Бебешката количка - цяла наука за второ висше №44

• 81 532
  • 850
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, някоя дама да е ползвала тази количка на Cangaroo  Icon 2в 1? Изглежда ми лекичка и маневрена.
Ще съм благодарна на всякакви съвети. 🤗

https://bebemax.eu/index.php?section=MITM&I=7330
Здравейте!
Аз купих такавя но сива.Все още не съм я ползвала,защото чакаме бебо в края на юни.Много ми харесва,конструкция се сгъва лесно и компактно.Аз съм с малка щола,съответно с малък багажтик и ми беше важто..Леки кошове и шаси.Зимния кош е с меко матраче,със свалящ се калъф.
Конструкцията се сгъва заедно с летния кош като книга.
Дано не съм сбъркала,но с първого си дете се доверих на тази малка и останах много доволно,а беше 300лв.
Ако нещо друго ви интересува,пишете ми.

# 586
Има ли мами, които имат впечатления за количка Buba?

# 587
Здравейте, някоя дама да е ползвала тази количка на Cangaroo  Icon 2в 1? Изглежда ми лекичка и маневрена.
Ще съм благодарна на всякакви съвети. 🤗

https://bebemax.eu/index.php?section=MITM&I=7330
Здравейте!
Аз купих такавя но сива.Все още не съм я ползвала,защото чакаме бебо в края на юни.Много ми харесва,конструкция се сгъва лесно и компактно.Аз съм с малка щола,съответно с малък багажтик и ми беше важто..Леки кошове и шаси.Зимния кош е с меко матраче,със свалящ се калъф.
Конструкцията се сгъва заедно с летния кош като книга.
Дано не съм сбъркала,но с първого си дете се доверих на тази малка и останах много доволно,а беше 300лв.
Ако нещо друго ви интересува,пишете ми.

Писах ви. 🤗

# 588
Момичета, какво мислите за количка втора ръка? Имам си изисквания (да е много лека , маневрена, с голям багажник, да влиза в много тесен асансьор и да е удобна за ниски жени като мен), но новите, които ми препоръчаха струват над 1000лв. 😟
Не знам дали частите на количката с плат могат да се дадат на химическо, но и да може, нали не е безопасно, защото ги третират с химикали ? Ако пък използвам някакъв невинен бебешки спрей, ще ме е гнус да си пусна бебето вътре...
Бебетата олизват редовно всяка част от количката, която докопат...
Вие какво мислите и знаете ли подходящ начин за качествено почистване без да навреди на бебчето после ?

# 589
Момичета, какво мислите за количка втора ръка? Имам си изисквания (да е много лека , маневрена, с голям багажник, да влиза в много тесен асансьор и да е удобна за ниски жени като мен), но новите, които ми препоръчаха струват над 1000лв. 😟
Не знам дали частите на количката с плат могат да се дадат на химическо, но и да може, нали не е безопасно, защото ги третират с химикали ? Ако пък използвам някакъв невинен бебешки спрей, ще ме е гнус да си пусна бебето вътре...
Вие какво мислите и знаете ли подходящ начин за качествено почистване без да навреди на бебчето после ?
Ако може да се пере плата- пускате в пералнята всички текстилни части, после изсушавате и толкова.
Като ще ви е гнус, купувате нова количка. При новите също не е гаранция. Не знаете кой е пипал плата преди това, къде е седял и тн.

# 590
Дайте предложение за модели до 10кг, които да се сгъват заедно със седалката, независимо в коя посока е поставена тя и самата седалка да става за новородено.
Бях си почти избрала Мamas and Пapas Armadillo Flip XT2, но след прочетени доста лоши отзиви из чуждестранни форуми, че седалката се затваряла сама с бебето вътре при много хора, се отказвам. И сега съм в нулева позиция.

# 591
Има ли мами, които имат впечатления за количка Buba?

Аз днес гледах една такава, но ми се стори тежичка и трудно маневрена с една ръка, какво остава като сложиш вътре бебе, чанта и малко багаж в отделението. Задните колела за мен пса много големи, мисля че са и надуваеми, което мен би ме отказало. Зависи и пак какви са твоите критерии, но съм срещала положителни отзиви за марката. Все пак отиди в магазин, бутай я, пробвай да я сгънеш и така. Simple Smile

# 592
Бях в магазина, не ме изкефи нещо. Спрях се на друга. MAX 500 - 3 в 1. Някой има ли отзиви за нея? Освен в Айко май другаде не се предлага, поне аз не намерих.

# 593
Не могат да се перат в пералня частите на количката, която ми препоръчват. Впрочем в чуждестранните сайтове наистина са много критични. За същата количка прочетох ужасни неща, най-вече , че скърцала ужасяващо. А в Бг се купува много и сякаш хората са доволни.
Ако може да се пере плата- пускате в пералнята всички текстилни части, после изсушавате и толкова.
Като ще ви е гнус, купувате нова количка. При новите също не е гаранция. Не знаете кой е пипал плата преди това, къде е седял и тн.

# 594
Бях в магазина, не ме изкефи нещо. Спрях се на друга. MAX 500 - 3 в 1. Някой има ли отзиви за нея? Освен в Айко май другаде не се предлага, поне аз не намерих.

Нямам мнение за конкретната количка, но приятелна има почти същия тип Tutek. Плата не е кожа, не е промазка... Нещо средно, което не мога да обясня и непрестанно се оплаква, че детето е мокро. Спарва ужасно тази материя, хем има подложка, хем проблема не намалява.
Цвета също ме притеснява, имай предвид, че жълтият цвят събира много мушички и всякакви насекоми, като цяло.
Когато аз избирах количка се бях залепила именно на този жълтата, защото тя беше изложена във Варненското Айко, и нещата, които споменах по-горе ме разубедиха.

# 595
  • Anywhere
Дайте предложение за модели до 10кг, които да се сгъват заедно със седалката, независимо в коя посока е поставена тя и самата седалка да става за новородено.
Бях си почти избрала Мamas and Пapas Armadillo Flip XT2, но след прочетени доста лоши отзиви из чуждестранни форуми, че седалката се затваряла сама с бебето вътре при много хора, се отказвам. И сега съм в нулева позиция.
Mama and papas urbo,  само 9 кг е, седалката има пълно легнало положение, върти се в двете посоки. Сгъва се със шасито. Доста време я ползвах с втората ми дъщеричка, не съм имала никакви проблеми.
Тук е седалката с другото шаси, което ползвах от Mamas and papas Solа!

# 596
tinyfairy, коя е количката?

# 597
Mama and papas urbo,  само 9 кг е, седалката има пълно легнало положение, върти се в двете посоки. Сгъва се със шасито. Доста време я ползвах с втората ми дъщеричка, не съм имала никакви проблеми.
Тук е седалката с другото шаси, което ползвах от Mamas and papas Solа!

Благодаря много. Днес я гледах Солата и ми допада, само дето не се сгъва със седалка към родителя. Урбото достатъчно легнало ли ще е за новородено с някоя подложка, как мислите?

# 598
Здравейте, търся си лятна количка за бебе на 5+ месеца. Колебая се между GB qbit all terrain и Recaro Easylife Elite 2.

https://www.baby.bg/gb-detska-kolichka-qbit-all-terrain-velvet-black.html
https://www.baby.bg/recaro-lyatna-kolichka-easylife-elite-2-sele … t-teal-green.html

Имате ли наблюдения над тези модели? Приемам и други предложения. Основните ми изисквания са да има легнало положение, да се сгъва лесно, да е с дълбок сенник и да е маневрена. Благодаря на отзовалите се 🤗

# 599

Общи условия

Активация на акаунт