Звездни компромати - Февруари'20

• 284 768
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 2 535
  • софия
Борисов е балкански примитив с огромно его, за когото е въпрос на чест да е сам като куче, отдал живота си за родину. И винаги ще има, докато е на власт и има пари, една мадам В, която да му врътне една... баница.

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 14:11 от zvаnchе

# 2 536
Като си вземе официално госпожицата, която е по-млада от дъщеря му, ще му отпадне жалбата "живея сам като куче в Банкя". Плюс негативите от потреса на почитателките, които няма да преживеят госпожицата.

пс - писали сме заедно.

Гледам, че се оплаква от мого работа, и си мисля кога ли пак ще вдигне кръвно, кога ли пак патриархът ще ходи в болницата да го благославя.

# 2 537
Е нали уж имала 4 годишна дъщеря ,сега пък бременна. Радев пуска слухове според мен за да отклони вниманието от неговите СРС-та. Борисов на колко години е ?  Ако има любовница няма да е толкова младо момиче , по-младо и от дъщеря му.
Ти сериозно ли?Полиция и спецпрокуратура В Испания  го разследват,ти Радев ти е в акъла.
Трябва съвсем да си сляп фен на баце да пишеш подобни смешки
Инфото е публикувано и в немската и в италианската преса,вие тук си пишете смешни опорни точки

# 2 538
Първата съпруга на ББ е лекар с две специалности, тази мома е"Мис Бикини" нам коя си година. Нормално е да не тръби. А и след банкерката Цветелина Бориславова да минеш на "Мис Бикини" от Сандански не е ли малко смешно?

# 2 539
Тя щото Мелания е ядрен физик...

# 2 540
Е чак смешно, то това е масовия случай на "влиятелни" българи с 2-ра, 3-та и т.н. поредна съпруга

# 2 541
Ох, настана спор Радев срещу Борисов.
По-добре да пусна мечтата на Андрея за себе си, отколкото да чета за двама неудачници в политиката.
Скрит текст:
[\spoiler]

# 2 542
  • софия
Ама Мелания е официална госпожа, а Борислава е неофициална, временна сърдечна тръпка.

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 14:33 от zvаnchе

# 2 543
Е как временна като и дете има от нея?

# 2 544
Андреа се е направила на 15 годишна.

# 2 545
  • софия
Колко мъже след облекчение са станали бащи, че и при официалните остават. Предполагаемото бащинство не прави нещата постоянни.

# 2 546
Е, не говорим за кой да е, а и не е на 20 години Бойко през 2012, за да е станала случайно работата. Детето (ако е факт) е било планирано, според мен.

# 2 547
Не го разбирам това криене аз.
Имаш си жена, ама я криеш.
И защо?
По празници все се снима със семействата на дъщеря си и сестра си, а ако действително има жена и дете, те къде остават в картинката?
Скрити ли?

# 2 548
Не сме им на положението и не знаем какво налага това.

# 2 549
Ама наистина, представяте ли си как ще се приеме от народа "Мис Бикини" за съпруга на министър-председател или кандидат за президент... Не сме чак толкова широкоскроени като американците.

Естествено, че ще отрича до дупка.

Общи условия

Активация на акаунт