Любители на кучета - 102

• 26 098
  • 782
  •   1
Отговори
# 555
  • Bарна, морето, сините вълни
Joy Едно към едно отрази мислите на Ерос. Беше в пълен потрес, но поне търпя геройски. С малкия човек беше по-трудно.

П. С. Лили е страхооотна и поздравления за фотографа. Много зареждаща снимка.

# 556
  • под тепетата
Честит празник ,DespicableMe, мило дете! За мен си си детенце, точно като моите Simple Smile
 Да си здрава ти пожелавам сега и спокойна, за да се насладиш на обикновените неща - рожден ден в тесен семеен кръг! Вместо ние да ти поднесем подарък, ти ми направи деня усмихнат ( е, и малко ревлив ) с тези прекрасни снимки!
Мисля си за алергията  на Мони  дали пък не е от треви нещо, пролетно ?

Скрит текст:
Моята малка дъщеря , също овне , другия месец става на 25...далеко от мен

# 557
  • UK
Честит рожден ден, Деспи! Бъди здрава и щастлива!

Радвам се, че сте намерили някакъв начин да ограничите алергията на момиченцето ти! Предполагам, че с израстването пак ще може да се храни с някои от нещата, които изключвате в момента.

# 558
  • Варна
Дес,Че Ре Де и много здраве. Радвам се, че Еро няма вина и да питам, прати ли кръстниците в Пловдив?😂😂😘😘🥂❤🍹

# 559
Дес,на първата снимка Мони е много променена,порастнала някак. Пу-пу сладкиши сте! 🥰🤗
Моето дребното има алергия от нещо зелено,със сигурност,защото всяка пролет/лято/есен й излизат едни пъпки,които я сърбят и мажем постоянно,обаче нямам идея от какво е. Зимата няма,та за това съм сигурна,че е нещо отвън.

# 560
  • о`майна лунна нощ е
Дес,Че Ре Де и много здраве. Радвам се, че Еро няма вина и да питам, прати ли кръстниците в Пловдив?😂😂😘😘🥂❤🍹

Ха-ха ... и да искат не могат да влезнат при нас Wink

Иначе - Честит рожден ден на Деспи и от мен! В тия смутни времена може да се гордееш, че имаш семейство, добри приятели и ... куче Simple Smile Нека винаги е така и да сте здрави цялата фамилия!

Аз поработвам по малко, ама наистина санитарен минимум. Най-щастлив от всичко е Швепса. Такова присъствие у дома не е било и като беше бебе. Вече имаме запитване от комшии за разходка навън с него Joy

# 561
  • Bарна, морето, сините вълни
Последния път, в който си комуникирах с кума, той дойде на вратата ми да ми дава наклон за кучето, ама супер сериозен. И тогава ми прекипя. Развиках се, че са прекрачили границата и че това не е нещо, което ще се решава от някой извън семейството ми и тръшнах вратата. После ми писа във фейсбук цели съчинения как се притеснявали. Повече не сме общували. Не искам да имам нищо общо с такива хора. Ето, имахме ситуация и ги опознах.

# 562
  • гр.Варна
Браво Деспи.В такива ситуации си проличават истинските приятели и блесва същността на всеки.Приятели за маса  колкото искаш иначе.Еййй така ми е прикипяло и на мен от таквиз "доброжелатели"
Билянка говори ми ,говори. Моето момиче тази седмица навършва 22 и тя  далече от мен.Аз пък съм на 30.03 и ще си празнувам в къщи пред вайбър с връзка с приятелите.Разбрахме се в точен час да се свържем с включени камери и чашка с питие в ръцете.

# 563
Здравейте знаете ли от къде можем да закупим малко кученце?

# 564
  • о`майна лунна нощ е
Не харесвам късането на връзки между хората, но когато са отровни, това е единственият начин. С години не ми се беше случвало, а напоследък две такива приключих.

Момичета, как сте с храната за кучетата. Не знам какъв късмет изкарах и имаме. Магазините не са затворили, реално може да се купува, но поръчките през сайтовете стават все по-трудни и непредвидими като срок.

# 565
Много се радвам, че зоомагазините работят. Даже днес ходих да купя на Арчи кучешки бисквитки, нова топка и разтегателна каишка. И между другото, да. Нашите любимци извадиха голям късмет - вкъщи сме си, при тях.Simple Smile

# 566
  • Варна
Здравейте знаете ли от къде можем да закупим малко кученце?

От аптеката.
Искаш да се разхождаш легално?
Осинови си, спести парите за храна, ваксини, каишка, повод и т.н.

# 567
  • София
Despi, жива и здрава да си! Страхотни сте! Виж какво време ни подари Wink - СТРАХОТНО Е!!!
Чарли е най-щастлив, че няма да излиза, а мама е до него, пък децата тихо и кротко си редят пъзели (добре, че не са ученици в момента). Идилия! Flushed

# 568
  • София
Дес, честит рожден ден и от мен! Желая на всички ви да сте здрави, все така задружни, да сбъдвате мечтите си и да сте безкрайно щастливи! Flowers Rose

От сърце ти пожелавам в най-близко бъдеще да си заедно с прекрасното си семейство в една красива бяла къщичка с голяма градина и там Моника и Ерос да си играят по цял ден! Защото на прекрасните хора трябва да се случват прекрасни неща! Birthday

# 569
Ч.Р.Д. на Деспи.Да е жива и здрава.

Общи условия

Активация на акаунт