След раздяла с любовник

• 22 933
  • 561
  •   1
Отговори
# 435
Казах, че съм финансово независима. Но съм много емоционално свързана, особено след случката. Боли ме. Мислих, че работата ми ще се отрази добре, напротив агонията продължава.

# 436
  • София
Отиди на психолог да ти помогне да отработиш ситуацията.

# 437
И не, не преувеличавам, аз умирам ден след ден. Не мога да си простя и толкава.
Тази болка душивната, много е страшна казвам ви. Не знам как да продължа цяла...
Моят приятел е жертва, гледам го в очите и виждам срама от постъпката си, оскверних душата му, изплюх се в лицето му...пусти пари, душата ми съсипах.
Плача ден и нощ. И какво? Нито става по-леко, нито болката утихва. Не го искам този живот.

И как мислиш да се справиш с това, като продължаваш да го лъжеш ли? Да го гледаш в очите и да премълчаваш какво си свършила зад гърба му? За да има прошка, трябва да има признание. Ако ти прости може да продължите заедно, ако не всеки по пътя си. Като продължаваш да го лъжеш очевидно не ти става по-леко, тогава какво според теб трябва да направиш? И какво общо имат пустите пари тук? Не е лошо да уточниш.

# 438
Авторке, защо не разгледате другите раздели - колко наистина болни хора има в този форум и колко майки се молят за помощ за живота на децата си...  После, ако не Ви е срам, пак ни съобщете колко сте зле и умирате.

# 439
Казах, че съм финансово независима. Но съм много емоционално свързана, особено след случката. Боли ме. Мислих, че работата ми ще се отрази добре, напротив агонията продължава.

А за чии пусти пари говориш тогава? За моите ли?

# 440
Благодаря за усмищите отговори. Имам въпрос, Вие не сте ли майки?
Милост нямате ли някаква? Каква е гаранция, че някое друго момиче(дъщеря на някоя от вас) няма да попадне в такава ситуация?
Или не те вашите са безгрешни и са се родили научени? Или пък са прекалено умни и възпитани, за да препатят като мен???
Скрит текст:
Има много примери на провалили се, много повече от мен лица, произхождащи от перфектни семейства като вашите... факт.
Не знам какво искате от мен? Влязох тук с надежда, да обменя опит с по-възрастни, с по-разумни от мен. Чувството милосърдие-познавате ли го? Защото знам, че всеки тук коментирал изпитва удоволствие от това, което ми се случва и изживявам. Нека ми нали? Като си вдигах краката ми беше добре, нали????
Господ ще ме съди, от вас исках подкрепа, сила да се изправя. Защото гасна и не не търся вниманието ви, повярвайте в такъв огън горя, че това е последното нещо за което съм тук.
Добре де, аз не разбирам, какво толкова си Препатила?
Имаш гадже, което не те кефи, не го обичаш, намираш друг, с когото му кръшкаш, като уговорката ви е Само Секс.
После любовника си бие камшика и ти лягаш да умираш от мъка.
Е, що?
Аз лично не виждам нито една основателна причина за тръшкане....станало е точно това, което си планирала.
Та?
Кое не съм разбрала и е дало повод да се тръшкаш и "умираш"?

# 441
Заради парите излязохме, да поработим и да спестим, а какво се случи? Изпокарахме сме, друг ме преласти. Не мога да продължа, не мога. Всяка вечер се вкопчвам в леглото, защото знам, че може да е  последната.

# 442
Лина, ако имахте дете, бихте разбрала, но при условие, че реално нищо не те свързва с този, защо така страдаш.
Моят съвет е търси си друг. Мъже много. Не се разделяй с тоя, но търси нещо по-добро. Просто с тоя нямаш бъдеще.

# 443
  • София
Заради парите излязохме, да поработим и да спестим, а какво се случи? Изпокарахме сме, друг ме преласти. Не мога да продължа, не мога. Всяка вечер се вкопчвам в леглото, защото знам, че може да е  последната.
Вдигни си гъза и върви на лекар, веднага.

# 444
Лигавиш се много сериозно вече. ПрелЪстили я, край, ди енд.
Наистина си нямаш и най-малка представа от житейски несгоди.

# 445
  • Terra incognita
Бе какъв лекар. Класически синдром на разглезеното дете.

# 446
Когато публиката си отиде, циркът свършва. Само я поощрявате повече да се тръшка.

На мен ми е интересно откъде се снабдява с диазепам и кой ѝ го е предписал. Диазепамът е от най-гнусните лекарства и много лесно се закача човек, а да го откажеш не си е работа.... По 6, на гладно - надявам се да преувеличава.

# 447
Диазепамът е старо лекарство. Има по-нови и по-добри. И добри сънотворни има.

# 448
  • Paris, France
Заради парите излязохме, да поработим и да спестим, а какво се случи? Изпокарахме сме, друг ме преласти. Не мога да продължа, не мога. Всяка вечер се вкопчвам в леглото, защото знам, че може да е  последната.

Заради паритр сте излезли, пишеш, че изкарваш пари. Ами трай си и си събирай парите!

Можеш ли да си позволиш квартира сама или тогава няма да можеш да пестиш? Защо си се вкопчила в леглото?

Писа, че майка ти ти е казала, че с приятелят ти не си подхождате. Защо ти казва да седиш с него? Не си представям да кажа на дъщеря ми да седи с мъж въпреки, че не се разбира с него.

Мисля, че имаш голям проблем с лепване за мъже. Ай преспиш с някого, ай си се лепнала като пиявица дори когато е ясно, че не си щастлива с човека. Баща имаш ли и е контакт ли си с него? Някакви роднини от мъжки пол?

Защо ти е мъж на 22г? Какво ти дава сегашния ти приятел? Не ти ли се иска да си сеободна, да излизаш, да танцуваш, да флиртуваш с други мъже без да те е шубе какво ще каже съквартиранта. Сегашният ти приятел ти е като съквартирант.

Пак се повтарям и много хора ти го написахме - проблемът е, че не си достатъчно привързана към сегашния за да не ходиш с други мъже, но не смееш да го напуснеш. Нямаш спирачки за да не преспиваш с друг, а нещо те спира да теглиш чертата.

# 449
Тази тема е шега, нали?

Общи условия

Активация на акаунт