Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 107 164
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 225
  • софия
Любимо розе на Ейджъл, чедър и нещо на място ще взема. Може и едно мелидзано за розето.

# 226
Вкъщи е топло. А пелети в рейса на ГТ ли Stuck Out Tongue Winking Eye

# 227
Едва сега разбирам, че "кьопоолу" е станало "малиджано"...по-европейски да е.😃

Съвсем различни неща са. В мелидзаното единствено има патладжан и чесън Blush
Дали? Реших, че това е вярно:
https://m.ebag.bg/malidzhano-kopoolu-dims/576493?rlv_rid=6360ca5 … tm_medium=organic
Мързи ме точно сега да сравнявам конкретните рецепти. 😃

# 228
Пфф всички седмици без гръцката, която чакам,  изредиха.
От тая само уенслидейла с боровинки ще взема, и малките опаковки на йогурта от био-то. Но тях така или иначе ги вземам, за кутиите на децата..
И без италианската!
Аз ще си заредя сушени домати, много ми харесват лудълските, и био йогурт за хлапето и това е.

# 229
  • Пловдив
Вкъщи е топло. А пелети в рейса на ГТ ли Stuck Out Tongue Winking Eye
на спирката, докат чакаш Smile

# 230
  • София
И аз нищо не харесах, единствено Лаваца ще заредя. Уф, пак чаршафи. Пък аз чакам хубави дамски пижами, ама няма.

# 231
  • Стара Загора
Как е сметановият ликьор с уиски Quin Margot? Има ли нещо общо с ликьора от Делукс серията?

# 232
  • София-Младост
Как е сметановият ликьор с уиски Quin Margot? Има ли нещо общо с ликьора от Делукс серията?
Екстра е, почти същия вкус има.

Питане, био сиропа от фурми...вчера го търсих, странно е да е свършил, но го нямаше нито на био щанда, нито при френските продукти на стелажа...идеи?

# 233
Млякото БЕЗ ЛАКТОЗА се оказа с нисък процент лактоза. Това ако не е подвеждане не знам....

# 234
  • София
Пак безинтересна брошура. Аз пък чакам да пуснат от електронните термометри за стая, тъкмо сега се оказа, че ми трябва.

# 235
И аз искам да го пробвам, но много евтин ми се вижда...в момента имат Бейлис на 22лв, а това нещо е 6лв.
Делукса е топ за мен, най най доброто!

# 236
Според мен идва малко по-остър алкохола.

# 237
  • Бг-мама
И аз искам да го пробвам, но много евтин ми се вижда...в момента имат Бейлис на 22лв, а това нещо е 6лв.
Делукса е топ за мен, най най доброто!
На мен ми харесва , не намирам разлика от делукса. Ама и аз не съм голям разбирач. Имам и от двата вкъщи . Като се прибера мога да погледна каква е разликата в състава.

# 238
  • София-Младост
Въпреки, че е въпрос на вкус, залагам че ще ви хареса, въпреки ниската цена;) Ако не ви допада...насреща съм!

# 239
Абе, няма да го хвърлим. В кафе ще го добавям, пени се не пени...Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт