Звездни компромати - Февруари'20

• 284 736
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 2 550
Е нали уж имала 4 годишна дъщеря ,сега пък бременна. Радев пуска слухове според мен за да отклони вниманието от неговите СРС-та. Борисов на колко години е ?  Ако има любовница няма да е толкова младо момиче , по-младо и от дъщеря му.
Ти сериозно ли?Полиция и спецпрокуратура В Испания  го разследват,ти Радев ти е в акъла.
Трябва съвсем да си сляп фен на баце да пишеш подобни смешки
Инфото е публикувано и в немската и в италианската преса,вие тук си пишете смешни опорни точки
  Радев им е платил да пишат жълтини. 😂😂😂😂
Тъпото е, че ако това има и най-малка доза истина това ще навреди на всички нас. Просто не може ли да бъдем нормална държава без даллавери и скандали.

# 2 551
Това му е последният проблем на ББ. Мен лично не ме интересува с кой си ляга и коя му жена.

# 2 552
  • софия
И на мен ми е все едно кой с кого си го слага и дали ще бие барабан за това на площада, другото е проблем.

# 2 553
Драмата не е кой с кого си ляга, а че се перат пари чрез поставени лица.
Парите на пенсионерите са в БаЦЕлона и по света и у нас вложени в къщи за гости и в лични асансьори.

# 2 554
ББ се цупи, че бил омаскарен. Скромен бил! С кака си спял в една стая до 22 години! Grinning

# 2 555
Що за мъже са и ББ и Путин, вместо да афишират любовите си като мъжкари, те се крият като мишки! Пу....ци!
Ми разведени мъже, нормално е да имат по една фуста до себе си пък било то и Мис Бикини!

# 2 556
https://www.instagram.com/borislava.yovcheva/

Хммммм,,,, Тази жена прилича ли ви на  въпросната моделка ???

# 2 557
Не е тя.

# 2 558
  • Rock & Roll feeling ...
Драмата не е кой с кого си ляга, а че се перат пари чрез поставени лица.
Парите на пенсионерите са в БаЦЕлона и по света и у нас вложени в къщи за гости и в лични асансьори.
Пере, ама да не е само той... Всичко се е овъртяло в далавери и пране. Доган, Койчо, Кирчо и пр. ...

Според мен Борисов не ги показва първо защото са драстично по-малки от него и второ не е само една, та да въздъхне с романтична въздишка и да каже "Тази е! А сега- деца!" .
Мени си ги според това,което му е потребно като отношение и способности.

# 2 559
  • Пловдив
Няма ли друг начин да ги пере тази при? Само чрез тайна любовница ли става?
И между Путин и ББ има голяма разлика. Путин руснаците си го харесват, има имидж, които да пази, а ББ така или иначе никой не го харесва. Избират го поради липса на алтернатива.
Путин руснаците си го харесват ама друг път.Одобрениете към него се е сринало от 59 % на 35 %,така че и двамата има кой да си ги харесва явно,както и Тръмп,макар че за мен лично одбрението към който и да било  от тримата е напълно необяснимо.

# 2 560
Ама наистина, представяте ли си как ще се приеме от народа "Мис Бикини" за съпруга на министър-председател или кандидат за президент... Не сме чак толкова широкоскроени като американците.

Естествено, че ще отрича до дупка.

Ама моля ти се, рейтинга му ще се вдигне още повече. Бай Ганьо за Бай Ганьо гласува....още 'по-народен' ще стане сред мъжете. Той и главният ни прокурор е негово мутренско копие. Голямата ни гордост Ицето СтоичкоФ и той в отбора, не можеш да ги различиш.

# 2 561
  • Rock & Roll feeling ...
Ицето ? Какво за него ? Той си е щастливо женен със забравен да затвори порнхъб...

# 2 562
  • софия
Замислих се, че колкото и да не се интересувам от това кой с кого, когато някой е на висок пост е важно. Показва морал. Няма как в личния живот да си селски бек, а в обществения да си коректен, открит и да ти се има доверие. Но категорията морал у наше село е обезличена, важно е да демонстрираш дебелашки хумор, от който загорели лели и заклани мисирки се подмокрят.

# 2 563
Значи... ако сложа на везните "шеф преназначил гаджето за пр" и "друг купил имоти и бизнес за милиони на своето" - хич не са ми равностойни.

# 2 564
  • софия
Слух, подплатен с документи за пране на огромна сума пари с неясен произход и разследване на чужди служби. Напълно равностойни са нещата, да. Я кажете каква смешка каза днес суперБ.

Общи условия

Активация на акаунт