Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 107 182
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 240
Как е сметановият ликьор с уиски Quin Margot? Има ли нещо общо с ликьора от Делукс серията?
И аз искам да го пробвам, но много евтин ми се вижда...в момента имат Бейлис на 22лв, а това нещо е 6лв.
Делукса е топ за мен, най най доброто!
Туряте 2 бучки лед и е БОНБОН

# 241
  • Пловдив
Аз пък за уискито Куин Марго, 3г, да питам...май някой го хвалеше Innocent

# 242
За закачалката от днес  мнения? Достатъчно ли е стабилна.

# 243
Аз имам много от единичните закачалки, купувани от различни пускания. Доволна съм, в банята, детската и спалнята съм сложила, че имам и още резервни неотворени..
Този път ми направи впечатление, че една от пусканите е обявена за до 4 см, което значи, че ще става за новите интериорни врати, които са около 4 см широки. Моите са от старите, със жлеб ли-не знам как се води, тоест около сантиметър е горната част, на която се закачва закачалката. И понеже дълго търсих по-широка, поръчах за майка два броя от икея-те стават за новите врати, тъкмо дойдоха оня ден и хоп, лидълци и те пуснаха и ме прецакаха леко...Simple Smile

# 244
# 245
Питане, био сиропа от фурми...вчера го търсих, странно е да е свършил, но го нямаше нито на био щанда, нито при френските продукти на стелажа...идеи?

Три пъти обиколих магазина, накрая питах служителка, която зареждаше. Точен цитат: "там до френските неща има едни безглутенови зрънчовци, до тях е" Joy И наистина беше там.  Това е в магазина на Раковска.

Отзиви от кленовия сироп някой може ли да даде?

# 246
  • Sofia
За другата седмица - скаморца; сушени домати; сиренето с боровинки ще видя (ако се вижда де), че е любимо на детето;  чътнито, конфотюрите  и плодовите  йогурти също ще видя.
Днес ако мръдна до лидъла, че взема още жълта ряпа, ако има читава. Днес пратих на щерката за обяд салата с нея.
Скрит текст:
А! Ние много харесахме гръцките маслини "Супер колосал".

# 247
  • varna
Закачалката я купихме сутринта, но отзиви - довечера Simple Smile

# 248
  • софия
На втори преглед набелязах и книга, дано я има. Някак нямам нагласа да обръщам внимание на книги в Лидл, а има находки.

# 249
Дали ще има скоро кани за топла вода?

# 250
  • Sofia
Аз ел. кана си взех от една промоция на Ф, стъклена (много е ефектна като заври водата Simple Smile ) за 20ина лв. Изключително ползван уред от всички ни!

# 251
Нямаме Ф. в нашия град.

# 252
  • София
Да кажа за кафето, дето пуснах снимка, от другата седмица- био.
Стои ми някак рядко, вкуса е като на препечено и леко кисел.
Не се смейте- негърска пот.

# 253
  • София
И аз си харесах сушени домати и био сметаната.

# 254
Този път и аз нищо не си харесах, само за кашкавал ще отида май. Портокалите на каква цена са в момента, някой знае ли?

Общи условия

Активация на акаунт