След раздяла с любовник

• 22 930
  • 561
  •   1
Отговори
# 450
Лина, лъжеш себе си, лъжеш и хората. Казваш, че с приятеля ти отначалото на връзката - не върви както трябва. Никога не е било наред. Мислиш, че никога не те е обичал. Казваш, че си говорите, само ако се карате. Напрегнато ти е всеки ден с него. Твърдиш, че имаш чувството, че той те мрази. Държите се като врагове. Секс не правите. Обижда те. Унижава те. Нямаш една причина да стоиш с него. И сега си я намери - скритата изневяра. Я, стига. Убеждавай някой друг, че трябва да сте заедно. Хипохондричка си и си зависима от лекарства, може би и от алкохол. Зависима си и към това да си жертва, мен ако питаш. Казах ти да звъннеш на 112, ти се правиш, че не четеш каквото трябва. Ние не сме психиатри, това осъзнаваш ли го?

# 451
Който каквото и да ти напише ти не си съгласна.Толкова много съвети ти дадоха хората,ти пак упорстваш.Влезна и в нападателен  режим срещу нас.Та имам въпрос.Ти какъв съвет искаш да прочетеш от нас ?Как мислиш,че ние можем да ти помогнем?Като със нищо не си съгласна,не възприемаш написаното,ами си на принципа едно си баба знае,едно си бае!Как да ти помогнем ние,от къде си ?Да дойдем освен у вас да те хванем,за ръчичка и да те водим някъде на лекар.НО и това няма да ти помогне,сама ходиш и обикаляш лекари и на църква си ходила,но отново не слушаш съвети, а дълбаеш в миналото.Ти и себе си не обичаш,да знаеш.

# 452
  • Насред хаоса
Аз трябва да намеря пътят към спасението, иначе не се виждам, отива си животът ми без време...
Спри да се самосъжаляваш, както и да пиеш - лекарства и вероятно алкохол. Ако смяташ, че сега си в депресия, то тая комбинация ще те срине отвъд дъното. Ако всички се тръшкаха като теб, да не са останали хора на света. Човек греши, пада, става, отупва се, взема си поука и продължава. Пътят към спасението ти е да вземеш да се самосриташ отзад и да се научиш да приемаш грешките и провалите в живота си. Защото такива ще има още.

# 453
Аз не разбирам защо й се връзвате на "тази". Не виждате ли, че се появява и ръси глупости, за да търси внимание. Явно не е толкова ТОП, колкото сама се изкарва и едвааам е намерила 2ма заблудени да й обърнат някакво внимание (настоящия и любовника)

# 454
# 455
Мани ти майтапа с тея пуканки - чудно ми е как й остава време за форума от всичките тези ангажименти -  психолози, ПСИХИАТРИ, попове, майки, лели, телефонни разговори със съфорумки, на работа да ходи и покрай гаджето си да се върти, отделно понякога да се чува и с вече бившия любовник. Графикът й е по-натоварен от на кралица Елизабет.

# 456
  • Terra incognita
Че и 10 кила е свалила за 10 дни.

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 20:59 от VickyTaylor

# 457
Вики, недей завижда Grinning
Папа, защо изяде банана?

# 458
Вики, недей завижда Grinning
Папа, защо изяде банана?

Явно неговият не се хареса някому ...

# 459
Заради парите излязохме, да поработим и да спестим, а какво се случи? Изпокарахме сме, друг ме преласти. Не мога да продължа, не мога. Всяка вечер се вкопчвам в леглото, защото знам, че може да е  последната.

Е това няма как да е истина..
В 21 век, младо момиче използва думата "прелъстена"и изоставена.

# 460
  • София
Папи,

Скрит текст:

Има как, Динчо. Тъй е научена, сега трае, че това петно....

# 461
Едва я добутах докрая тази тема, дано няма продължение.
Последните няколко поста не ми станаха ясни,  а много симпатизирам на авторите им:)

# 462
  • София

Ама и ти си като кучето, дето не яде кокала, но и на друг не го дава... остави човека на мира!

# 463
Заради парите излязохме, да поработим и да спестим, а какво се случи? Изпокарахме сме, друг ме преласти. Не мога да продължа, не мога. Всяка вечер се вкопчвам в леглото, защото знам, че може да е  последната.

Е това няма как да е истина..
В 21 век, младо момиче използва думата "прелъстена"и изоставена.
Може да ги е научила от "отеца"в църквата..

# 464
  • Terra incognita
Ама как може да занимаваш святи хора с такива  глупости. Кой знае какво си в казал на акъла 🤐

Общи условия

Активация на акаунт