Дигитални портфейли - Revolut, Phyre, Curve, iCard, Monese, A1Wallet и други.

• 63 951
  • 466
  •   1
Отговори
# 405
Имам проблем с Револют, та ако някой може да помогне ще съм благодарен.
Регистрирах се преди около година, но не съм правил никакви транзакции и нямам карта, защото тогава отпадна нуждата да го ползвам. Сега влизам, иска ми потвърждение на влизането чрез мейл, правя го и ми отваря акаунта. Достъпът обаче е ограничен. Давам му "възползвайте се от пълен достъп" и ми твърди, че е пратено известие на апп-а. Такова обаче няма. Опция е "избор на друг метод"/ проверка чрез QR код. Като го избера това ми показва QR код, ама иска да го сканирам с камерата на телефона от екрана на същия телефон. Как да стане това, баси? Ако му дам "избор на друг метод" ме връща пак дето уж ми е пратено известие. И така ... 11 пъти. Някой имал ли е такъв проблем?
Четох тук, четох в групата във Фейса, доколкото можах и ми стигнаха нервите, ама никъде не виждам решение.
Единственото, което се сещам е да направя ъпдейт на Револют-а, ама пък никъде в апп-а не виждам такава опция.
Някакви идеи?
Скрит текст:
Прилагам екранни снимки от различните етапи

Ъпдейт на приложението ли не можеш да направиш? Обновяването не става през app-a, а през Google Play/App Store
Kъде в приложението търсиш известията?
С какъв телефон си?

# 406

Ъпдейт на приложението ли не можеш да направиш? Обновяването не става през app-a, а през Google Play/App Store
Kъде в приложението търсиш известията?
С какъв телефон си?
Мерси за инфото. Xiaomi 13 lite е телефона. Къде в Google Play/App Store става ъпдейта? Уж гледах ... нищо не видях

# 407

Пробвай със скрийншот, след това с някакво приложение за четене на QR код и след това отвори линка през браузър. Автоматично ще ти се отвори Revolut(поне при мен така стана).

Мерси! Ще опитам, но е малко странно да си направят апп-а толкова тъпо, че да му се налага на човек да прави такива врътки, да търси помощ по форумите и т.н.

# 408
App-a на Револют си е съвсем наред.
При положение, че пише, че приложението трябва да е актуализирано, а ти не си го направила, не е вината в него.

Ако не ти излиза автоматичен ъпдейт, влизаш в Play Store на телефона, намираш с търсачката аpp-a и като го отвориш, има две опции - ако не е ъпдейтнат са "Деинсталирай" и "Обнови" (натискаш "Обнови"), ако е ъпдейтнат са "Деинсталирай" и "Отвори".

А къде е пощата ти в цялата схема - пише, че са ти пратили на нея линк. Какво става като го натиснеш?

# 409
App-a на Револют си е съвсем наред.
При положение, че пише, че приложението трябва да е актуализирано, а ти не си го направила, не е вината в него.

Ако не ти излиза автоматичен ъпдейт, влизаш в Play Store на телефона, намираш с търсачката аpp-a и като го отвориш, има две опции - ако не е ъпдейтнат са "Деинсталирай" и "Обнови" (натискаш "Обнови"), ако е ъпдейтнат са "Деинсталирай" и "Отвори".

А къде е пощата ти в цялата схема - пише, че са ти пратили на нея линк. Какво става като го натиснеш?
Явно не четете преди да коментирате.
Ето скрийншот на Револют в Google Play от телефона:

Къде точно виждате "Обнови"? "Деинсталирай"?
Колкото до пощата и схемата - написал съм ясно по-горе, че няма нищо в пощата. Във всички папки няма, вкл. Спам, за да изпреваря следващия ви нелеп пост.
Като не можете да помогнете, поне не пречете.

# 410
...
Явно не четете преди да коментирате.
...
Къде точно виждате "Обнови"? "Деинсталирай"?
Колкото до пощата и схемата - написал съм ясно по-горе, че няма нищо в пощата. Във всички папки няма, вкл. Спам, за да изпреваря следващия ви нелеп пост.
Като не можете да помогнете, поне не пречете.
Нима? Явно не мислиш и не се информираш преди да пишеш глупости.
Това, което си постнал не е "от телефона". Направено е през браузъра на телефона.
Има там едно бутонче "See in Play Store App"...
A Play Store App  е мястото, от където се инсталират, деинсталират и обновяват приложения на телефон.
Но това е непонятно за хора без мисъл и елементарни познания, чиято основна цел е да блеснат с глупостта си.
Арр-а бил тъп! Joy

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 07:53 от cool_witch

# 411
Нима? Явно не мислиш и не се информираш преди да пишеш глупости.
Това, което си постнал не е "от телефона". Направено е през браузъра на телефона.
Има там едно бутонче "See in Play Store App"...
A Play Store App  е мястото, от където се инсталират, деинсталират и обновяват приложения на телефон.
Но това е непонятно за хора без мисъл и елементарни познания, чиято основна цел е да блеснат с глупостта си.
Арр-а бил тъп! Joy

Абе, аз че не разбирам - не разбирам. Затова и питам знаещите. Не го смятам за срамно. Що се отнася до блясъка на глупостта ... ами, то се вижда кой блести. Нали затова е блясък, да блести!
Какво като съм направил скрийншота през браузъра? Вие как ги правите? С магия?
Не става и както предлагате. Като натисна See in Play Store App нищо не се случва. Или по-точно - появява се надпис Something went wrong и там си умира.
Свързах се и със съпорта. Описах подробно случая. Отговориха ми след три дни. Проверих настройките на телефона както поискаха и всичко изглежда наред. Пратиха ми линк към някаква бета тест версия, но също нищо не става, празна страница. Казват ми, спокойно, без паника, ще разгледаме подробно вашия случай и ще се свържем с вас допълнително.
Ако не желаете да помогнете - просто не отговаряйте.

# 412
  • Сф
Той ти помогна, ама не е лошо да смекчиш тона, щото хем не знаеш, хем се репчиш.

# 413
  • Washington,USA
Ох, чета някакви ужаси истории на хора с блокирани акаунти в Револют и доказване на доходи в групата от ФБ. Има ли някой тук, който е трябвало да доказва доходи? За каква сума е било. Не планирам да държа повече от 1000 лева там, но все пак е притеснително.

# 414
Аз не съм била блокирана, но пак от групите разбирам, че става въпрос по-скоро за някакви бързи транзакции.
Получават голяма сума >10К, и веднага се опитват да ги дръпнат по сметка към друга банка. Или получаване на по 3-5К на 7 или 8 транзакции и пак пренасочване на някъде веднага.
Такива действия винаги включват системите.
Ако просто заредиш 1000лв и ги харчиш/възстановяваш постепенно не мисля, чи би било проблем.

П. П.:аз лично ползвам Revolut от много години, но активно (ежедневни транзакции) от около годшна. Винаги около или под 1000лв е в наличност, просто не ми е основна сметка.

# 415
  • Washington,USA
Аз не съм била блокирана, но пак от групите разбирам, че става въпрос по-скоро за някакви бързи транзакции.
Получават голяма сума >10К, и веднага се опитват да ги дръпнат по сметка към друга банка. Или получаване на по 3-5К на 7 или 8 транзакции и пак пренасочване на някъде веднага.
Такива действия винаги включват системите.
Ако просто заредиш 1000лв и ги харчиш/възстановяваш постепенно не мисля, чи би било проблем.

П. П.:аз лично ползвам Revolut от много години, но активно (ежедневни транзакции) от около годшна. Винаги около или под 1000лв е в наличност, просто не ми е основна сметка.

Да, и аз го ползвам активно и затова се притесних, но явно наистина става въпрос за големи суми. Благодаря за отговора

# 416
Здравейте,  предстои ми пътуване до Норвегия и мои познати ми препоръчаха да плащам директно с Револют,  а да не сменям валута преди това. Виждам, че в приложението на Револют има опция да сменя/ обменя преди това валута. Това необходимо ли е? Реално къде ще отиде тази валута, за да мога да се разплащам с нея? И как ще "избирам" да се разправям точно с нея като сметката в бг лв?
Предполагам мога и директно да плащам от сметката и те да ги превалутират автоматично? Кое ще е по- изгодно?
Кой е по-изгодния и добър вариант- да сменим преди това на чейндж бюро или да ползвам Револют? Simple Smile

# 417
Предлагам да се върнете назад и да попрочетете, на всичките ви въпроси вече е било отговаряно тук в темата и на страницата на Револют.
Между другото това са най-дъвканите въпроси.

# 418
Револют

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 06:10 от cool_witch

# 419
  • Washington,USA

Чакам връщане на пари от въпросния онлайн магазин. Така де, вчера се случи нещо странно. Балансът ми сутринта беше 317 и си помислих, че са ми върнали парите успешно и пак спадна на 287... Не съм купувала нищо вчера. Попринцип някой като връща пари не се ли отразява във входящи плащания и не изглежда ли по различен начин? Тук имам две изходящи плащания.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 08:52 от Bundyrose

Общи условия

Активация на акаунт