9 ФЕГ - 4

• 44 619
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
  • София

Благодаря за отговора! Защо ли се надявах да пропускат? Simple Smile

Е, то си е задължителен елемент. Навсякъде се прави.

# 361
Аз продължавам да се терзая за учителите, които ще поемат подгответата. Какво мнение имате за следните учители и дали някой ще води 8 клас?
Любомира Гълъбова
Кристина Маринова
Вяра Любенова
Маринела Чиликова
Маринела Чиликова е класната на дъщеря ми, много сме доволни. Силно се надяваме да не поеме осми клас и да продължи с децата ни в девети клас, но не зная дали е възможно.

# 362
Аз продължавам да се терзая за учителите, които ще поемат подгответата. Какво мнение имате за следните учители и дали някой ще води 8 клас?
Любомира Гълъбова
Кристина Маринова
Вяра Любенова
Маринела Чиликова
Маринела Чиликова беше класната тази година на 8г клас и доколкото знам и силно се надявам, ще им води френски в 9клас и ще остане класната на тях Simple Smile Тя е стпахотен учител и човек със прекрасно чувство за хумор, моят син много я харесва.

Маринела Чиликова е класната на дъщеря ми, много сме доволни. Силно се надяваме да не поеме осми клас и да продължи с децата ни в девети клас, но не зная дали е възможно.
В края на учебна година съвсем уверено казала, че тя ще им класна, дано да няма промяна 🙏

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 13:44 от Не се сърди, човече

# 363
  • София
Правят входящи и обикновено осмокласниците много се излагат на тях. Simple Smile Особено по математика, какъвто предполагам ще е случаят при моята. Но каквото такова, поне по математика нямам проблем да помагам.

# 364
  • София
По препоръка от преподавател - тетрадката речник може и да е с три полета, за да се вписва и на английски думата (ако е добър). ...
Това е страхотна идея. Ще я предложа на щерката.

Нашата класна я няма в този списък, слава богу. И ние ни се я даваме. Grinning

# 365
  • София
Както ни обясниха, учителите по френски от 8 клас продължават с класовете до 12. На сина ми преподава Вяра Любенова и се надявам да остане.
При нас резултатите от входните тестове по БЕЛ и математика в 8 клас бяха потресаващи. Все едно, че почти всички деца са влезли в гимназията с ниски оценки. Чак не ми се вярваше, но явно целта е да се покаже, как после ги научават Wink Аз лично бях много разочарована.

# 366
  • София
Както ни обясниха, учителите по френски от 8 клас продължават с класовете до 12. На сина ми преподава Вяра Любенова и се надявам да остане.
При нас резултатите от входните тестове по БЕЛ и математика в 8 клас бяха потресаващи. Все едно, че почти всички деца са влезли в гимназията с ниски оценки. Чак не ми се вярваше, но явно целта е да се покаже, как после ги научават Wink Аз лично бях много разочарована.
Май говориш за нашия набор. Почти целият клас бяха с двойки Или тройки и по двата предмета. И учителите и ние родителите бяхме онемели в тих ужас.🤣

# 367
  • София
Май говориш за нашия набор. Почти целият клас бяха с двойки Или тройки и по двата предмета. И учителите и ние родителите бяхме онемели в тих ужас.🤣
Да. Още не можем да се преборим с математиката Wink

# 368
При нас входящите бяха добре, нищо потресаващо. Имаше и отлични оценки, много добрите бяха преобладаващи май и малко на брой по-ниски.
А за учителите по френски, няма правило дали продължават с класа, даже по-често не продължават. Нашата класна няколко години поред е водила подготвителен клас.

# 369
Може пък след вас да са ги направили по-леснички. Simple Smile Защото и дъщеря ми си изкара 6-ци по математика и БЕЛ на входните, макар да се притесняваше. Но по ИТ имаше 5 и така си остана първи срок (т.е. важни са оценките на входните, влизат в оформянето). А по физическо стартира шоково с 4, но не знам дали е било вид входно. Simple Smile

# 370
Може пък след вас да са ги направили по-леснички. Simple Smile Защото и дъщеря ми си изкара 6-ци по математика и БЕЛ на входните, макар да се притесняваше. Но по ИТ имаше 5 и така си остана първи срок (т.е. важни са оценките на входните, влизат в оформянето). А по физическо стартира шоково с 4, но не знам дали е било вид входно. Simple Smile
Ама то по физическо се изкарва по-трудно отличен, от колкото по френски Smile

# 371
  • София
...А по физическо стартира шоково с 4, но не знам дали е било вид входно. Simple Smile
Ама то по физическо се изкарва по-трудно отличен, от колкото по френски Smile
Мда, щерката не успя.

# 372
Зайчетата, да подхващат хората, нормативите и скачането на въже. На родителска среща учителката по математика не се появи, но учителката по физическо не пропусна нито една, дори първата, която беше повече организационна.

# 373
Ама тези хора във фег ли ги учат или се очаква да ги могат? Нашите хора не са учили. Новите нормативи ми изглеждат непосилни. Но моята е свикнала със суперстрого фвс и ниски оценки по фвс.

# 374
Във ФЕГ си разучават хората, да. Първата оценка на дъщеря ми по ФВС  беше 4, не и беше стигнала 1 стотна да хване петица Open Mouth  на някоя от дисциплините по бягане, но на хората и скачането с въже се справи и компенсира  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт