Азиатска козметика и грим 16

• 53 818
  • 770
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Здравейте,чета ви от доста време но сега се включвам за 1ви път.Мисля че бях мернала някоя от дамите тук да поръчва от Англия.Аз също живея в Англия и преди седмица направих 3 средно големи поръчки /£30,£50,60/ - от Yesstyle и Stylevana.Та въпроса ми е ще бъдат ли спрени на митница,какъв е шанса и цените на таксите - заслужава ли си или да бързам да канселирам?

# 421
Едва ли визираш мен. Аз споделих че моят брат, който живее в Англия ми прави поръчките и после ми ги праща с колет до Бг.

# 422
  • София
Здравейте,чета ви от доста време но сега се включвам за 1ви път.Мисля че бях мернала някоя от дамите тук да поръчва от Англия.Аз също живея в Англия и преди седмица направих 3 средно големи поръчки /£30,£50,60/ - от Yesstyle и Stylevana.Та въпроса ми е ще бъдат ли спрени на митница,какъв е шанса и цените на таксите - заслужава ли си или да бързам да канселирам?
Аз от няколко месеца поръчвам само до превозвач в UK. Поръчвала съм от YesStyle, Jolse и ebay. Всички пишат малка стойност на пакета и досега никоя пратка не ми е ходила на митница. За всеки случай гледам да не ми става обемна и тежка поръчката.
Дори и да се спре пратката на митницата, не е голяма драма. Да, ще се заплати ДДС и такса, но освобождаването е бързо, лесно и само онлайн. За нас в Бг алтернативата са тройни цени и силно ограничен асортимент тук, което не е алтернатива Simple Smile За теб не знам - може и да имаш варианти на местна почва Simple Smile

# 423
Една поръчка от ebay, вече един месец, не е получена при превозвача. Ще пиша на продавача -  beautynetkorea, има ли нещо специално, което трябва да знам за оплакванията в ибей.

# 424
  • Бургас
На мен три от поръчките от ebay ми се изгубиха и ми възстановиха парите без проблем, пиша на продавача, че не съм получила нищо, той ми отговаря, че предвид обстановката моли да изчакам още седмица и след това ми връща парите. Няма нещо специално.
Аз съм притеснена за една поръчка от Стайлкореан тракинга показва ето това https://track.aftership.com/korea-post/RR958606703KR вече от няколко дена. Не съм наясно какво се случва с поръчката след като корейски пощи я отбележи като доставена, предават я на нашите пощи ли? Там ли трябва да я търся и с тракинг номера от кор. пощи ли?

# 425
Благодаря, Йен, искаше ми се продукта да си получа, но каквото дойде, ще им пиша днес или ще поизчакам малко. Доставката ми я дава от 22 март до 22 април, без тракинг е нещото.

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 13:15 от zari65

# 426
  • Варна
Благодаря ви за отговорите ,ами ще видим какво ще стане.Дано да няма задържане ,а и да има вярвам че на макса £60 няма да е нещо фатално.

Друг Въпрос

Опитвах се да поръчвам от StyleKorean подведена от анонса за безплатна доставка на поръчки над 40$ .Пълня кошницата и ми дава на чекаута опция само с DHL доставка  която е ужасно скъпа ,аз ли бъркам нещо?

# 427
Със stylekоrean имаше някакъв проблем с превозвачите. Потърси постовете на bliха, тя много пазаруваше оттам и беше писала.

Надявам се е добре и тя и всички съфорумки, които спряха да пишат.

# 428
Ето как се губят клиенти. Не можеш да разиграваш клиента да канселира и да променяш условията след направена поръчка!

Скрит текст:
Dear Friend

Thank you very much for contacting me.

Because of COVID-19, the US government has banned air travel for the time being.
During this period, you may browse through our items and purchase them but the shipment will be delayed until this restriction removed.
We will ship the order as soon as we can.
There is one option for instant shipment during this period which is by using FedEX. This will cost $9.8 per package.
If you want to receive the product you purchased immediately, you must cancel the existing order and purchase the product again. And please select FedEx as the delivery method.

We are sorry for the inconvenience. Any request, please let us know.
Thank you very much!
Best regards
Y

# 429
  • Бургас
Зари, много е рано да им пишеш, изчакай 22 април и след това пиши. Сега ще ти отговорят, че срокът  за доставка не е изтекъл.
Един от продавачите в ebay ме помоли да канселирам вече платена поръчка, а други от които съм пазарувала преди сега доставят до Англия, но не и до България, не разбирам къде е логиката за това.

# 430
  • София
Момичета, можеха ли да се съчетават пептиди с ниацинамид? И също....препоръчайте ми, моля, някаква хубава нощна маска за комбинирана кожа с фини бръчици. Нещо с анти-ейдж ефект и “напомпващо”, така да се каже.Grinning

# 431
Всичко с хиалуронова киселина и оклузив (сквалан, масло от ший, силикони, например) ще ти свърши работа. Гледай хиалуроновата да е повече от един вид, тоест да има с високо и ниско молекулно тегло, за да прониква на различни нива в кожата и да хидратира и в дълбочина, не само на повърхността.
Моята опция не е азиатска, но при тези условия аз и не бих чакала стока от там да благоволи да пристигне.*
А и не виждам защо да я заменям - дава ми доста допълнителна стойност освен "напомпване", което всъщност е базата, която очакам от вечерната грижа. В най-големите студове слагам отгоре допълнителен запечатващ слой.

* - Все пак обаче съм харесала няколко неща, откъде е най-добре да ги поръчам? Не са ми спешни, но все пак се надявам да пристигнат някога.
iUnik Tea Tree Relief Serum и прословутата слънцезащита на Klairs заглеждам, ако има значение. Също най-вероятно няколко sheet mask-и и COSRX.

Цитат
Аз от няколко месеца поръчвам само до превозвач в UK. Поръчвала съм от YesStyle, Jolse и ebay.
Това ли е най-добрият вариант? От 1 сайт повечко неща, за да отидат заедно до превозвача и оттам - при мен?

Eдит: В Jolse мога да поръчам с безплатна доставка до адрес на превозвач в UK. И за първи път забелязвам реални намаления там, а не уж намалени продукти на стандартната им цена в ebay. Да поръчам ли от там, какво ще кажете?

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 12:10 от bambinnah

# 432
  • София
Можеш ли да споделиш коя е маската? Дори да не е от корейски бранд...Blush

Всичко с хиалуронова киселина и оклузив (сквалан, масло от ший, силикони, например) ще ти свърши работа. Гледай хиалуроновата да е повече от един вид, тоест да има с високо и ниско молекулно тегло, за да прониква на различни нива в кожата и да хидратира и в дълбочина, не само на повърхността.
Моята опция не е азиатска, но при тези условия аз и не бих чакала стока от там да благоволи да пристигне.
А и не виждам защо да я заменям - дава ми доста допълнителна стойност освен "напомпване", което всъщност е базата, която очакам от вечерната грижа. В най-големите студове слагам отгоре допълнителен запечатващ слой.

# 433
Не е маска всъщност. Нощен крем е - на Kräuterhof от серията Hyaluron+. Освен хиалуроновата киселина и запечатващите влагата съставки има и много растителни екстракти, като ги провериш, са все успокояващи, противовъзпалителни и подхранващи. На втора опаковка съм и няколко пъти забелязвам, че разранени местенца изглеждат завяхнали на сутринта. Цената също е супер, поддържам си го постоянно.
От същата серия ми е и любимият измиващ, сигурно съм на 10-та опаковка от него, един от много малкото европейски продукти, които хем свалят грим, хем не пресушават.

Имам и така наречената маска с йогурт на Korres, но тя не е за всяка вечер в никакъв случай (аз я използвам като крем). Тежи. Иначе е невероятно за успокояване на кожата след плаж, планина и други такива.

# 434
  • София
Благодаря ти, че сподели! Blush Ще погледна кремчето. Аз съм ползвала техен продукт май...антицелулитен..Thinking
На Korres я знам маската, да! Страхотна е тя и също беше вариант от всички, които разгледах и отсях...

А имам един въпрос, макар че не вярвам някоя от вас да иска да се раздели с нея, но....издирвам прополисовата ампула на Tosowoong...Rolling Eyes Някоя от вас, ако се е презапасила и има случайно бройка в повече?...Innocent

Общи условия

Активация на акаунт