Колко Ви е сметката за ток на месец? - тема №4

• 53 559
  • 806
  •   1
Отговори
# 540
Точно казано! Ето ти Нелина пак с тези дати направо ме побъркват чета чета и пак не мога да си обясня какво става..

# 541
  • Пловдив
Тази фактура е точно с датите на моята последна фактура от миналия месец.
Отчетният период е  от 10.10 до 10.11.Разделят го на две ,защото от всяко първо число на месеца (от юни месец насам),цената е нова (повишена).
По тази фактура ,основния период е със същата цена като моята -40 ст +6,8 ст за другите добавки.
Оказва се,че за Ноември месец ще е малко над 0,50лв/kWh без ДДС или пак идваме на малко над 60ст/kWh крайна цена.

# 542
Тогава от сега да се радваме на сметките Нелина🤣🤣

# 543
200 лв по фактура от 31.12..но периодът вероятно е до преди празниците.
Климатик+маслен радиатор.
Очаквано за нас, няма изненади.
Най-висока към 260 сме плащали към февруари. Но тогава пускахме и духалка за около час вечер в кухнята. Сега вече не..аклиматизирах се явно Joy..и ми е ок...
И така лека полека започваме да се отказваме от някои удоволствия в живота...Grin.

# 544
  • Пловдив
Тогава от сега да се радваме на сметките Нелина🤣🤣
Да им се чуди човек,защо ни попарват огромната радост  от фактурата като ни дават компенсации  Grinning  Виж ,как се грижат за нас,да не забравим математиката.С тези сложни добавки и разбивки ,скоро може и с интеграл да ги смятам,та да не забравя какво съм учила и в университета Simple Smile
 Имам сключен договор в сила от 01.01 на цени 36 ст дневна и 25 ст. нощна (а,ме излъгаха,че влиза в сила от 01.12)и после ще се радвам като мина в редиците на битовите абонати.

# 545
При мен от малка математиката не ми върви, но те ще го оправят както гледам хаххаха .. Радвам се за тебе Честито от сега дано и аз да съм следващата😊

# 546
  • Под Сините камъни
Последна фактура почти 84лв. На ТЕЦ сме

# 547
Два климатика, печка, пералня през ден, бойлер който се източва поне два пъти в деня, ученик до средата на месеца у дома -218 лв.

# 548
Паралелно заведенията се оплакаха, че не са получили декемврийските компенсации за високите сметки за ток. Погледнете новините няма компенсация за декември.. 😑😑

# 549
Райчева, фактурата ми за фирмата за декември ще излезе около 20.01. Ще видим дали има компенсации, ще пиша. Дано да има.
В края на ноември получих писмо от Енерго про, в което се обяснява как ще се изчислява тока ми от 01.01.22г. Не се задълбочих много, но това, което ми хареса е, че когато цената на тока падне на стоковата борса (доколкото разбрах това ще се случи през пролетта, според очакванията),ще падне и за мен като краен потребител. Ще видим. Лятото ползвам климатик за охлаждане и сметките са малко по-големи.

# 550
  • Под Сините камъни
Фактурата за декември месец в офиса, в който работя излезе на 05.01.22г. Нямаше компенсация. На ЕВН сме, ако има значение.

# 551
Фактурата за декември месец в офиса, в който работя излезе на 05.01.22г. Нямаше компенсация. На ЕВН сме, ако има значение.

Благодарим за информацията. Знаете ли каква е цената за киловат с ддс или без ?

# 552
  • Под Сините камъни

НТ 0,27341
ДТ 0,38636
НАЧИСЛЕН АКЦИЗ 0,00718
ДРУГИ ТАКСИ 0,0704
Това са данните от послесната фактура БЕЗ ДДС

# 553
Да съм по темата-от 02.12 до 01.01 275 лв.Като отоплителни уреди са конвектор и климатик,и втори климатик за час-два-три на ден.Две домакинства.Като гледам отчета,ми се струва,че от 04.12 има промяна в цената, защото има написани две дати на отчитане.

# 554
  • Пловдив

НТ 0,27341
ДТ 0,38636
НАЧИСЛЕН АКЦИЗ 0,00718
ДРУГИ ТАКСИ 0,0704
Това са данните от послесната фактура БЕЗ ДДС
Тази фактура е със сключен договор .Цените без договор са различни.
На мен ми е странно,как ме засичат на 4ти Ноември и на фактурата е записано "отчетен период ноември.За мен,това си е фактура за предходния месец.

Общи условия

Активация на акаунт