Всичко за всички марки гел лакове- 28

• 27 863
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • София
4ml. за мен е идеалното количество. Четката на Неесс ми харесва, лакирам идеално с нея. Харесавам тънки слоеве, ако се изцежда четката, става идеално.

Ето ми последните маникюри с Неесс.
7478

7419

7418

7425

# 586
Страхотно изглежда Над.

Я ми кажете стават ли боичките на водна основа за печати? Щях да поръчват на Кадс от Алито, но сега с тоя вирус.... пък ако поръчам лятото ще дойде за коледа Simple Smile
Мернах да се продават едни на водна основа, затова да питам

# 587
Здравейте,
искам да Ви попитам относно базата за нокти и топ лака. Четох много неща, засефа съм се спряла на марката Canni.
Може ли мнение? Благодаря Ви.

# 588
  • София
Здравейте,
искам да Ви попитам относно базата за нокти и топ лака. Четох много неща, засефа съм се спряла на марката Canni.
Може ли мнение? Благодаря Ви.
Момичетата тук препоръчват да се взиме качествени база и топ, по-скъпи, не китайски!

nad_tab, какъв топ си ползвала и колко слоя си слагала? 7418 ми хареса много, а беше поръчала и нещо като жълт, той как е?

# 589
Начинаеща съм и затова събирам мнения.
Спряла съм се и на snb и bluesky.
Изчетох много от мненията назад, но като един новак в бранша искам да избера това, което е най - добро за момента.
Като гел лакове съм доволна от Cuccio. А Opi съм ползвала преди много години.

# 590
  • Варна
Някаква идея защо при второто нанасяне на топ се получава този ефект?Ужасна грозотия! Още след като го нанеса, преди печенето, на Мишей е, белите шишенца.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 15:27 от ivka_smile

# 591
  • Paris, France
Начинаеща съм и затова събирам мнения.
Спряла съм се и на snb и bluesky.
Изчетох много от мненията назад, но като един новак в бранша искам да избера това, което е най - добро за момента.
Като гел лакове съм доволна от Cuccio. А Opi съм ползвала преди много години.

Bluesky и SNB са много далече от добро в момента. Щом си доволна от Cuccio и OPI си вземи техните продукти. Ще припаднеш като тръгнеш да сваляш SNB и Bluesky. Бих добавила Gelish за база и топ, защото са трайни, а се махат лесно и са съвместими с всички други марки. И CND Shellac, защото е хипоалергеничен. Не държи колкото Кучио.

Изчете ли първия пост?

Ивка смайл, Този топ е без лепкав слой. Ако първият слой е препечен и много твърд, вторият се хлъзга по него и прави дупки. Защо са ти 2 слоя топ?

кристина, не пести от печене, защото с времето фотоиницисторите се похабяват и не се опича лесно базата. Какъвто и гел да сложиш отгоре, ако долният слой не е опечен има проблем. Печи повече! Разбивай базата преди лакиране поне 2 минути!

# 592
  • Варна
Невена, за здравина уж, вече се чудя какво да правя и викам да пробвам с 2 слоя, защото знам, че някои така правят. Минута и половина е печен първият в Sun×5Plus.

# 593
  • Paris, France
Невена, за здравина уж, вече се чудя какво да правя и викам да пробвам с 2 слоя, защото знам, че някои така правят. Минута и половина е печен първият в Sun×5Plus.

За здравина - апекс. Другото е някой гъст топ и да обръщаш пръста, тоест пак апекс. Ноктите ти са прави и няма причина да не изглеждат добре с апркс.

В 24 или 25 тема, на първа страница, съм описала стъпките, които ми дадоха 3-4 седмици без белене, без травми, без дълго сваляне. Иди ги виж!

И, хм, малко критика. Добре си се лакирала, обаче около нокътя няма чиста линия. Трябва да чистиш по-добре и да не лакираш с цветен толкова близо до кожа.

# 594
  • Варна
Да, ноктите ми са прави, дори растат нагоре Simple Smile. Определят ги като трудни за изграждане, когато слагат шаблон. Ох, знам си кусурите, много се цапам, искам равна линия около кутикули.. Като гледам на nad ноктите тука.. само въздишам. Ще ида да прочета.

# 595
  • Paris, France
Да, ноктите ми са прави, дори растат нагоре Simple Smile. Определят ги като трудни за изграждане, когато слагат шаблон. Ох, знам си кусурите, много се цапам, искам равна линия около кутикули.. Като гледам на nad ноктите тука.. само въздишам. Ще ида да прочета.

Е, то и аз като гледам на nad ноктите ахкам и въздишам, ама такъв е живота. Първият път ги видях в един американски форум лакирани с Wildfire. Отидох да ме лакират със същия, ама моите не изглеждаха по същия начин, хаха.

Нокти като твоите трудно държат лак. Имам две такива приятелки. При едната реинфорс или гел помага, обаче при другата никак. При нея нокътят трябва да се изреже до дъно и отгоре да се залепи изкуствен с двойна форма, която е права, а не извита като нокът на баба Яга, защото извитите надолу не оставят материал по свободния край. С хартиени форми не става. Ако те интересува как да ги удължиш дълго, драсни, ще ти напиша. Става за половин час всичко и държи 10-20 дена. Повече не може, защото растящият нагоре нокът повдига гела. Не поврежда нокътя. Добавя 5-20 минути към гел-лака е зависимост от опит.

Моите нокти са тумбести и растат надолу. Още по-сложно е, защото няма място за апркс. И аз режа до дъно като удължавам, защото свободния край е крив, разкекерчен на някои нокти и е безсмислено да го държа.

Ако не укрепиш с бомбе с реинфорс или гел лак и топ се свличат към вдлъбнатината в средата и не може да се запечата качествено. Малко е тегаво, но като свикнеш е бързо.

# 596
  • Варна
LuckyMama, кавър базата на Фокс как я сваляш- с киснене ли?

# 597
  • София
LuckyMama, кавър базата на Фокс как я сваляш- с киснене ли?
Да, много лесно пада, даже не бутам, свалям фолиото и забърсвам само. Обаче бях сложила и ръкавици, не знам дали това помогна, но определено беше най-лесното сваляне досега.

# 598
Някаква идея защо при второто нанасяне на топ се получава този ефект?Ужасна грозотия! Още след като го нанеса, преди печенето, на Мишей е, белите шишенца.
Скрит текст:

При мен става така и на един слой топ. Монаси-бяло шише, което май е същото като Мишей. Smirk

# 599
  • Варна
Супер, твоя номер 03 се появи преди 2-3 дни в мейкъп и я поръчах, заедно с  цвят 140 fox. Благодаря ти, LuckyMamma!

Това от днес маникюра, дебееело база кучио, на показалец и среден сложих и гел уршугър, пекох двойно, палец отделно.

Цвета е 1023 арте клаво, среброто е light champagne Venalisa, мат топ бютилукс.

Да видим колко ще издържи мазалото

Общи условия

Активация на акаунт