Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 107 189
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 270
Вземали ли сте от охлювите, как се приготвят?

# 271
  • софия
Вземали ли сте от охлювите, как се приготвят?
Веднъж. Пекат се във фурната за кратко. Не ми хареса вкусът - някак като картон. Моето сравнение е с такива ядени във Франция. По същата причина само веднъж съм купувала и макарони.

# 272
Да. От това многолистно тесто не ни става толкова тежко, колкото от другите. Хубаво е, цената е идеална! Оф, сега ще го похвалим и ще ни гомоглистят, само гледайте Wink

# 273
Аз съм правила многолистно тесто, чудно става- честно казано, изобщо не чакам по толкова много време тестото да се охлажда Grinning Пак си става. Но психическа нагласа си трябва все пак Stuck Out Tongue Winking Eye
Леми, и аз си харесах брито Grinning И още сладолед (да има във фризера ),  ментови бонбони за черни дни Joy

# 274
Направих щедри пазарски списъци за понеделник и петък другата седмица. Като прочета, че някой нищо не е харесал или пък е харесал 1-2 неща от цялата брошура, благородно завиждам. 🙂

# 275
  • In transit
А бриош не са ли всъщност кроасани Thinking В Италия май на това приличаха....
Да така им казват, също и корнети, но тестото им е по-скоро като за кроасан. Има повече яйца в него. Това го различава от класическия френски кроасан.

# 276
+1 За сушените домати. От снощи харесах сьомгата в тарелка.  Преди седмица пазарувах от гръцки Лидл, определено рибата няма нищо общо с тази в нашите. За първи път попадам на хубаво авокадо от тях, да порових се доста докато го избера измежду скапаните такива. Хареса ми и вареното цвекло при зеленчуците. 

# 277
Моля за мнения -  https://www.lidl.bg/bg/p/tvoeto-svezho-nachalo-vdhnovi-se-za-kulinarni-podvizi/tefal-tendzhera-pod-nalyagane/p35009
Имам подобна от доста години - за мен незаменима! (не е от лидл)
Да се похваля - взех си мини прахосмукачката Simple Smile, най-сетне и у дома ще си бръмча с нея. Само се чудя защо не взех бялата, но това е несъществена подробност.

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 17:06 от tetka_the_best

# 278
момичета, има ли от бг картофи по 2 кг в мрежа в лидл на раковски?

# 279
  • София
Мисля, че не е споменавано, но и тази седмица има допълнителна брошура за новият Лидл-Княжево. Не я намерих в нета, но вчера сте коментирали пасатор 3в1- има го, на цена 23,99лв. - Вчера имаше доста бройки. От нехранителните останалите предложения са Тротинетка-29.99; Мобилна водоструйка -69.99; Уред за бавно готвене -29.99;Кош за отпадъци със сензор-59.99; Концертна китара-79.99; Блутут слушалки-34.99; Шалте с две лица -19.49; Квадрокоптер -64.99; Шкаф за баня-59.00; Акумулаторен храсторез - 79.99 - не го видях в магазина.
Има и някой хранителни предложения: Дъгова пастърва - 7.49; Пълнозърнеста питка с лимец -0.99; Мити картофи-1.19/купих, но не са вкусни/, Цедено кисело мляко РС500гр.- 1.59; Лазаня болонезе 4.99; Английски бекон 300гр-3.49; Кафе, мляно Лаваца Роса 250гр-5.55; Микс вафли и сладки Содней 400 или 500гр.-1.99;
Това е всичко в тази допълнителна брошура.

Към потребителката, която ме пита за цена на играчката - магазин в Кауфланд - Съжалявам, не обърнах внимание.

# 280
Моля за мнения -  https://www.lidl.bg/bg/p/tvoeto-svezho-nachalo-vdhnovi-se-za-kulinarni-podvizi/tefal-tendzhera-pod-nalyagane/p35009
Имам подобна от доста години - за мен незаменима! (не е от лидл)
Да се похваля - взех си мини прахосмукачката Simple Smile, най-сетне и у дома ще си бръмча с нея. Само се чудя защо не взех бялата, но това е несъществена подробност.
Коя прахосмукачка, акумулаторната ли? Че мъжът ми се чуди дали да не вземе да си чисти колата с нея.

# 281
Виждали ли сте да има бриош https://www.lidl.bg/bg/p/nasladi-se-na-frenskiya-char/briosh/p34943 За втори път във френската седмица го пускат и никога не мога да го намеря. Миналият път не отидох в понеделник и си мислех, че е свършил. Този път в понеделник на обяд нямаше и табелка даже за него. Питах една служителка, която зареждаше и изобщо не беше чувала за него.

Сега ще хвърля око и на новата брошура.

Бриошът имаше проблем с доставката и го няма, но това го знаят само служителите, които са били на работа по време на зареждането на акцията.

# 282
Някой купувал ли е от намаленото бонфиле? Как изглежда опаковката?

# 283
Да. Продълговата. Simple Smile

# 284
Да, мисълта ми е, дали е цяло парче във вакуумирана опаковка, или тарелка, или как?

Общи условия

Активация на акаунт