Бебешката количка - цяла наука за второ висше №44

• 81 553
  • 850
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Таблица с ръст за децата е много относителна. Ако майката и бащата са макс 1.60м. , децата може и да са по критериите и.
 😁моят бебок на 1 г беше 82 см., 10.600кг. Да го поорежа, че да се вмъкне в стандарта на таблицата

# 647
Аз бутах доста Макларъни,като последния беше Techno Arc.Детето ми е едро много-към 19кг.Макларънът забиваше, не вървеше, общо взето много беше трудно бутането и вдигането на тротоар.Сега ползвам Cybex Eezy S+ и въпреки, че е за дете до 17кг. върви много леко, бута се с една ръка и е страшно маневрена.Та толкова за прехвалените Макларъни.

# 648
Таблица с ръст за децата е много относителна. Ако майката и бащата са макс 1.60м. , децата може и да са по критериите и.
 😁моят бебок на 1 г беше 82 см., 10.600кг. Да го поорежа, че да се вмъкне в стандарта на таблицата

Eee, хайде сега, има си и там описани отклонения в + и - . Излишно е да спорим за подобни неща.

# 649
Здравейте, насочила  съм се към количка Jane muum matrix light 2 втора употреба. В стари теми четох , че кошът за новородено бил тежък и тесен, ползвал се най-много до 4 м. Често използвам колата , имам и по-голямо дете в столче за кола и ми се видя доста голямо предимство този матрикс кош. Не е нужо да мести бебето от коша в кошницата за кола , ако решил да отидеш до някъде. Какъв е вашият опит?

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 00:24 от Не се сърди, човече

# 650
Коша на Jane е тежък много ако стес операция трудно се вдига с бебе,тествах в магазин бремена хич не успях.
Виж cybex техното е по леко него го видях на живо с бебе казаха че ок за носене ,то зависи и бебето колко кг https://cybex-online.com/bg-bg/car-seats/cloudzisize.
Като големина пак зависи колко бързо расте бебето ,но до 6 м ще може да е в легнало положение и в двете. Иначе и двете не са дълбоки като кош за новородено.

# 651
Здравейте,

насочила съм се към количка-Chipolino Electra 2020.Тези от Вас,които имат този модел или модела от 2019,бихте ли споделили мнение(недостатъци/предимства)Лично мен ме притеснява летния кош..Вижда ми се доста къс и това ме навява на мисълта,че крачетата на детето ще висят от степенката...Като изключа това ми притеснение,моделът( според мен среден клас)доста ми харесва..

# 652
не знам колко струва тази количка Chipolino Electra 2020 в БГ, но за тези пари можете да имате по-висок клас италианска количка ми се струва.

# 653
Да се включа и аз с един въпрос.
Имам кош за новородено Cybex Balios S, а съм си поръчал лятна количка Balios S Lux, та някой знае ли дали шасито е съвместимо с  коша за новородено?

# 654
Здравейте,
какво мислите за количките Bebe Confort и има ли конкретен модел от който да сте доволни?
И между Bebe Confort i peg perego кое бихте препоръчали?

# 655
Здравейте,
какво мислите за количките Bebe Confort и има ли конкретен модел от който да сте доволни?
И между Bebe Confort i peg perego кое бихте препоръчали?
аз съм твърдо за Peg Perego.
Bebe Confort имат различни модели, някои са тежки 13кг. Слабото място им е дръжката - бели се. (в сравнение с Maclaren, Inglesina - много добър полимер слагат, не се отринват и парченца.

# 656
Благодаря ви.
А някой достъпен в ценови диапазон до 800 лв. модел на Пег Перего 3в1 можете ли да препоръчате?
Бях харесала Бебе Конфорт защото се водят Хай трек - т.е. че стават за планина, но то за планина с количка... по-скоро за там са раниците.

# 657
Благодаря ви.
А някой достъпен в ценови диапазон до 800 лв. модел на Пег Перего 3в1 можете ли да препоръчате?
Бях харесала Бебе Конфорт защото се водят Хай трек - т.е. че стават за планина, но то за планина с количка... по-скоро за там са раниците.
Аз бях решила,че искам Пег Перего (купих Cybex Priam Lux) и такава цена като 800 лева за 3в1 нямат.Цената им отива към 1800-2300 за 3в1.

# 658
Най-евтиният модел на Пег Перего, 3 в 1 е Futura Modular, 1100 лв., 1200 лв.
Благодаря ви.

# 659
Благодаря ви.

https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=54&pid=137961& … and%5D%5B67%5D=67

Ето в момента има промоция на 990лв 3в 1.

Общи условия

Активация на акаунт