Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 107 048
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Мадрид / София
Явно явлението презапасяване/карантина е в Бг.
Може би от кофтия опит с кризите през годините.
Но пък се появиха и снимки и от Италия, така че едва ли е само тук.
И тук имаше криза като българската (почти), но няма пазаруване като за свършек на света. Хората пазаруват нормално. Влизах в няколко магазина, от различни вериги, че търсих нещо определено. Заредено, с нормално количество хора с обичайно пазаруване.
За сведение, в Испания са регистрирани 33 случая на Коронавируса.

# 1 891
Има ли маскарпоне в голяма разфасовка от итал. седмица, не видях в брошурата?
Благодаря!
Аз пък си взех последния парфюм в нашия магазин на 6.99 лв намален и съм много доволна, фук!

# 1 892
Ако касите са пак така тесни, мерси ти за широкия магазин. Как го измислиха тия каси така????

# 1 893
  • Пловдив
Има ли маскарпоне в голяма разфасовка от итал. седмица, не видях в брошурата?
Благодаря!
Аз пък си взех последния парфюм в нашия магазин на 6.99 лв намален и съм много доволна, фук!
Има маскарпоне.

# 1 894
  • София
Явно явлението презапасяване/карантина е в Бг.
Може би от кофтия опит с кризите през годините.
Но пък се появиха и снимки и от Италия, така че едва ли е само тук.
И тук имаше криза като българската (почти), но няма пазаруване като за свършек на света. Хората пазаруват нормално. Влизах в няколко магазина, от различни вериги, че търсих нещо определено. Заредено, с нормално количество хора с обичайно пазаруване.
За сведение, в Испания са регистрирани 33 случая на Коронавируса.
Е 33 регистрани е нищо на фона на 17 вече смъртни случая в Италия.

# 1 895
  • In transit
За мен новините с изпразването са на тролове. Днес обиколих три големи магазина - Лидл, Кауфланд и Била. Навсякъде беше отлично заредено със стока, нямаше никакви празни рафтове, нямаше истерия. Хората си пазаруваха нормално. Специално гледах количките, не видях нито един дето да се е запасил с нещо.
Даже и дезинфектанти си имаше навсякъде. Аман от фалшиви новини!
А между другото в нашата аптека даже и маски имаше вчера.

# 1 896
Значи говориш за някоя паралелна вселена.
Защото ако EmmaT не беше споменала за изток, където имаше всичко на всичко две кутийки с дезинфектанти когато отидох, нито в кауфланд младост, слатина , дружба, нито в метро, нито в лидл ринг и двата в младост има този артикул! Нито в джъмбо, откъдето от години си вземам с помпичка за колата.
За справка купих си 3 шишенца- по едно за децата, и едно за мойта чанта.

# 1 897
Ми да сте си взели когато беше на промо. Ама такъв бил, онакъв....сега ревете.😆
Аз имам...от онази промоция😎

Стига с тоя вирус. Наистина. Много досадно става - вървете и пишете в темата за него.

# 1 898
Еми.. не сме:-)  Вземам когато ми трябва. И сега ми е тъпо че обиколих сума ти места заради няква истерия
Това е от мен по темата.✌🏻

# 1 899
При нас пък в 3 часа нямаше от промоционалните бутчета, не съм доволна. Confused

# 1 900
  • Sofia
Офф, ама...
Скрит текст:
УАУ, какви невероятни неща си слагали хората вместо маски, гледах в новините... ужас, това параноята е страшно нещо. Толкоз от мен.

# 1 901
Ох, изпуснах една-две теми.
Гледам, че и тук се е заселил коронавирусът. Плъзнал е и в Клюкарника, и в темата за матурите, ужас.
Интересува ме някой забелязал ли е нейде в София да са останали мортадела и маскарпоне с горгонзола от италианската седмица? При нас в центъра са изчерпани.

# 1 902
Това маскарпоне го гледах в Изток, до Жолио Кюри.
Аз пък направих от фарфалето с лимон, за мое учудване наистина имат аромат и лек вкус на лимон (от делукс серията имах с шафран, но нищо не се усещаше). Та другия път мисля да ги пробвам с лимонов сос, ще станат чудни.

# 1 903
В лидъл на сточна гара София се вижда презапасяване и истерия.В сряда четох в клюкарника,че веригата подържа дезинфектант.Тъкмо се бях прибрала от въпросният магазин около 17ч.,ами нямаше дезинфектант за ръце.Не знам може като го отварят сутрин рано и да се намира.Днес по същото време йок дизенфектант.Ориз,само  3-4 пакета станал на прах.В жълтата опаковка за 0,99лв.Празни рафтове и само етикети седят.Липсваха и макаронени изделия.Вбесих се и от яд купих 3кг.ориз в следващият магазин.Да не говорим,че пак там вече две седмици има проблем с плодовият скир.Два пъти изобщо нямаха.Лаконично казаха,че имат проблем.Днес имаше малко,но нито един с ягоди.

# 1 904
  • до най-прекрасния мъж
Абе не знам кое е фалшиво тролене, аз също не вярвах. Обаче, с очите си видях тази вечер полу празните рафтове на трайните стоки в Лидл Източен Пловдив. Макарони почти нямаше, оризът беше свършил, олиото от 2 литра имаше 5 бутилки, брашното на Кастело имаше 8 пакета. Имаше единични бройки боб и леща, сол взех последния пакет. Консервите бяха доста разредени, а от някои артикули изобщо нямаше или имаше по 1-2 буркана. Доста обрани ми се видяха консервите с риба и месо. От всичко нетрайно имаше доволно количества.
Аз си взех по 2-3 пакета леща и макарони, някой буркан лютеница, 3 бутилки олио и 5 пакета брашно (имам пекарна и на мен ми върви по много, защото пека хляб ежедневно).
В първият момент аз също останах с впечатление, че хората пазаруват обичайно, докато не видях полу-празните рафтове.

Общи условия

Активация на акаунт