Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Може ли приемът на Утрогестан да причини сънливост?
От кога обикновено се дава на бебето биберон-залъгалка?
До коя седмица сте приемали утрогестан и защо?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Може ли приемът на Утрогестан да причини сънливост?
-
От кога обикновено се дава на бебето биберон-залъгалка?
-
До коя седмица сте приемали утрогестан и защо?
-
Мога ли да използвам инхалации с физиологичен разтвор за лечение на синузит?
-
Как мина феталната морфология и какви бяха резултатите от скрининга за хромозомни аномалии?
Иначе мисълта ми беше,че последният ми цикъл дойде на 01.02, а аз имах единствен полов контакт за месеца на 25.01, като ми се виждаше нервално да съм в овулация тогава и да зачена, затова си позволих някои своеволия.. бебето е желано, просто не е планувано да бъде точно сега, но идеята на мен много ми допада и затова се притесних вчера
По мои сметки от 25.02 до сега трябва да съм в 5г.с + 3-4 дни, а лекарят вчера ме изкара в седма седмица, тъй като важно било кога съм била в цикъл последно .. малко объркано ли се видя и може би на това отдавам факта,че нямаше ясна картина, но пулс имаше. Мисля да отида на преглед пак след 2 седмици.