Бебешката количка - цяла наука за второ висше №44

• 80 379
  • 850
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Някоя от вас ползвала ли е количка Cangaroo Arrow?
Може ли да споделите отзиви?
Трябва ми за дете на 1+- около 11 кг. Повече ще се ползва като лятна количка и за водене до яслата наесен.
Дали е маневрена и лека? Удобна ли е за качване по стълби?
Благодаря!

# 691
Здравейте на всички Simple Smile Интересува ме какво мислите за колички Moon и Graco evo xt? Някак по клоня към Moon. Важен ми е летния кош, да е широк и удобен на пътника, а количката да е лека, лесно проходима през всякакви терени, висока, да се сгъва със седалката. Приемам и други предложения.

# 692
Някой има ли мнение за количките 3 в 1 на  Inglesina или гръцките bebe stars

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 12:58 от snow_lady

# 693
Здравейте! В голяма дилема съм между 2 колички и ще се радвам на всякакви отзиви и мнения.
Easywalker Harvey 2 - много маневрена, лека, сгъва се лесно, което ми е много важно, защото нямаме асансьор.
Mutsy icon - също я усещам много маневрена, влюбена съм в дизайна, но е 13кг. и не се сгъва и разгъва толкова лесно като Easywalker-a.
На Easywalker-a платовете и тапицерията (особено вътрешната част) не ми харесват изобщо.
Всеки път ще свалям количката по стълбите или ще я сгъвам, за да я прибирам в колата, та 2 кг. ми се виждат доста солидна разлика. И се чудя оправдано ли е само заради тапицерията на Easywalker-a да си затрудня ежедневието допълнително.

# 694
Някой да има мнение за тази количка? Чета Добеи отзиви за Macklaren, но дали са за всички модели или има конкретен?

# 695
Здравейте на всички Simple Smile Интересува ме какво мислите за колички Moon и Graco evo xt? Някак по клоня към Moon. Важен ми е летния кош, да е широк и удобен на пътника, а количката да е лека, лесно проходима през всякакви терени, висока, да се сгъва със седалката. Приемам и други предложения.

Аз бях набелазала moon resea sport 2020. Летния кош е добър, сгъването също. В магазина ми я хвалеха като "малко под 10кг" със седалка, защото била 10кг с коша за новородено.
Обаче като се разрових се оказа, че е 11.4кг. Това ме отказа мен.

# 696
Някой да има мнение за тази количка? Чета Добеи отзиви за Macklaren, но дали са за всички модели или има конкретен?
Наистина има добри отзиви от Макларън, на мен лично никак не ми допадат на вид. А тази специално ми се вижда и прекалено скъпа за лятна количка. Почти всички летни колички са на един принцип, а тази сума ми се вижда в повече.

# 697
Здравейте!
Търся мнение за тази количка?!
https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=54&pid=125739&sgid=54

# 698
Някой има ли мнение за количките 3 в 1 на  Inglesina или гръцките bebe stars
ползвала съм много колички, даже не помня колко вида бяха, опитвах ги, едни използвах за пазар, други за мол, трета за автобус/самолет, за зима/лято и т. н., но Inglesina ми е слабост. Купих я просто, защото беше на изгодна цена и ми харесваше външно.  Преди това не знаех нищо за тази марка.  "Инглесината" ми беше за България - влизаше и в асансьор, носила съм я по стълби, по павета, в кал, и в МОЛа, просто навсякъде. Много лека, с висока дръжка, която не се изронва, с прозорче, да гледаш бебето, сенник - не от най-големите, но вършеше работа и в жегата (изглежда, подходяща големина и ъгъл), колелата ми бяха нито големи, нито малки, двойни. Сгъваше се с едно движение. Платът е мн здрав, но избелява, ако човек си вземе светла, няма проблем, мойта беше бежова, на черна си личи. Перях я във  ваната и после я слагах на терасата да изсъхне, без да свалям плата. Италианците са много добри в количките. Конструкцията е добра - имам предвид разпределение центъра на тежестта. Много пъти съм слагала мн. тежки торби с продукти на дръжките и беше стабилна. Лежащото положение е 150 градуса, но беше достатъчно, и голямо бебе/дете има място да  си полегне.

# 699
Аз пък искам да попитам за тази количка. https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=54&pid=137961&sgid=54 , дали е удобна този тип дръжка, също дали е удобна и за високи родители Simple Smile

# 700
Ние бяхме харесали същата, само че в розово. Количката е красива, изглежда и качествена, според мен обаче е създадена за по-ниски хора, аз съм 174 см и ми се стори много неудобна, тъй като височината на коша ми стигаше до коленете,  мъжът ми изглеждаше направо комично до нея. В крайна сметка си взехме ABC Design Salsa 4 Air 2020 год., излизали сме 3-4 пъти с нея и количката е уникална за нас. Висока, маневрени, минава по всякакви терени без проблем, уникални амортисьори има, супер голям сенник и се сгъва лесно. Погледнете моделът, за мен са идеални за по-високи родители. Blush

# 701
Ние бяхме харесали същата, само че в розово. Количката е красива, изглежда и качествена, според мен обаче е създадена за по-ниски хора, аз съм 174 см и ми се стори много неудобна, тъй като височината на коша ми стигаше до коленете,  мъжът ми изглеждаше направо комично до нея. В крайна сметка си взехме ABC Design Salsa 4 Air 2020 год., излизали сме 3-4 пъти с нея и количката е уникална за нас. Висока, маневрени, минава по всякакви терени без проблем, уникални амортисьори има, супер голям сенник и се сгъва лесно. Погледнете моделът, за мен са идеални за по-високи родители. Blush

Охх, да ходихме и я видяхме. Иии да, ниска ни е Sad Гледах и ABC, но ме спря фактът, че няма отдолу до багажникът тази съединяващата част между колелетата, която иначе би ми помагала да застъпвам  крак при качване или сваляне от стълби, тротоар...знам ли..... Гледахме и GB Maris, тук пък ме спря, че кошът изглежда много тесен, а в комплекта тепърва трябва да набавям чанта, чувалче и т.н .После ходихме да видим и Quick Muuvo. Като цяло и двамата ни грабна тази количка, единствено, че летния кош е нисичък, та не знам това дали би било чак такъв проблем.

# 702
Здравейте! Имате ли впечатления от Cybex Eezy S+? Или от Hauck Sunny и Swift? Благодаря!

# 703

Охх, да ходихме и я видяхме. Иии да, ниска ни е Sad Гледах и ABC, но ме спря фактът, че няма отдолу до багажникът тази съединяващата част между колелетата, която иначе би ми помагала да застъпвам  крак при качване или сваляне от стълби, тротоар...знам ли..... Гледахме и GB Maris, тук пък ме спря, че кошът изглежда много тесен, а в комплекта тепърва трябва да набавям чанта, чувалче и т.н .После ходихме да видим и Quick Muuvo. Като цяло и двамата ни грабна тази количка, единствено, че летния кош е нисичък, та не знам това дали би било чак такъв проблем.

Радвам се, че сте намерили най-удобната за вас количка, най-важно е да се чувствате добре. Иначе аз когато се наложи да я вдигна на 2 колела, я натискам за дръжката, аз наистина съм влюбена в АВС-то и грам не съжалявам, че сме я взели, но пък всеки си има неговите изисквания и неговия вкус! Simple Smile

# 704
В тази тема и предишната има няколко мнения, доста подробни за Cybex eesy s+
Здравейте! Имате ли впечатления от Cybex Eezy S+? Или от Hauck Sunny и Swift? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт