Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 107 189
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 255
На J.D Gros   белгийските пралини дето са 360 грама на каква цена са в Лидл?
Мерси

# 256
Виждали ли сте да има бриош https://www.lidl.bg/bg/p/nasladi-se-na-frenskiya-char/briosh/p34943 За втори път във френската седмица го пускат и никога не мога да го намеря. Миналият път не отидох в понеделник и си мислех, че е свършил. Този път в понеделник на обяд нямаше и табелка даже за него. Питах една служителка, която зареждаше и изобщо не беше чувала за него.

Сега ще хвърля око и на новата брошура.

# 257
  • София
В нашият лидл имаше в сряда брьош, но ми се видя скъпичък и не взех.
Преди това в някаква предна седмица бяха пускали малки кифлички брьош, но бяха мисля на по- добра цена и тогава купих .

Е тези, пишеше брьош на пликчето, тук на снимката не се вижда.

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 12:16 от Миленски

# 258
# 259
Вчера имаше бриош на драгалевския. Беше поставен на много странно място според мен. При останки от американската седмица

# 260
  • София
Във вторник имаше бриош на Сточна гара.

# 261
  • Варна
Патица има - предният път я харесахме в къщи, пак ще взема. И този път чаршафите са памучни, дано е плътна материята, че предишния път нещо не ги харесах.
А бриош не са ли всъщност кроасани Thinking В Италия май на това приличаха....

# 262
Сега прилича на един най елементарен козунак, с нищо не ме грабна..

# 263
Ами аз го търсих при френските неща и може и при нас да е бил на друго място. Интересното е, че и служителката ме гледаше странно като я питах, все едно ѝ говоря на френски.

Следващата седмица и аз ще взема от сушените домати и от дивата сьомга.

# 264
Ние ще заБРИме от другият петък 😸

# 265
  • Sofia
...
А бриош не са ли всъщност кроасани Thinking
Не. Кроасаните са с многолистно тесто, а бриошът е от просто тесто с много масло и няма слоеве.

# 266
Като ще си говорим за тесто - лидлското бутер тесто наистина е многократно по-добро от всяко друго, което съм опитвала. Не знам как са го "облагородявали". За палмовата мазнина не коментирам. Бях отказала бутер тестото от доста години, но това нещо е в състояние да ме върне в играта. 🤔

# 267
  • Somewhere in Spacetime
Приготвянето на домашно бутер тесто не е трудно. Може и да се замрази.

# 268
  • Sofia
То и многолистното не е трудно, само малко по-времеемко.

# 269
То сигурно е и приятно да си го направи човек, обаче ако е любител кулинар. Аз съм в период където суетенето с часове в кухнята не ме влече.

Другата седмица има някакви чаени бисквити от пълнозърнесто брашно. Пробвали ли сте ги, дали са вкусни?

Общи условия

Активация на акаунт