Бебешката количка - цяла наука за второ висше №44

• 79 893
  • 850
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря Ви!
Питах, но не казват. Понеже ние избрахме да купим количката, казават, че вярват на избора ни и да се оправяме Simple Smile

Странно изискване имат приятелите ви. Обикновено човек гледа да улесни приятелите си, а не да ги вкарва в приключение.

От опит мисля, че е добре количката да се пробва. Навремето ми се наложи да бутам половин час количката на една приятелка, която на мен ми беше леко ниска, но нищо обезпокояващо на първо четене. Ами после  два дни ме боля гърбът.

Иначе и ние семейно подарявахме количка на новата снаха в семейството в края на миналата година. Тя си избра и купи всичко, ние само дадохме парите. Снахата си избра Стокке. Както каза сестра ми, докато обсъждахме подаръка и цената му - ‘за следващото дете изобщо няма да питаме какво искат, даваме някаква сума пари и да се оправят’.

На приятелка съм подарявала УО-УО зен. Тя си я избра и правихме съдружие с още няколко приятели.

Лично за себе си не бих избрала нито Стоке, нито УО-УО, нито модерните напоследък Сайбекс. Мисълта ми е, че вероятността това, което вие харесате, да не хареса на приятелите ви, е огромна. А освен това може и избраната количка да не е удобна за тях.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 01:30 от Nedinka

# 496
https://moebebe.com/bebeshka-kolichka-sky-shine-nio
Здравейте, може ли отзиви за количката от линка? Интересува ме дали е висока, маневрена и кошът за новородено достатъчно широк ли е. Ще съм благодарна, който я е ползвал, да сподели доволен ли е бил.

# 497
  • Anywhere
Не съм я ползвала само съм я виждала. Висока е да, аз съм 1.65, идва ми над гърдите сенника на коша. Коша за новородено е доста голям- широк е и дълбок. Сенника е много добър. Дали е маневрена не знам, но е тежичка и обемна количка.

# 498
Благодаря, аз съм свикнала с тежки колички и са ми удобни. Количката на сина ми беше тежка, но много маневрена. Бях изключително доволна, обаче накрая се счупи. Тази съм я харесала, но малко се притеснявам да я поръчам, без да съм я виждала, затова търся отзиви.

# 499
Здравейте, моля ви за съвет за количка 2 в 1 или 3 в 1.. бюджет до 1200-1300лв...да е лека.Благодаря ви.

# 500
https://moebebe.com/bebeshka-kolichka-sky-shine-nio
Здравейте, може ли отзиви за количката от линка? Интересува ме дали е висока, маневрена и кошът за новородено достатъчно широк ли е. Ще съм благодарна, който я е ползвал, да сподели доволен ли е бил.
на този сайт не ме привлича нито една количка. А гледам, скъпо ги продават. Моят съвет е да си купите нещо качествено, което където и да го пипнете, ще се изумявате как работи, как за всичко е помислено, та дори и да е втора употреба ( не знам цените в струва в БГ).  Ако сега трябва да избирам, сигурно няма да си  купя и лежаща част, защото спортните колички имат и пълно хоризонтално положение даже и  комбинация с 'ботуш' става идеално и за новородено през зимата. Не заемат място в къщи, сгъваеми са.
Скрит текст:
е, имат и модели 2 в 1
Скрит текст:
и вижте колко малки стават
Скрит текст:

# 501
Ако мога да споделя полезно мнение... Купихме ето тази количка... https://www.hippoland.net/kikka-boo-kombinirana-kolichka-3v1-lei … eaves-31001010107
Няма да описвам подробно, който има въпроси съм насреща, само бих казала, че съм очарована, след като съм ползвата 2 други преди това и то доооооста по-скъпи. Смятам, че тази в съотношение цена-характеристики е доста добра. На живо нямам забележка, освен изключително малкия, нестабилен и неудобен багажник, но реших, че това да е само проблема. Тежи 10кг със седалката.

Здравейте, моля ви за съвет за количка 2 в 1 или 3 в 1.. бюджет до 1200-1300лв...да е лека.Благодаря ви.

Как така мнение за това дали да е 3 в 1 или 2 в 1? Просто преценете дали ще ползвате кошницата за кола или не! Може да имате, може да прецените в друго да го държите, когато сте в колата и да не го ползвате. То това е разликата. Аз лично кошницата така и не я използвах нито 1 път. Абсурдна придобивка и покупка ми е.

# 502
Най-вероятно жената е имала предвид предложения за количка 2в1 или 3в1, а не мнение каква да вземе.
Ако мога да споделя полезно мнение... Купихме ето тази количка... https://www.hippoland.net/kikka-boo-kombinirana-kolichka-3v1-lei … eaves-31001010107
Няма да описвам подробно, който има въпроси съм насреща, само бих казала, че съм очарована, след като съм ползвата 2 други преди това и то доооооста по-скъпи. Смятам, че тази в съотношение цена-характеристики е доста добра. На живо нямам забележка, освен изключително малкия, нестабилен и неудобен багажник, но реших, че това да е само проблема. Тежи 10кг със седалката.

Как така мнение за това дали да е 3 в 1 или 2 в 1? Просто преценете дали ще ползвате кошницата за кола или не! Може да имате, може да прецените в друго да го държите, когато сте в колата и да не го ползвате. То това е разликата. Аз лично кошницата така и не я използвах нито 1 път. Абсурдна придобивка и покупка ми е.

# 503
Здравейте!
Някой може да сподели мнение за Maxi Cosi Lila?

# 504
https://bebeland.net/p/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B … -dizain-baby-1040
Или
https://rayatoys.com/bebeshka-kolichka-tutek-tirso-ntr14c-c-2v1
Здравейте, може ли да ми споделите мнението си за тези 2 колички 😊

# 505
Изглеждат тежки и нестабилни, за тези пари според мен може да си вземете нещо наистина по-практично, но всеки си има различно разбиране за практичност.
Ако искате тежка, голяма количка- това е вашата. Ако искате нещо с повечко функции и по-леко, ще е добре да се откажете от полските колички.

# 506
Аз съм доволна от полските колички. Повече от две години ползвахме полска количка. Накрая леко се счупи, но може да се поправи. Сега за второто ми се иска да купя нова, макар че, ако не харесаме, ще си оправим старата. Нашата беше Amelis pro Jeans. Не знам дали се предлагат още.
Моят син растеше като гъба, но въпреки това,  кошът за новородено му беше достатъчно просторен. Изключително маневрена количка. Минавах по големи неравности непрекъснато. Не знам как не я разбих по- рано. Беше и висока. Наистина беше тежка, само че на мен не ми се е налагало да я качвам по стълби, така че ме устройваше. Гумите бяха от EVA пяна, което по мое мнение, беше още един плюс.

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 18:41 от Forest rain

# 507
Изглеждат тежки и нестабилни, за тези пари според мен може да си вземете нещо наистина по-практично, но всеки си има различно разбиране за практичност.
Ако искате тежка, голяма количка- това е вашата. Ако искате нещо с повечко функции и по-леко, ще е добре да се откажете от полските колички.

Много ви благодаря за отговора, наистина ми е доста трудно да избера, тези ми харесаха само на външен вид, но разбира се това не е достатъчно 😊
Иначе все срещам полски колички и реших, че щом са толкова разпространени, може би не са толкова лоши, ноооо явно и тук греша. Ще продължа да търся, а ако се сещате нещо да ми предложите ще съм благодарна.

# 508
Аз съм доволна от полските колички. Повече от две години ползвахме полска количка. Накрая леко се счупи, но може да се поправи. Сега за второто ми се иска да купя нова, макар че, ако не харесаме, ще си оправим старата. Нашата беше Amelis pro Jeans. Не знам дали се предлагат още.
Моят син растеше като гъба, но въпреки това,  кошът за новородено му беше достатъчно просторен. Изключително маневрена количка. Минавах по големи неравности непрекъснато. Не знам как не я разбих по- рано. Беше и висока. Наистина беше тежка, само че на мен не ми се е налагало да я качвам по стълби, така че ме устройваше. Гумите бяха от EVA пяна, което по мое мнение беше още един плюс.

За мен е важно да е по лека, имам стълби за преодоляване и също не съм нито много висока, нито много силна 😊

# 509
Благодаря Ви!
Питах, но не казват. Понеже ние избрахме да купим количката, казават, че вярват на избора ни и да се оправяме Simple Smile Бюджетът няма значение в случая, искам да е с гумени гуми, не пластмасови, летния кош да може да “ляга” максимално, да има място за багаж (това ми беше много полезно едно време).
От Mima имате ли впечатления? Или Egg? Май тези са ми най- симпатични за момента. Cybex също разгледах, Priam 3 ми хваща окото.
Спорен мен нито mima нито egg са с хубаво легнало положение.

Общи условия

Активация на акаунт