Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 105 957
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз купих от чаршафите за бебешко легло. Цената им е наполовина от тази в ИКЕА. Дано качеството да е същото.
Ако говориш за комплектите, стават горе-долу. Но чаршафите с ластик са от трико и много лигави.
В Джъмбо са по 4 лв/бр. и са от  хасе.

# 76
Френските макарони стават ли за пред хора?

# 77
Благодаря!

# 78
Здравейте, някаква идея дали скоро се очакват хлебопекарни и дали си заслужават? Много благодаря на включилите се!

# 79
Около Великден би трябвало да пуснат пак машинки за хляб.

# 80
А ближните ви разпознават ли, че. Ядът жълта рвпа а не картоф.. В сготвен вид имам предвид
Заедно я купувахме, пък и избягваме картофите.
Повечко влакнини или фибри или там каквото е, има ряпата, та не съм сигурна дали няма да дойде малко по-твърда като е печена. Може би ако се изпече да е с вода, да се позадуши първо.

# 81
So Lucky, нали назад казаха за макароните, че не са хубави, бях се засилила да ги пробвам, ама ще заложа пак на другите (100 гр. Сладки), разликата в цената не е чак толкова голяма.

# 82
  • софия
На Раковски все така няма фасул. АмбицирАх се и утре ще мина през Халите. Ако и там няма, ще ходя на Руски паметник и най-последно на Вагона. Един френски боб ще ми се опре, да му се не види! Много го харесваме за гарнитура.

# 83
Звънче, как го правиш, и по-хубав ли е от другия който е в редовния асортимент?

# 84
По-тъничък е френският боб, Леми. И не е нарязан/начупен  (ако не са го смачкали де). Аз го правя в тиган с мазнина и малко водичка, в уок най-добре. Може и да се пече с мъничко водичка- но това ако ще печеш и нещо друго. Само за него не пускам фурна. Може и на пара/варен, бързо става. "Редовният" зелен боб също е хубав, но не е чак толкова тъничък.

# 85
  • Sofia
На Раковски все така няма фасул. АмбицирАх се и утре ще мина през Халите. Ако и там няма, ще ходя на Руски паметник и най-последно на Вагона. Един френски боб ще ми се опре, да му се не види! Много го харесваме за гарнитура.
На Руски паметник имаше достатъчно от френския боб.

# 86
  • Бг-мама
Някой знае ли печените чушки , които обсъждахме малко по рано до кога са  на промоционалната цена? Взех в петък 3 буркана , но съжалявам че взех само толкова.

# 87
Не ме линчувайте Simple Smile Simple Smile Simple Smile за въпроса ми Simple Smile В събота малката ми дъщеря има рожден ден и реши че иска кухняяяяя детска Simple Smile Та виждали ли сте някъде останали случайно да звънна на националния телефон че и те няма да ми се зарадват на въпроса Sad Ако не от Икеа ще и взема

# 88
Не ме линчувайте Simple Smile Simple Smile Simple Smile за въпроса ми Simple Smile В събота малката ми дъщеря има рожден ден и реши че иска кухняяяяя детска Simple Smile Та виждали ли сте някъде останали случайно да звънна на националния телефон че и те няма да ми се зарадват на въпроса Sad Ако не от Икеа ще и взема
Вижте дали има в ОЛХ.

# 89
Направих пюре от ряпата. Малко количество- колкото за проба. Пасирах със сметана, малко крема сирене, зехтин, сол и индийско орехче. Много вкусно се получи.
При нас няма от печените чушки без оцет.

Общи условия

Активация на акаунт