Какъв крем за лице използвате? – 17

• 79 141
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, момичета .  Препоръчайте нещо за силно дехидратирана кожа - серум,крем ,маска, но за дълбока хидратация , защото кожата ми е много зле в момента откъм хидратация. Бих дала до около 40-50 лв. за продукт.На 28 съм .
Мнения за Hydrabio серума на bioderma и Avene Hydrance Optimale серум ?
Точно Avene Hydrance Optimale ползвах на вашата възраст за дневен, имаше и с фактор. Чудесен беше, доста броя изхабих, дано и сега е добър.

# 556
  • Велико Търново
Здравейте, момичета .  Препоръчайте нещо за силно дехидратирана кожа - серум,крем ,маска, но за дълбока хидратация , защото кожата ми е много зле в момента откъм хидратация. Бих дала до около 40-50 лв. за продукт.На 28 съм .
Точно Avene Hydrance Optimale ползвах на вашата възраст за дневен, имаше и с фактор. Чудесен беше, доста броя изхабих, дано и сега е добър.

Хидрабиото е по-добрия избор.Серумите и на двете марки нямат фактор,
Юсерин имат нов хидратиращ серум, който е с хиалурон и е насочен към младата кожа, аз го пробвах, добре беше на сухата ми застаряваща кожа.

# 557

Хидрабиото е по-добрия избор.Серумите и на двете марки нямат фактор,
Юсерин имат нов хидратиращ серум, който е с хиалурон и е насочен към младата кожа, аз го пробвах, добре беше на сухата ми застаряваща кожа.
За фактора, имах предвид кремчето и емулсията, не знаех, че имат серум. Мисля, че бяха 30  фактор, но не помня вече.

# 558
Серума Hydrabio е много хубав, препоръчвам и серума на Uriage eau thermale, както и новият им концентрат.

Крема на Avene hydrance optimal е с фактор 20. Но новата формула е мисля с 30ти фактор и много белее. Не съм купувала от нея.

На 25г съм, имам комбинирана, но дехидратирана кожа. В момента ползвам тези продукти и ми се отразяват страхотно.
Концентрат, серум, околоочен, крем и нощна маска

# 559
Използвали ли сте но на Saffee?

# 560
Здравейте ,може ли да ми препоръчате околоочен крем за тъмни кръгове и дехидратация?

# 561
  • Пловдив
Аз искам да похваля едно кремче, към което подходих много скептично. От години съм с висок клас козметика и видимо се отразява перфектно на кожата ми.
От препоръки тук купих ето този крем на Mixa https://sopharmacy.bg/hidratirasti-prodykti/mixa-sensitive-skin- … nantion-skin.html
Мога да кажа, че е идеално за моите нужди в момента! Попива много добре, кожата е гладка и свежа, няма силен аромат, много е лек и нежен. Определено съм впечатлена.

# 562
Пробвай и този за суха и чувствителна кожа за тяло на марката. Страхотен е.

# 563
Аз искам да похваля едно кремче, към което подходих много скептично. От години съм с висок клас козметика и видимо се отразява перфектно на кожата ми.
От препоръки тук купих ето този крем на Mixa https://sopharmacy.bg/hidratirasti-prodykti/mixa-sensitive-skin- … nantion-skin.html
Мога да кажа, че е идеално за моите нужди в момента! Попива много добре, кожата е гладка и свежа, няма силен аромат, много е лек и нежен. Определено съм впечатлена.

Здравейте,
Знаете ли дали въпросният продукт е подходящ за чувствителна кожа, която е склонна към образуването на черни точки? Видях, че го водят "Sensitive Skin" - означава ли, че ще има ефект върху тези кожни недостатъци?
Съжалявам, ако въпросите не са намясто. (:

# 564
  • Пловдив
Пробвай и този за суха и чувствителна кожа за тяло на марката. Страхотен е.
Nia, може ли да ми помогнеш с линк към този крем? Изобщо не познавах марката досега и малко ми е трудно все още да се ориентирам в продуктите.

# 565
# 566
  • Някъде там
Здравейте момичета , използвали ли сте козметика на профи Дерм.
Български са ,с тях работят някои козметични студиа(евтини са ) .
Козметичната ми препоръча техен крем и се замислих дали да го купя наистина.

# 567
Сега ги пробвам, подариха ми тестери.
На първо четене кожата се усеща добре.

# 568
  • Някъде там
Сега ги пробвам, подариха ми тестери.
На първо четене кожата се усеща добре.
Кои кремове си използвала.
На мен ми предложиха магнит нещо си.
Тъй като кожата ми е комбинирана ,лифтинг крем за очи и някакъв балсам за устни за обем (да не губят устните обема си) който между другото е най скъп от трите продукта и е около 36 лева

# 569
Хидроколагеновия гел съм ползвала и съм доволна.Розов е на цвят .

Общи условия

Активация на акаунт