Готови сме света да преобърнем, бебче свое скоро да прегърнем! - Бебеправене 369

• 28 086
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Iren - пожелавам бързо възстановяване и приятно планиране на сватбата - да си починеш и заредиш положително!
wiwanowa - геловете не се препоръчват, освен ако не са 'щадящи' (има и такива, но трябва специално да потърсиш) или ако не са от тези спомагащи за  забременяване, демек имитиращи ЦС
 и помагащи за придвижването на плувците. Все пак обикновете лубриканти не се водят "контрацепция" тоест не се води безопасен секс ако ползвате лубрикант и шансовете са си реални Simple Smile иначе имам позната, която с гел, презерватив (който се скъсал) и лениви плувци на мъжа си зачена и роди здраво бебе - никога не губи надежда Simple Smile следващия път да ти е в най-скоро време и до финал!

# 136
Благодаря ви, момичета! Не пускайте още палците, днес направих втория тест в кутията, който е по-нечувствителен, но на втори ден закъснение чертата беше някаква сянка... Не може да се повтаря този кошмар, не искам да го вярвам 😭

# 137
  • София
Благодаря ви, момичета! Не пускайте още палците, днес направих втория тест в кутията, който е по-нечувствителен, но на втори ден закъснение чертата беше някаква сянка... Не може да се повтаря този кошмар, не искам да го вярвам 😭
Направи си Шуърчек.

# 138

Момичета това ми е теста от преди малко. 10ден след трансфер съм. На кръвен тест трябва да съм в четвъртък. Мога ли малко да се зарадвам или е рано?

# 139
Animor, Благодаря ти за обяснението и успокояващите думи! Силно се надявам да е така! То ще се види Simple Smile

Iren - пожелавам бързо възстановяване и приятно планиране на сватбата - да си починеш и заредиш положително!
wiwanowa - геловете не се препоръчват, освен ако не са 'щадящи' (има и такива, но трябва специално да потърсиш) или ако не са от тези спомагащи за  забременяване, демек имитиращи ЦС
 и помагащи за придвижването на плувците. Все пак обикновете лубриканти не се водят "контрацепция" тоест не се води безопасен секс ако ползвате лубрикант и шансовете са си реални Simple Smile иначе имам позната, която с гел, презерватив (който се скъсал) и лениви плувци на мъжа си зачена и роди здраво бебе - никога не губи надежда Simple Smile следващия път да ти е в най-скоро време и до финал!

# 140
  • София

Момичета това ми е теста от преди малко. 10ден след трансфер съм. На кръвен тест трябва да съм в четвъртък. Мога ли малко да се зарадвам или е рано?
Ми мисля е положителен Wink

# 141
  • София
Lazarova - eх че хубаво - виждам втора чертичка - стискам палци да се насити в идните дни ! Simple Smile
wiwanowa -  за нищо, все пак ако от време на време предпочиташ да ползвате гелче, изхвърли комерсиалните и си купи такъв, който е щадящ към сперматозоидите или дори prefert гел за дните около О.
nicole - вземи си един шуърчек наистина. За тези,които са по 2 в кутия от мн момичета съм чувала че не са много достоверни

# 142
  • MUC
Леле, изтървах ви, два дни ме няма, а вие сте изписали доста.

Никол, стискам палци много, много силно!

Lazarova, тихичко честито и стиснати палци и за теб.

Попи, честита дъщеричка! Жива и здрава да ви е!

При нас и този месец не са се получили нещата, БТ започна да пада и тази сутрин ми зацапа лекичко. До сряда ще ми дойде.

# 143
Lazarova791, и аз виждам втората черта II  Simple Smile Стискам палци!
Щях да купувам тестове за б. днес, но вместо това - цикъл.

# 144
Момичета, чета ви, тук съм, но не ми се пише.
Поздрави, бъдете здрави и се пазете.

Попи и Слънчогледче- прегръдки. И за всички други момиченца. Има постъпления, които са отскоро, но са много мили и се радвам, че са се включили Gift Heart Някак цари положителност и спокойствие в темата.

# 145
  • София/Севлиево
И аз като Джули-чета,ама няма какво да пиша...
Лазарова,с този хубав тест няма нужда да чакаш до четвъртък за кръвен,и сега да пуснеш ще отчете.Тихичко честито!

# 146
Никол, Лазарова, честито. Най-накрая положителни тестове. Пожелавам ви всичко да е наред и имате успешна и спокойна бременност.

Попи, и аз те помня. Четита ти радост. Да е жива и здрава и много да ви радва малката принцеса.

Нямам много време и не влизам често, а за писане рядко ми остава време. Докато се включа по дадена тема и вече има друга.
Очаквам си тези дни М и се чудя какво да правя занапред. Този месец искам категорично мнение дали има или не полип. Ако трябва ще отида и на друг лекар да ме погледне.
Ще си купя отново тестове за О и ще видя какво ще покажат. Каня се да си меря и БТ, но дали ще успея да бъда постоянна само времето ще покаже.

Александрия, засичам те и в други теми. Радвам се, че при теб нещата са добре.

# 147
Лазарова, честито. Лека и успешна бременност.

Връщам се от лекар, доста натъжена. Днес или утре  трябваше да правим инсеминация, но пак нямаме късмет. Лекарката каза, че фоликула е доста смачкан и дори сега да овулирам не и харесва как изглежда. Нещо явно не е наред с овулацията ми. Другият месец ще пробваме със стимулация.  

Просто този месец само неприятни изненади ми се случват. Разбира се преживяеми са, но ме изкарват извън равновесие. Не знам дали покрай тези нерви нещо може да се е объркало този фоликул.

# 148
Лекарката каза, че фоликула е доста смачкан и дори сега да овулирам не и харесва как изглежда.

Сефте чувам за "смачкан фоликул" .... какво ще рече това, че може би е минала овулацията (неправилна форма), че имаш задържан фоликул (неправилна форма) ....

# 149
Пълнолуние, въпреки този "смачкан" фоликул, вие си пробвайте, а пък дано да я изненадаш лекарката с един прекрасен тест за бременност.
Какво има става на тези лекари?

Някои или на мислят за доста ограничени, или те са си объркали професията.

Общи условия

Активация на акаунт