Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ефектите върху нивата на кръвната захар след консумация на ябълка и банан?
Какви са препоръките за консумация на банани в контекста на диета за контрол на кръвната захар?
Какви са препоръките за контрол на кръвната захар и режим за щитовидната жлеза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ефектите върху нивата на кръвната захар след консумация на ябълка и банан?
След консумация на ябълка на гладно, резултатът беше 4,7. Половин час по-късно, след изяждане на средно голяма купешка ябълка, резултатът се повиши до 6,1. Това показва значително увеличение в нивата на кръвната захар. Въпреки че не е споменат резултат след консумация на банан, участниците в дискусията изразяват загриженост, че бананът може да доведе до още по-високи нива на кръвната захар.
-
Какви са препоръките за консумация на банани в контекста на диета за контрол на кръвната захар?
Според различни участници в дискусията, недоузрелият банан е по-подходящ, като се препоръчва половин такъв. Това се дължи на по-ниското съдържание на усвоими въглехидрати в него. Въпреки това, има различни мнения относно консумацията на банани при диета за контрол на кръвната захар, като някои участници изразяват съмнения за подходящото им използване в този контекст.
-
Какви са препоръките за контрол на кръвната захар и режим за щитовидната жлеза?
Въпреки че не е изрично споменато в дискусията, препоръките за контрол на кръвната захар и режим за щитовидната жлеза включват избягване на храни с висок гликемичен индекс и товар, като плодовете се консумират в умерени количества. Освен това участниците споделят своя опит и съвети за поддържане на здравословно състояние при тези условия.
-
Какви са препоръките за отслабване и предотвратяване на отпусната кожа?
-
Какво представлява ВМ НВХ?
Каква хубава коса имах- буквално почти не капеше, по няколко косъма дневно...Тя моята като ген си е гъста, дори и след раждането нямаше зверски косопад. И кожата на лицето идеална- все пак, съм се хранела по-скоро балансирано-нисковъглехидратно или тип зона, като се замисля. Често по малко. Но пък храненето ми след раждането си беше въглехидратно. Убеждаваха ме колко са незаменими въглехидратите за кърменето, как бебето ми плаче, защото е недохранено....Пълни глупости, ама стресиран и недоспал човек с първо бебе им се върза
Кожата ми се влоши, естествено....а сега си е пак съвсем добре.
Всеки познава тялото си, в общи линии всички сме наясно какво става с телата ни, при положение, че имаме ИР, така че, нека всеки сам определи режима си, да се наблюдава и ако иска да сподели резултатите. На мен не ми пречи, че ядете месо, чета това, което пишете от собствен опит, но ми пречи аз да го консумирам, не знам откога не съм яла такова, не помня вече, но имам перфектна коса, а когато суровоядствам или съм само на плодове повече от 15 дни, кожата ми става перфектна. Четох във форума, че си споделяте кой колко боледувал, ами не помня откога не съм, сигурно има 10и повече години, най-много да се разсополевя леко зимата или да ме наболи гърлото и до там, при това веднъж на три и повече години. Със сигурност не сме и хищници, нямаме тяхната храносмилателна система, който иска може да прочете какви са разликите. Без да агитирам никой, просто, за да се спре с темата вредно ли е веганството и вегетарианството, Ви пускам списък с 50 страници спортисти и атлети, някои от които със завидни рекорди, които са вегани и вегетарианци.