Пазаруване от Amazon - тема №88

• 64 634
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • Popovo
Пробвах, и до там не става.

# 301
По мои скромни впечатления, имаше преди известно време почти само книги и по-малък асортимент стоки в .нл
Доставяне само там. За моя студент в нл поръчвам от де с безпл.доставка над 29е, както си е за територията на самата германия.

# 302
  • Бургас
Получих си преди малко двата куфара поръчани от немския сайт:
Добре че предвидливо и аз ги поръчах до БГ, защото мерейки кашона и смятайки по формулата за обемно тегло на Габиели, щях да платя като за 24кг по 3лв=72лв, а сега доставката беше 16 евро. Хубави са, здрави са, въпреки леко окъсания кашон и някакви кодове за отстъпки имам, но за поръчки над 79Е. Доволна съм и благодаря за споделянето на линка Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 303
Попадали ли сте на намалени обувки Camper от някой от европейските (или uk) амазон-и? Намирам само малки или големи номера на половин цена и то само от определени модели.

# 304
ММ реши,че иска електрическа самобръсначка. Знам,че доста се коментираха,но не внимавах много тогава... Бихте ли препоръчала някоя ,от която сте доволни и естествено на добра цена? Simple Smile

# 305
Преди време купихме апарат за кръвно за бабата на моя приятел, защо си мисля че имаше кабел и купихме само преходник за бг ток ... може и да се бъркам. Вие само за омрон ли говорите?

# 306
  • София
Покрай тази истерия с коронавируса, разглеждам маските и се чудя?!?
Обаче те докато дойдат, сигурно грипът ще свърши.
Поръчвали ли сте маски?

Скрит текст:
Заболяването covid-19 не е грип и за съжаление вероятно няма да свърши... скоро. Дано не е вярно поне последното
Маските fpp2 бяха на доста приемливи цени преди няколко месеца, когато търсих заради замърсения въздух, но сега се вдигнаха страшно много заради вируса.
...
Бихте ли показала модела на маските?

# 307
# 308
Получих си куфара American Tourister (29евро) от Габиели. Платих 12лв. доставка за 4кг. пратка. Но... кашонът беше двойно по-голям от самия куфар. Напълно бих ги оправдала, ако ме бяха таксували на обемно тегло. Иначе куфарът много ми хареса от малките, за салонен багаж Общата му стойност малко се разминава с личните ми допустими ценови норми за подобен аксесоар Wink , но дано оправдае инвестицията ми!

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 11:12 от Даринандия

# 309
  • София
Можете ли да ми препоръчате хубав зелен чай с жасмин? Човекът предпочита да е на листа зеления чай, а аз пия билков в пакетчета, та хич не мога да избера. Иначе зелен чай съм купувала от Амазон точно, одобри се.

# 310
  • София, Манастирски ливади
Някой да има проблем с плащането в немския амазон? Имам пари в картата, трих номера, вкарвах отново и не става. Frowning1

# 311
Разменям тази бебешка проходилка/ моторче
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00VM85158/ref=ppx_yo_dt_b_s … ie=UTF8&psc=1
Бях я взела за погача на едно детенце, но за съжаление не пристигна навреме.
От склада, кутията има  забележки, но не е отваряна.
Излезна ми 45лв с доставката.

# 312
Някой да има проблем с плащането в немския амазон? Имам пари в картата, трих номера, вкарвах отново и не става. Frowning1

Аз имах преди време подобен проблем там и спрях да пазарувам, взимам само от ЮК

# 313
  • Варна
Уф, луда работа.
В испанския амазон има prime now за няколко града, Амазон и още един магазин-супермаркет правят доставки в рамките на часове, избираш час за доставка и готово. Често я ползвам, сина ми е в Барселона, опитвам да му пусна доставка но ... няма свободни часове, куриерите им са претоварени. Пазаруват здраво и там. Sad
Почвам да се изнервям от цялата тази история, а мислех, че няма да ме хване и мен.

# 314
  • Sofia
И тук (в София) е същото. Магазинът, от който редовно поръчвам храна, обикновено доставя в рамките на няколко часа. Днешната ми поръчка, ще бъде доставена в неделя следобед.

Общи условия

Активация на акаунт