Бебешката количка - цяла наука за второ висше №44

• 81 507
  • 850
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, имали  някоя мама ползвала този модел бебешки колички трябва ми мнение за тях, понеже ми предстои избор
https://www.bebehit.com/produkt/%d0%b1%d0%b5%d0%b1%d0%b5%d1%88%d … %82%d0%b8-%d1%86/
 или някой от другите комбинирани модели , които предлагат бебехит

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 10:35 от snow_lady

# 676
snow_lady това е нещо специално правено за българския пазар. Моето мнение е изобщо да не гледате такива. На ваше място ще си купя втора употреба някоя качествена западна количка.

# 677
Благодаря много за мненията.
За колата - да, имам желанието и намерението да се разходаме доста, покрай нас ще ми писва и може би ще карам до някой парк. Не зная, първо детенце ще ни е и като цяло нямам много опит с логистиката и организацията. Гледала съм на сестра ми децата, но тогава бях на 20 и нямах кола
Гледайте начинът на сгъвяне и размерите спрямо багажника в сгъната състояние в такъв случай. Препоръчвам Ви да може да се сгъва заедно със седалката, изключително неудобно е да се разкачат кошове и седалки от рама, тя да се сгъва и прибира, и после да се прибира и седалката.

# 678
Благодаря много за съветите.

# 679
  • Варна
Здравейте мами, имам следната дилема, вече съм в 9я месец и до сега все си мислех, че старият ми макларън хлр ще е достатъчен. Обаче има няколко момента които ме притесняват:
1. при напълно легнало положение багажника ми остава недостъпен
2. порт бебето което мога да прикача хич не ми се струва стабилно, козирката му сякаш е плитка и се прихлупва с тази на количката
3. ако е без порт бебе някак ми се струва несигурна, няма как да сложиш колани на новородено, и доста ниска
Та сега ми е хрумнало да си взема някаква евтина количка с кош, някакво лорели примерно, което да ме избута да 6я месец, когато ще си мина на макларъна. Към какво бихте ме насочили, не ми се иска да е твърде тежка и широка(имала съм адбор, знам какво е)нито пък паянтова, и да не е с надуваеми гуми.

# 680
Дидито, по абсолютно същия начин съм и аз, само че за след 6 месеца - нуна.
Взех си чиполино ноа, 8кг с трансформиращ се кош да ни избута до шестия. Ако искаш я погледни.
Нома също, но я има само в разцветки за момиче. И тя е към 8 и малко кг. и беше на промоции като гледах за около 200лв.

# 681
  • Варна
Дидито, по абсолютно същия начин съм и аз, само че за след 6 месеца - нуна.
Взех си чиполино ноа, 8кг с трансформиращ се кош да ни избута до шестия. Ако искаш я погледни.
Нома също, но я има само в разцветки за момиче. И тя е към 8 и малко кг. и беше на промоции като гледах за около 200лв.
супер, благодаря за насоките, сега ще е момче и слава богу че големите неща съм купувала в по универсални цветове

# 682
Здравейте, днес си купихме CAM Sport Taski, много ми хареса в магазина особено коша за новородено, но нещо сега се умислих дали не направихме грешка. Търсих уж мнения ама няма много Frowning1
Чудя се дали да търся друга или пък не.

# 683
Здравейте, днес си купихме CAM Sport Taski, много ми хареса в магазина особено коша за новородено, но нещо сега се умислих дали не направихме грешка. Търсих уж мнения ама няма много Frowning1
Кое ви кара да мислите, че сте направили грешка?

# 684
CAM Sport Taski - имала съм подобна, също CAM, но друг модел. Много ми харесваше дръжката, има мн. положения, става за висок човек, а също има едно положение, което прави количката по-къса и влиза в асансьор. На мен лично, малко ми се струва, че платовете им са по-размъкнати някак си, дори и като е нова. Типично за марката е това махане на част от сенника, за да се проветрява детето, типично за италианските жеги.
Конструкциите са им добри. Изработката също. Малко са тежички, но нали искате 3 в 1 (кой ще знае каква ви е била ваничката???ама, на майките това търсят. За мен е по-добре 2 в 1.

# 685
Кое ви кара да мислите, че сте направили грешка?
Сбъркани хормони и нерешителност най вече Smiley  И бъдеща майка за първи път, т.е всичко ми е ново:smiles: А таткото много я хареса чисто технически и затова я взехме без да съм прочела много мнения.

# 686
  • Бургас
greenbabybee, Нуна пеп ли имаш? Доволна ли си?

# 687
greenbabybee, Нуна пеп ли имаш? Доволна ли си?
Нуна пеп лукс/некст ще взема, защото ми е много похвалена от няколко близки майки и имах възможността да я пробвам "на терен". Просто не се престраших за от новородено с нея.
Още я нямам, та детайлно лично ревю не мога да дам.

# 688
  • Бургас
Благодаря! И аз много я харесвам и съм решила да я взема за лятна количка.

# 689
Поздравления за избора. Както и преди съм писала коментари и мнения-всеки лев си заслужава. Вече повече от година ползвам модел cam taski fashion 2019 г. и няма нещо, което да ме е подразнило или разскърцало/счупено.
Платът е много стегнат, няма нищо разпуснато или раздърпано.
Не е никак тежка количката, дори и с кош новородено. Може би другите модели на cam са тежки, но тази не е. Това е един от най-леките модели изобщо колички 3-1. И е стабилна

Общи условия

Активация на акаунт