Въпроси как да подходя към нея във връзката ми

• 4 647
  • 135
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Авторе, ами така не се прави.
Ужасно нелепо, незряло и обидно за хората, които отделят миг за мнения.

# 106
А ние толкова енергия похабихме да помогнем.
Weary

Пооовече никога няма да пиша в теми на нови потребители, това е гавра с времето  и уважението на хората.

# 107
  • град-държава
Още в първия пост се вижда високомерното му отношение. Малка била, мислела си, че знае всичко и всичко е видяла. Това с работата на момичето, дето не е работа и нищо не е, пък е отвратилно и изобщо едно и също. Нищо не била правела, нищо не знаела, нищо не видяла. Сто пъти се опита да ни накара, да потвърдим думите му, че е незряла и инфантилна.
Скочиха тука, че като 'и плащат, тя едва ли не е златотърсачка и нам си ква. Момичето дори не иска да ходи на почивките му.
Според мен авторът е тих агресор и я унижава, омаловажава. Забележките са нелепи, тя е голям човек, не му е дете. Момичето вероятно няма опит и не знае какво да направи. Според мен дори се надява така да се разминат нещата и просто от самосебе си да приключат. Не знам, може и да греша по нейно отношение, но за мен поведението 'и е на човек, който просто не иска да го занимават.

# 108
Какво изпуснах?

# 109
  • град-държава
И аз!?

# 110
Поредния пишещ съчинения ученик, който си затри мемоарите.

# 111
Авторът е изтрил в-с-и-ч- к-о.
Сега ще изтрият темата, няма дори първи пост. Скандално.

# 112
Ха, изтрил си е постовете. Интересно, направил го е, като попитах за ника.

# 113
Тук често се получава много интересно. Отначало всички се обявяват в защита на авторите /само аз понеже съм топ темерут/. После като започнат да не се покриват нещата  започват да се прокрадват и  по-критични мнения.

# 114
Нормално, не сме топ темерути сепак. 😆

# 115
Горки е град в Русия.Изтрих си постовете понеже се изясни темата и не искам да стоят така.Някой ако още се интересува чухме се и пак същата работа.Не знаела и не разбирала.Аз се изнервих и оставям всичко така пък каквото стане. Благодаря ви за участието.

# 116
  • София
Моля в резюме заварилите и прочели отговорите да ни информират. Благодаря!

# 117
Няма ли да има финална реч от рода на: Другия път си намери мацка, с която да делите 50 на 50 разходите, за да те уважава повече? Joy

# 118
Знаем, знаем, даже и на кого е кръстен  знаем. Ама защо ти е ник не стана ясно и за 55 нищо не казваш. 😎

Ms. Gorgeous, той я люби, тя се дърпа, ама не си признава е работата.

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 21:27 от usmihni_mi_se

# 119
  • софия
Според мен 55 идва от това, че 55 пъти я е питал дали го обича Grinning

Общи условия

Активация на акаунт