Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 66

• 55 482
  • 779
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Дорис, аз само се шегувах, извинявай, ако съм предизвикала кофти спомени.
От къщата се изкефих на медните мивки и медните фитинги, рядко се срещат, а с тях е малко по-ретро и меко излъчването, не толкова индъстриал.
Мен пък ме е страх от височини, та парапети с големи пролуки или без преграда като видя и изпадам в ступор.
Оооо нищо де! Даже много приятно ми стана, че си се сетила за мен при вида на тази сграда.

За мен е доста еко всъщност с елементи на индустриал, много естествени материали, мивките от мед и на мен ми харесаха много, вързах ги с едни лампи на Том Диксън, много ми харесват. Мед, сега се сещам, че проучвах едни мивки в бг, този материал го дават с много добри свойства.

За природата нямам думи! Аз съм морско чедо, обаче не обичам горещина и пясък и мръсно море също. Гората ме зарежда, при всяка възможност обичам да съм на зелено Simple Smile

# 301
Трябва ми помощ. От нова година сме в ново жилище. Всичко си оправихме горе долу . Но на прозорците сме само с алуминиеви щори. Идея си нямам какво пердета и завеси да добавя . Всички стаи имат и врата за тераса
Скрит текст:

Според мен ще изглежда страхотно с плътна завеса разделена на две чати, които ще можеш да събираш с в двата края на прозореца и зад него тънко, почти прозрачно перде от тюл или някакъв полиестер,. Цвета - мръсно бяло, например

# 302
Момичета дайте идея как да скрия изводите (тръбите) за климатиците и всякакви други стърчащи кабели (за СОТ)...
За момента нямаме възможност да поставим климатиции ще трябва да стърчат от стената поне година.. Много е грозно

# 303
  • Варна
Споменах Том Диксън, един от любимите ми дизайнери, може би защото е близък до индустриал и рок Simple Smile, споделям малко лампи.

Столове друг път, в моя топ 10 има няколко негови, като един е много простичък, елегантен Slab Chair

Скрит текст:

# 304
Голяма красота показваш, Дорис! Супер начало на деня!

# 305
Дорис, страхотни са всички лампи, но най ми харесват тези настолните до стола, подобни знаете ли къде продават

# 306
  • Варна
Дорис, страхотни са всички лампи, но най ми харесват тези настолните до стола, подобни знаете ли къде продават
Тези? Знам, че има в София шоурум, може би тук, но твърде ми е скъпо да притежавам Том Диксън. Има доста реплики в Алиекспрес.

# 307
# 308
Здравейте,
Не успявам да намеря в БГ да се продава такава табуретка kik step?

# 309
  • Варна
Здравейте,
Не успявам да намеря в БГ да се продава такава табуретка kik step?
Скрит текст:
Това?
http://signalisation.org/taburetka-stylba-skladova-nov-do-sto-i- … tdeset-kilograma-

# 310
  • SF
Доста евтина индустриална табуретка.

# 311
  • Варна
Доста евтина индустриална табуретка.
Без пари Sweat Smile

# 312
  • Стара Загора
Момичета,поместила съм готовата си вече спалня в съответната тема,но ще я сложа и тук ,ако някой иска да почерпи идея за нещо:
Скрит текст:

# 313
Много хубава, браво!

# 314
Тухлената стена с тапет ли е и от къде/какъв точно?

Общи условия

Активация на акаунт