Бебешката количка - цяла наука за второ висше №44

• 81 511
  • 850
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ви много за информацията, не знаех в какъв ценови диапазон се движат пег перего.

А какво ви в отношението към колички втора употреба?

# 661
Благодаря ви.
А някой достъпен в ценови диапазон до 800 лв. модел на Пег Перего 3в1 можете ли да препоръчате?
Бях харесала Бебе Конфорт защото се водят Хай трек - т.е. че стават за планина, но то за планина с количка... по-скоро за там са раниците.

Здравейте, ние снощи си поръчахме от този сайт, но 2 в 1 за около 800 лв https://www.trendybaby.co.uk/shop-by-brand/peg-perego  3 в 1 идват по-скъпи около 1100 лв

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 13:55 от MeYoR

# 662
Здравейте,

Тепърва се ориентирам в количките и започвам проучване, за сега съм се спряла на три, моля за съвет коя е най-добрата от тези:

- Easywalker Harwey2 (в момента намирам промоции в чужди сайтове с подарък лятна количка Easywalker Buggy XS)
- Cybex Balios S Lux
- Mutsy (тук не мога много да се ориентирам в разликата между Nio, i2, Evo)

Иска ми се на първо място да е стабилна и маневрена, удобна за бебето, до колкото може лека и компактна, и все пак да не е безбожно скъпа, търся някакви промоцийки.

Също един друг въпрос ме вълнува - живот и здраве ще имаме зимно бебе, може ли да се купи само зимен кош, и съответно лятото да се мисли дали за другата седалка дали няправо по-лека лятна количка? Практикува ли се по този начин?

Кой магазин бихте препоръчали, в който има голям избор на модели, могат да се видят на място и има компетентен персонал, който би ме ориентирал, без да ми рекламира конкретна марка (знам, че някои магазини са вносители на съответни марки) - за София става въпрос.

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 14:27 от sisi11

# 663
Благодаря ви много за информацията, не знаех в какъв ценови диапазон се движат пег перего.

Важно е вашето отношение, а не хорското. Смятам, че можете да намерите както и много запазена количка на достъпна цена, така и някоя изобщо непазена и дрънкана по всякакви пътища и хвърляна и драна, по всякакви багажници и асансьори. Важно е според мен да оцелите да купите от човек, който си пази вещите.

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 15:38 от .. attractive ..

# 664
Тук има много майки с Mutsy, включително и аз. На ЛС ще ви пиша 🌞

# 665

положително. По-добре добра количка втора употреба, от нова евтина.
А ако си купите нова Пег Перего, ще я продадете после поне за 500 и ще ви излезе под бюджета.

# 666

Аз съм със смесени чувства - не се знае наистина колко всъщност е запазена количката, дали е имало инцидент с нея и проблема да е просто замаскиран, а и най-важното за мен е да има и гаранция и да съм сигурна, че ако има дефект магазина/производителя ще я покрие.

Има и добри нови бюджетни колички.

# 667

Аз съм със смесени чувства - не се знае наистина колко всъщност е запазена количката, дали е имало инцидент с нея и проблема да е просто замаскиран, а и най-важното за мен е да има и гаранция и да съм сигурна, че ако има дефект магазина/производителя ще я покрие.

Има и добри нови бюджетни колички.
разликата е като да караш мерцедес и трабант.  И двете вървят.
Какви пък толкова проблеми ще има и ще могат да се замаскират?  Количката двигател няма.
В чужбина хората продаващи количка не скриват дефектите, а напротив, изтъкват ги, снимат ги отблизо, за да не се разправят после с рекламации, връщания и т н. 
Изпираш си я хубаво, даже с пара можеш да я минеш, за дезинфекция, екстра е.
Гаранцията - рядко се ползва, според мен. Много малко фирми имат и пазар на аксесоари и части, да не говорим за сервиз. А ако си я закупил отдалече, транспортните разходи не си струват. Спокойно, количките, като цяло не се чупят, някои са отгледали 3 деца, че и повече...и се предават от бебе на бебе...

# 668
Много ви благодаря. Има една група във фейсбук, в която съм попадала на обява за количка втора употреба с гаранция. Аз съм още в средата на 4 месец, но ако не беше основният ремонт у дома, щях да я купя Grinning Но реших, че е по-разумно все пак да разберем пола първо и второ да има някакво място за нея Simple Smile
Ще следя темата за марки и модели и ако изскочи нещо ще се консултирам с вас.
Приятелка ми каза, че ако е много изсветляла платнената част или нещо друго има като дефект, значи е ползвана от повече от едно дете.
Иначе братовчед ми има ето тази количка - https://www.google.com/imgres?imgurl=https://www.hartan.de/de/ki … mp;source=sh/x/im не разбрах дали ще ми я даде Flushed но ми изглежда добра, ако някой има впечатления ще се радвам да каже Simple Smile
PS
Сега я потърсих и на българаския пазар... доста добре https://bebemax.eu/index.php?section=ITM&itemid=22&cv=auto&cve=4879

# 669
Стана ми интересно какъв инцидент може да има с количка, та чак да се замаскира? Това не е кола, да я ужулиш и да я закараш на ремонт и там да я шкурят, китосват и боядисват 😄. Говорим за бебешка количка все пак.

# 670
Дух,
тази ми изглежда немска, взимай, тази може и 7 деца да издържи.

# 671
  • Anywhere
Тежи 14-15 кг, ама карай Wink

# 672
И моята тежи 14-15кг,но е толкова маневрена и удобна,че си я бутам с една ръка по какви ли не терени и изобщо не се усещат тези кг.

# 673
Ако на жената ще й предстои да я вдига в багажник често, кг са много важни.
Мен по тази причина всичко над 10 ме отказва категорично.

# 674
Благодаря много за мненията.
Аз по принцип тренирам, т.е. 13-14 кг. не ми се струват много за момента, но ние живеем без асансьор и по всяка вероятност количката ще стои някъде около външната врата и няма да я вдигам непрекъснато.
За колата - да, имам желанието и намерението да се разходаме доста, покрай нас ще ми писва и може би ще карам до някой парк. Не зная, първо детенце ще ни е и като цяло нямам много опит с логистиката и организацията. Гледала съм на сестра ми децата, но тогава бях на 20 и нямах кола

Общи условия

Активация на акаунт