Бебешката количка - цяла наука за второ висше №44

• 79 923
  • 850
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте , искам да попитам какво ви е мнението за бебешки колички Буба Форестър ? И като цяла за марката на буба . Предстои ми избор на количка , спряла съм се на тази марка и по конкретно на този модел , но никъде не откривам мнения за нея. Ако може някоя мама , която я има и използвала да сподели опит ще съм благодарна Hug

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 01:02 от Не се сърди, човече

# 376
Има ли някой, който си е купил или обмисля да купи количка на Bebetto? Всякаш не се коментира тази марка, а аз съм се спряла на нея.

Бутала съм тази марка, не мога да кажа кой модел. Беше повече от ужасна!

# 377
  • Бургас
Има ли тема за столчета за кола?
И моля дамата, която си купи GB Maris да сподели мнение за кошницата Idan. За сега тя ми е фаворит. Гледах и Maxi-Cosi, но сенника им не ми харесва изобщо и ми се струват по-тесни сякаш.

# 378
Здравейте, имаше някъде в темата писано за проблем с плащането с мастеркард в online4baby, но не можах да го намеря. По спомен само с PayPal ли ставаше?

# 379
И моля дамата, която си купи GB Maris да сподели мнение за кошницата Idan. За сега тя ми е фаворит. Гледах и Maxi-Cosi, но сенника им не ми харесва изобщо и ми се струват по-тесни сякаш.
Ето я - https://m.bg-mamma.com/?topic=1156546

# 380
Да, с карта през Пейпал платихме ние. Честно казано изобщо не препоръчвам Online4baby. Платихме и 2 дни по-късно, когато количката вече трябваше  да е пристигнала, ни писаха мейл, че им се е изчерпала.
Здравейте, имаше някъде в темата писано за проблем с плащането с мастеркард в online4baby, но не можах да го намеря. По спомен само с PayPal ли ставаше?

# 381
А върнаха ли ви парите?
Да, с карта през Пейпал платихме ние. Честно казано изобщо не препоръчвам Online4baby. Платихме и 2 дни по-късно, когато количката вече трябваше  да е пристигнала, ни писаха мейл, че им се е изчерпала.

# 382
Аз съм поръчвала два пъти от сайта. Веднъж количка, веднъж разни дреболии. И двата пъти платих през Амазон.
Втория път се оказа, че съм добавила в количката артикул с pre-order и цялата поръчка трябваше да бъде изпратена след около месец заради него. Писах им, махнаха артикула, пуснаха поръчката на следващия ден и ми върнаха парите за 2-3 дни.

# 383
Слава Богу накрая да, но първоначално частично, защото объркаха поръчката, а после и остатъка след напомняне от наша страна.
А върнаха ли ви парите?

# 384
Колебая се между тези два модела. Моля за съдействие, тъй като нямам познати майки и няма кого да питам.

Първата  е peg perego, втората tutis uno , разглеждах модели и на mutsy...
Искам да е маневрена и качествена количка.
Peg Perego = не може да става дума за сравнение между двете.

# 385
Здравейте,

Синът ми е на 10 месеца. Налага се да купя нова количка за лятото и есенно-зимния период. Нямам идея колко ще иска да стои в нея, след като проходи, имайки предвид как не понася столчета за храна и на третата минута пищи да го сваля. Не е ясно и как ще се развият нещата с тази пандемия и колко често ще излизаме на разходка. В този ред на мисли ми се иска да купя по-бюджетна количка, лека, която все пак да издържи на натоварване една година.
Ще бъда благодарна на съвети и препоръки. 🍀

# 386

Здравей Мария,
по спомен аз съм последната споделила, че си купува GB Maris с тази кошница в комплект. Но предвид, че терминът ми е в началото на юни, мисля, че преди средата на май няма да мога да дам мнение базирано на опит.
На първо четене кошницата е голяма и изглежда доста стабилна, вероятно ще я ползвам поне година, но повече не мога да кажа.
Успех в избора Simple Smile

# 387
  • Бургас
tanita_tm, благодаря ти за мнението! Аз после, като се замислих се сетих, че няколко съфорумки я купиха количката. Надявам се да се включат и те.
Изгледах няколко ревюта и клипа и ми хареса още повече. В сайта на ADAC оценката му също е доста добра и го поръчах. Нямам време да разучавам, защото след няколко дни взлизам в деветия месец. Имахме обещано столче от приятели, но няма да го ползваме и се налага да търся нещо в последния момент.

# 388
Знаете ли защо количките в online4baby са на най-ниска цена? Има ли проблем с качеството?

# 389
GB Maris - ОК изглежда, всичко си има, качествени материали. Не бих купила черна, от слънцето избеляват платовете, бежова, ако има, най-добре.  Единствен недостатък, отстрани погледанато седящото бебе е много открито, ако падне количката, няма какво да го защити. За зимата има ли нещо? Или допълнително се купува? За дъжд?

Общи условия

Активация на акаунт