Темата някак е претърпяла приятни за мен обрати - оказва се, че има прегрешаващи, ядящи плодове, овесени ядки и кой знае още какво и въпреки това отслабващи Момичета, чела съм почти всичко от първа страница и четейки го, започвам да мисля, че макар и вие да сте чели, някак изборно сте запомнили нещата. Да, има статия за плодовете, в която обаче пише, че те са полезни и качват БАВНО кръвната захар, има статия за гликемичния индекс и гликемичния товар, което от своя страна говори, че е хубаво не само да гледаме коя храна колко въглехидрати има, но и какъв й е гликемичния индекс и товар. Не ме разбирайте погрешно, просто аз нямам нужда от сваляне на много килограми, при мен въпросът стои до някакви си 3 кг. и моята концепция е нормално да е по-различна от тази на някои от вас и режимът ми да е по-облекчен. А тя е, че мога да хапвам и плод, чиято захар да изгарям след това със спорт, че мога веднъж или два пъти в седмицата да хапвам умерено бобови, като например грах и леща. Приемете, че има и други като мен и вместо всеки път да се сърдите, че някой задал "глупав" въпрос, просто можете да кажете съображенията си, без излишни емоционални излияния.
Сега, ако някой иска да отговори, ще се радвам: допустим ли е по вашия режим ябълковия или винения оцет за овкусяване на салати и защо да не ядем често чия? Някой беше писал, че не е добре да я ядем често. Ясно е, че е хубаво, ако я приемаме, да е в умерено количество, но защо не често?