9 ФЕГ - 4

• 44 607
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Сега няма трети и четвърти профил.

# 301
...Аз съм чувала за следното разпределение по пол, но не знам дали е така - най-висок бал "а" клас, следващия бал "б" клас и т.н., съответно за момчета и момичета. ...
Не беше така миналата година.

според бала на дъщеря ми, баш така беше, но нататък не знам. Тя беше с втори резултат по бал, пред нея имаше две момичета с най-висок, един и същи бал. Тези две момичета са в А и Б клас, тя е във В.

# 302
  • София
Така де, ама аз не чета. Joy
Имах предвид, че не са запълнили първо А, после Б и т.н.

# 303
Така де, ама аз не чета. Joy
Имах предвид, че не са запълнили първо А, после Б и т.н.

да, да, помня, че бая се чудихме тогава така ли ще е Simple Smile

# 304
  • София
То така е най-честно разпределението по паралелки. Simple Smile

А класните ръководители как ли си избират класовете? Wink

# 305
В моето училище нямаш право на избор, по преценка на директора.

# 306
М.г. си спомням от прочетено тук, че на заешкия лагер децата, които са били са си разбрали класовете. А останалите в сайта ли някъде ги прочитат или в училището ги лепят на първата рс?
Аз се оказах с доста приятелки с приети деца във фег. А и децата се позапознаха и се вълнуват кой с кого ще е в 1 клас. То и аз се вълнувам де Simple Smile. Дано ни ги кажат скоро.

# 307
Ами по време на заешкия лагер горе-долу разбраха всички. Помня, че дъщеря ми беше звъннала във ФЕГ да пита в кой клас е, защото не беше на лагера.

# 308
  • София
Тази година ще се радваме ако има официално откриване на учебната година.

Моят син не познава никого, не търси приети ученици. Каза, че ще се запознае с децата като започнат да учат. Simple Smile

От неговия клас има приета една девойка, но шансът да се паднат в един клас е 1:3.

# 309
По време на зеашкия лагер им съобщиха паралелките, а на първата родителска среща в стаите направо ни чакаха класните. Лагерът беше последната седмица на август, доколкото помня, а родителската среща след първата седмица на септември.

# 310
  • София
Аз РС си я представям точно така - по класните стаи с класните ръководители.
Предполагам, че на влизане в училищната сграда ще се информираме децата в кой клас са и следователно в коя класна стая да се явим.
Аз да си призная НЕ чакам началото на учебната година. Децата имат нужда от почивка, нека си оползотворят времето максимално и да се възстановят след тази безумна учебна година. И родителите също.

# 311
  • София
Не знам, дали някъде имат избор класните ръководители, решение на директорите си е това. И аз хич не искам да почва учебната година, никак ни дистанционно, ни присъствено. 😂 Радвам се за обновяването и аз.

# 312
  • София
Аз РС си я представям точно така - по класните стаи с класните ръководители. ...
А аз в "Халбите" си я представям. Само да сме живи, здрави и некартинирани.

# 313
Не завърши ли една френска РС в Халбите с разбор, все едно не е била. От ДО това най ми липсва Simple Smile

# 314
  • София
И за децата е голяма загуба това, че не успяха да заздравят новите познанства и приятелства. Да, поддържаха връзка, след някакъв етап се и виждаха, но не може да се сравни с нормалното общуване в училище.
Страхувам се, че и тази година нещата няма да са безпроблемни.

Общи условия

Активация на акаунт