Лаковe за нокти - 135

• 32 163
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Джаста, много нежни макове...върху сняг Sunglasses Съвсем скоро ще можеш да заостриш формата, според мен Blush

# 106
Прясно, прясно, с още неизсъхнал топ Stuck Out Tongue Откраднах си идейката от предишната тема. Малко линиите не са много ОК, но ще го преживея Grinning Сърцето нарисувах на найлоново джобче за документи и шзчаках да изсъхне, за да се отлепи

# 107
Аз с тези къси ноктета не съм много за тъмен и наситен цвят, ама това ми се носи 😆

# 108
Георгиева, вълнува ме линиите как направи? Heart

# 109
  • Пловдив
Аз малко лъскава, за съжаление времето е мрачно и ефекта су губи.

# 110
И така си личи, че е красавец. Иначе и мен много ме е яд, когато хвана някой лак изискваш слънце, и то вземе да се скрие преди да снимам.

# 111
Георгиева, вълнува ме линиите как направи? Heart

Арабеск, с тънка четка за рисуване. Накапах си настрани от сребърния лак и с четката се опитах да ги направя симетрични Stuck Out Tongue Снощи в 22.00 ми се видяха прави, ама днес на дневна светлина са малко като кулата в Пиза, но не се забелязва от самолет, заради сърцето Stuck Out Tongue Четката е от комплект китайски четки за рисуване на маникюр. Преди две години ги поръчах от някъде с идеята да рисувам, ама с две леви ръце нищо не става Grinning

# 112
  • София
Момичета, някой ползвал ли е топ с гел ефект на Астор и доволни ли сте? Гледам го намален и му се чудя, че не съм доволна от сегашния ми топ.

# 113
Няколко любовни идеи и от мен, на сърце ми е най-вече първата
https://www.instagram.com/p/B8QuSQ1lpFD/?igshid=15pqjgbc8qazv

# 114
за 8ми март се чудих какъв може да е по-специалният маникюр, който и да е лесен за направа вкъщи ...
няма много идеи, но за да спазя темата ...
Скрит текст:

# 115
https://www.instagram.com/p/B8Q0ZC8D3oO/?igshid=akfl48i196j9

От мен розово. Не е нещо специално, но ми е любим. Даже сега видях, че лятото съм го комбинирала със същите ваденки Grinning

# 116
Арабеск, много е хубав Heart Eyes

# 117
# 118
някой пробвал ли е този матов топ? отзиви?
Скрит текст:
опитах се да го сравня с този на ГР, но не се получи добре
Скрит текст:
ляво - ГР, дясно - trend it up, който ми се струва, че го направи една идея по-кафяво/бежово или си внушавам (възможен ли е такъв ефект?)

# 119
Аз имам този на trend it up, но честно казано не съм много очарована. Върши работа де, но този на ГР за мен е по-добрият избор.

Общи условия

Активация на акаунт