Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 107 200
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Здравейте, следя с интерес темата от известно време и реших да се включа и да ви кажа, че сте страхотни. По стечение на обстоятелствата от няколко години пазарувам в Лидъл - най-близо ми е. В началото ми беше странно, но сега вече се чудя как да се ограничат, за да не купувам хиляди неща.
Тази седмица си взех бельо естествено, както и чорапогащниците със сърца, френските салами ми допадат, макарони не обичам чак толкова, така че ще се въздържа. Грабнах от хумуса с тиква, боровинките и био авокадото. Не знам дали ще са ок, ще споделя впечатления, хумус правя домашен, но не ми пречи да пробвам този. Голям почитател съм на кефира и не пропуснах да грабна и този път.
Лека вечер от мен!

# 286
Кленов сироп съм купувала, за мен е хубав, не намирам разлика с този, купуван от Метро. И сиропа от агаве ми харесва.

# 287
  • shumen
И у дома се харесват и двата сиропа.
Аз да питам някой с мнение за дамските маратонки от четвъртък в брошурата?

# 288
Да се похваля - взех си мини прахосмукачката Simple Smile, най-сетне и у дома ще си бръмча с нея. Само се чудя защо не взех бялата, но това е несъществена подробност.

И ние я взехме, но доста шумна ми се вижда. При Вас как е?

# 289
  • София
Ей, днес много ме изнерви касиерката. Касите са ни с разделител, но не го използва. Нашите неща върху тези на предната клиентка, след това ние не сме си вдигнали все още продуктите, блъска в нашите продукти тези на следващия клиент. Помолих я да ползва другата част. Ей, като се ядоса, че съм имала претенции за други клиенти. Опашка на касата нямаше, след нас беше само този клиент.
Мисля да пусна жалба без имена, но да си използват разделителите, иначе няма да плащам преди да си сложа продуктите в кошницата. Нали точно това е идеята на двойните каси да не се изчакваме...

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 00:22 от Niya-

# 290
Така е, не е приятно- особено когато и без това бързаш, че да ги улесняваш. На мен ми е неприятно и друго нещо- когато ми слагат нещата така, че трудно да си ги взимам- пред тях. Получава се така, че на тях им е лесно (и бързо) да маркират, а пред мен има нещо като преграда...и ми е трудно да си взема нещата. Това май го правят по-новите, не съм сигурна...

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 23:40 от dolce miele

# 291
В такива случаи и аз започнах да плащам бааавнооо. Ми...

# 292
Да, мисълта ми е, дали е цяло парче във вакуумирана опаковка, или тарелка, или как?
Да, точно - цяло парче във вакуумирана опаковка, само найлон.

# 293
А на мен днес ми обясняваха, че това бонфиле не било намалено, в някаква друга опаковка били намалените.

# 294
Dolcе miele, мното точно го обясни. Наскоро ме обслужва ново момче и всеки маркиран продукт го слагаше (трупаше пред него...

# 295
Лола, предполагам (или поне ми се иска да е така), че по-новите го правят това с трупането... Blush

# 296
А на мен днес ми обясняваха, че това бонфиле не било намалено, в някаква друга опаковка били намалените.
Хм, ами да ни го покажат и на нас тогава, и ние искаме от още по-намаленото. 😃 Да не е нещо локално за някой филиал? 🤔В брошурата не видях да има друго.

# 297
Не, те не можаха да ми обяснят какво е намаленото (и го нямаше явно), ама не било като нормалното, което си беше на редовна цена? Подозирам, че изобщо не знаеха какво е бонфиле и как изглежда, защото отначало ми спореха, че изобщо не било намалено сега.

# 298
В брошурата пише "само сега" и цената, не е посочено процентно намаление, може би затова да казват, че такава си му е редовната цена. 🤔 Аз статистика за цената нямам, че от доста време свинско не купувам, купувам телешко, патешко, пилешко дори...но сега взех от това.

# 299
Значи редовната му цена е около 15лв, винаги си е била толкова, и по другите магазини също е толкова. Проблемът е, че сега в брошурата пише, че е намалено, но в магазина не беше отразена тази цена, и изобщо не можаха да ми обяснят защо е това. Мислеха, че има друг вид бонфиле, който е намален и в момента го няма, или пък, че изобщо не е сега.
Иначе месцето е много хубаво, на мен ми е може би любимата част от свинското Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт