Кралски работи и клюки - февруари 2020

• 157 827
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 360
А, да разбира се.
Всеки има право на лош вкус.
Тя не случайно се е извинявала, ама ти щом не виждаш нищо лошо-ок.
Обаче ми се изяснява защо постоянно Мегън е оплювана за нещо.

# 3 361
Първи снимки

# 3 362
Роклята изглежда по-ежедневна, а обувките и клъча са по-официални.
Копчетата на роклята я правят груба и прилича на конфекция.

# 3 363
Страхотна Катрин!🤩

# 3 364
Уникална Катрин. Толкова класа в една жена не бях виждала. 😍

# 3 365
Нещо не ми допадат копчетата на роклята, а и цвета..
Какво е събитието всъщност?

# 3 366
  • Варна
Обувките са трепач. Роклята не ми харесва.

# 3 367
# 3 368
Разбира се, че ще ги пазят. Баба му е кралица, а баща му и брат му са бъдещи крале. Той не е избрал сам да се роди в това семейство, че да търпи сигурността му и тази на семейството му да са застрашени, заради роднинската му връзка с тях.

Я пак за кралете Wink Бъдещият крал е само един-Уилям! Харко е емнайсти наследник на трона!
My name is, защото ставаше дума само за Хари и Уилиям. В първоначалния пост е написано, че двамата са бъдещи крале, а в отговора само Уилиям, защото Хари е назад в линията. Просто не става дума за Чарлз, а за братята Simple Smile

# 3 369
Разбира се, че ще ги пазят. Баба му е кралица, а баща му и брат му са бъдещи крале. Той не е избрал сам да се роди в това семейство, че да търпи сигурността му и тази на семейството му да са застрашени, заради роднинската му връзка с тях.

Я пак за кралете Wink Бъдещият крал е само един-Уилям! Харко е емнайсти наследник на трона!
My name is, защото ставаше дума само за Хари и Уилиям. В първоначалния пост е написано, че двамата са бъдещи крале, а в отговора само Уилиям, защото Хари е назад в линията. Просто не става дума за Чарлз, а за братята Simple Smile

Аз го препрочитам и за мен Лилия го е написала много правилно. Баба му е кралица, а баща му и брат му бъдещи крале.
Не знам на какво събитие е Кейт, но тази рокля е ежедневна като от Али експрес.

# 3 370
  • Чужбина
Катрин и Уилям са на театър (Noel Coward Theatre), специално представление на Dear Evan Hansen. Целта е събиране на пари за Кралската фондация.

P.S. Dear Evan Hansen било мюзикъл.

# 3 371

Сега пак прочетох и разбрах, че не съм ...разбрала Simple Smile Да, баща му и брат му на Харко са бъдещите крале, а той в този си живот няма седне на трона и заради това се чудя какво толкова го охраняват....

# 3 372
Роклята е Eponine
Обувките и клъча са стари
А обеците са от колекцията на Баба

# 3 373
Ох, да...Май ние сме тъпите Joy
Голяма какафония Wink

# 3 374
  • Чужбина
Ох, не мога да ги видя хубаво тия обеци.

Общи условия

Активация на акаунт