Да си разтълкуваме съня - 11

• 45 298
  • 743
  •   2
Отговори
# 195
а може и да е трябвало да се замислиш над този сън, може да е имало възможност и за друг ход на нещата, който ти не си успяла да видиш/намериш.  Може да е било 'предупреждение', че нещо важно ще се случи.
Не се бях замисляла над това,че може да е имало и друг ход на нещата.Смятам,че най вероятно е било някакво предупреждение,което аз не успях да си разтълкувам. Много благодаря за отговора.

# 196
Здравейте, напоследък имам поредица от сънища, който ги помня много добре. Няма да ги разказвам с подробности, но абсолютно всеки ден аз ставам и без проблем си помня съня. Това никога досега не ми се е случавало. В повечето случай са страшнички, но чак кошмари не мога да кажа. Сънувала съм и много по-страшни неща. Та една приятелка ми каза, че ако така се сещаш често сънищата си това било някакъв знак. Знак, но за какво? Интересно ще ми е да кажете и вие какво мислите. Случва ли ви се постоянно? И в повечето случей в сънищата ми е много тъмно или сме много на високо. С изключение на днес, си сънувах плътно че бях на земята и беше светло.

# 197
Здравейте, не можах да се ориентирам в нета. Какво означава следния сън: сънуваш своята майка. В съня тя ти обръща гръб. Това е съня, а в реалния живот тя е починала. В съновниците в нета наистина се оплетох: "ако сънуваш починалата си майка-ще имаш дълъг живот": добре де, в съня ли я виждаш починала или в реалния живот е починала Sad ох наистина се оплетох. Много ми е важно! Благодаря за отговорите ви!

# 198
Здравейте! Сънувах, че по мен ходи огромно бяло куче, но беше много дружелюбно, въртеше опашка и ми се радваше като ходеше по мен, а аз опитвах да избягам от него въпреки, че знаех че е добро куче и нищо няма да ми направи.

# 199
Здравейте, не можах да се ориентирам в нета. Какво означава следния сън: сънуваш своята майка. В съня тя ти обръща гръб. Това е съня, а в реалния живот тя е починала. В съновниците в нета наистина се оплетох: "ако сънуваш починалата си майка-ще имаш дълъг живот": добре де, в съня ли я виждаш починала или в реалния живот е починала Sad ох наистина се оплетох. Много ми е важно! Благодаря за отговорите ви!
мисли, ти най-добре, можеш да се сетиш да интерпретираш този сън.
Може би се задава някакво събитие и трябва да постъпиш така, както майка ти не би направила, или сякаш, че тя не би била съгласна с твойто решение.
 Мисли какви са ви били отношенията приживе, ти впрягала ли си се от нейното мнение? Този път тя няма да е съгласна, т. е на нея няма да и харесва нещо. Една майка не обръща гръб на детето си в повечето случаи. Има ли нещо, което си направила и не би се харесало на майка ти (доколкото я познаваш)? Ако има, може би трябва да го поправиш.

@Isssii17
вглеждай се в нещата повече, по-детайлно. Както в случая, очаквала си кучето да е зло,  и се страхуваш по подразбиране, но не винаги е така, тъкмо обратното. Може в живота кучето да е някой човек, или проблем, а ти изпитваш страх и бягаш.

# 200
Аз пък съвсем обратното на Пепина мисля и за двата съня.
За кучето, по-скоро, че те е страх да приемеш нещо, което знаеш, че е добро за теб. Без значение дали е човек или примерно работа и тнт.
За съня с майката, също смятам, че е добър. Един вид, точно обратното на това да сънуваш починал човек да те вика.

# 201
Аз пък съвсем обратното на Пепина мисля и за двата съня.
За кучето, по-скоро, че те е страх да приемеш нещо, което знаеш, че е добро за теб. Без значение дали е човек или примерно работа и тнт.
За съня с майката, също смятам, че е добър. Един вид, точно обратното на това да сънуваш починал човек да те вика.
не я вика, а и е обърнала гръб.

# 202
благодаря ви за отговорите

# 203
Аз, дето сто пъти се оплаках, че не сънувам, а ми се иска, тая нощ сънувах. Предполагам, предизвикано е от многото мислене на един човек. Съседка, жена в отсрещен блок, с която случайно се запознахме, възрастна на 70 и нещо си години, сама живееше. Прозорците ни са едни срещу други през пътя и понеже аз лягам доста късно, а тя заспива и се събужда, чете книги по нощите, та по 2-3 часа нощем само нашите прозорци май светеха. Шегували сме с това, помагала съм и за дребни неща, много приятна жена, има какво да си кажеш с нея. И от известно време забелязах, че прозорците и не светят нощем. Пак случайно се усетих, че и щорите не си вдига денем, а стоят в едно положение. Реших, че може някъде да е заминала, въпреки че беше трудноподвижна, ходеше с бастун. И ме зачовърка една лоша мисъл, даже се укорявах, че мисля простотии и ще уморя жената още жива. Преди три-четири дни не се сдържах, отидох до техния вход и ми се смръзна кръвта, имаше залепен некролог. Починала е в началото на август.
Тая нощ я сънувах, отворила прозореца и нещо трие там, засмяна, абе, приятен сън. Нито ме е напрегнал, нито нищо. Но, като си помисля, татко, с който бяхме много близки, не сънувам, а нея, ето......Даже си помислих, че е знак, че там, където е, се чувства добре, да не я мисля. Защото наистина съм като зациклила и няма ден да не я мисля и да се питам защо, защо така става. Дори не знам подробности, имаше някаква приятелка, като/ако я видя, ще попитам. Ей, такива едни необясними работи......

# 204
  • софия
Добро утро ,ще разкажа моята сън и ще кажете дали има някаква символика или е  само моеъео развинтено въображение.
Та , с детето съм вкъщи и аз настъпвам някаква пръст и се чудя откъде може да е ,после поглеждам прозореца и виждам котаракът ни на него ,рови уж някакво цвете и има доста земя по него , и аз да го извикам и той като ме чу скочи.
После вече бяхме на терасата и беше пълно с много котки ,които бяха все едно болни от бяс и  нападаха едната от тях и аз ходих да ги гоня да не би да се наранят,мисля че имаше и една умряла вече ,но не съм сигурна.
Всичко това се случваше в старият ни апартамент ,в когото отдавна не живеем ,защото така бяха разположени и прозорецът и терасата там.
Моля за разяснение ,ако мислите че не е просто някаква разтоварващ сън и няма смисъл в него.

# 205
  • Пловдив
И аз снощи сънувах...починал мой съученик. Обач така го сънувах, че все едно жена му е починала и той вдовец.
Гледам го върви по пътя с двете си деца, качил ги на гръб. Аз така му се зарадвах, а той ме подмина...после в родната му каща, майка му там, баща му...след известно време се заговорихме, ама едеждневни неща...даже май готвих Flushed

# 206
Добро утро ,ще разкажа моята сън и ще кажете дали има някаква символика или е  само моеъео развинтено въображение.
Та , с детето съм вкъщи и аз настъпвам някаква пръст и се чудя откъде може да е ,после поглеждам прозореца и виждам котаракът ни на него ,рови уж някакво цвете и има доста земя по него , и аз да го извикам и той като ме чу скочи.
После вече бяхме на терасата и беше пълно с много котки ,които бяха все едно болни от бяс и  нападаха едната от тях и аз ходих да ги гоня да не би да се наранят,мисля че имаше и една умряла вече ,но не съм сигурна.
Всичко това се случваше в старият ни апартамент ,в когото отдавна не живеем ,защото така бяха разположени и прозорецът и терасата там.
Моля за разяснение ,ако мислите че не е просто някаква разтоварващ сън и няма смисъл в него.
според мен трябва да идеш сред природата.

@mystic woman
иди на гости на баща му, майка му, децата му, Вероятно ги познаваш и тях добре. Може би тогава ще си отговориш.

# 207
  • Пловдив
Познавам родителите му, да...но рядко ходя там и не съм ги виждала от години. Мисля, че ще ги натъжя само...

# 208
Аз пак сънувах научна фантастика Joy
Сънувах, че трябваше да хвана някакъв мафиот и той искаше да ме убие, но в същото време стана земетресение. И в следващия момент се оказах лекар в спешното отделение и бях нощна смяна, но реших че ще си взема 'обедна почивка' и отидох до нас да си сготвя картофени кюфтета. После в следващия момент бях вече авиационен инженер и си викам 'Ама аз нали бях зъболекар, как сега съм авиационен инженер' Joy После спасих шефа от земетресението и той ми преписа всичките си имоти, затова че му спасих живота. А и в съня бях мъж през цялото време Joy

# 209
Много странен сън имах снощи и ще се радвам ако някой ме насочи към евентуално тълкувание.

Сънувах моя бивша колежка, с която бяхме много близки. Още поддържаме връзка, но не толкова често.

Сънувах как сме излезли двете да се видим и тя ми казва: “Поръчай си кафе, за да ти гледам”. В реалния живот кафе никога не пия, а тя с подобни неща не се занимава. Както и да е, поръчах. Тя взе чашата и в момента, в който я погледна започна да плаче. Беше неутешима. Не успя да ми каже нищо, само се разплака.

Възможно ли е да е знак да я потърся да се видим? Един вид на подсъзнателно ниво ми липсва? Възможно ли е този плач да е свързан с нещо в бъдеще, което ще се случи?

Общи условия

Активация на акаунт