Въпроси как да подходя към нея във връзката ми

• 4 649
  • 135
  •   1
Отговори
# 120
Знаем, знаем, даже и на кого е кръстен  знаем. Ама защо ти е ник не стана ясно и за 55 нищо не казваш. 😎
55 не значи нищо. Oстанало  e от 1 стар акаунт това име от друго място и просто го ползвам.Няма някакъв смисъл особен.

# 121
  • София
Ееее, ама сте лоши! Дайте коз де, всичко коз!

# 122
  • София
Горки е град в Русия.

Отдавна му върнаха старото име Нижний Новгород.

# 123
Благодаря ви за мненията.Няма да пиша повече.

# 124
Горки е град в Русия.

Отдавна му върнаха старото име Нижний Новгород.
Помни той отдавна, нищо, че е млад. Grinning

# 125
Ми кажи ,че плаваш. Идеално й е на мацката. Ей така трима морски да си ви върти, пей сърце. Тъщата на ръце ще ви носи всички.

# 126
  • BG
Чети цитатите. Общо взето се повтаря все едно и също.
Тая историйка много ми напомни една, само че постната от момиче преди време, та може и да е пързалка, де.

# 127
Едва ли е измислица. Твърде много детайли.

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 23:23 от Maria_Mia

# 128
Не успях да прочета всички 9 страници, за да се ъпдейтна с последно инфо. Но пък за сметка на това историята доста ми напомня на една моя приятелка, която имаше дълга връзка, която приключи безуспешно. След няколко месеца се запозна с момче със същата разлика като тази на автора, което работеше в Германия, но си идваше от време на време и уж веднага се загаджиха. Момичето (моята приятелка) е готино, но просто според мен се хвана с това момче сякаш малко напук на бившия си. А момчето от своя страна бе много заинтересовано и ентусиазирано от връзката. Само че се получи същата работа - когато той замина за Германия, почна да я търси всеки ден по телефона, но моята приятелка приемаше разговорите с открита досада и просто я виждах как й е адски тягостно това общуване. Мина-не мина известно време и тя си намери причина да го остави. Тя сама си знае какво й е било и защо взе това решение, но се виждаше с просто око, че не го иска и не е влюбена ни най-малко, докато пичът супер ентусиазиран дори й говореше да я взима при него в Германия...кофтаж работа. От личен опит на човек с почти 4 годишна връзка от разстояние мога да кажа на автора едно - когато двамата души в една връзка от разстояние имат взаимни чувства, те се чуват всеки Божи ден и то с огромно желание и си споделят всичко. Без извинения, без “напрежение” и тн... Бъди сигурен.

# 129
Мацката не те заслужава. Няма смисъл да инвестираш време в тази връзка.

# 130

Специално за теб, че съм ти длъжница:)
Авторът работи 2 месеца в чужбина и 2 стои в Б-я. Харесал младо момиче на 25г. Преместил се на квартира в нейния град и се загаджили. Той не спира да говори как изкарва пари в чужбина, води я на почивки, плаща навсякъде, а тя искала време за себе си. Той пак и намила, че е само 2 месеца в Б-я и няма нужда тя да се вижда с техните и да ходи да спортува, а трябва да гледа местата, които той й предлага. Прави й забележки постоянно,  а тя не вземала от дума. Той й звънял на работа, а тя казвала, че има работа, пък като си идвала вечер, казвала, че било скучно на работа. Той тогава й казва, че е лъжкиня, тя пък, че я задушава и едва издържа. Авторът не приема различна точка от това, че момичето е лъжливо и неблагодарно.
Това резюме е през моята призма, други мислят различно 😀, но той през 10 поста пише едно и също, дълго до втръсване, че ще го видиш:)

# 131
  • София
Ауу, усмивчице, благодаря!
Не знам кой не фела тук, знам де, ама има ли смисъл, като няма значение!

# 132
  • Варна
Авторе, след като няма да пишеш повече уведоми модератор да заключи темата. Взе да става грозно вече.

# 133
За момичето не знам ама и ти ми звучиш адски досаден с тия "забележки". Давайте по живо по здраво, няма смисъл.

# 134
От гледната точка на 25 годишна:
Ако някой тръгне да ми прави забележки на мен, да ме превъзпитава, да се държи надменно към мен и моите решения какво да правя със свободното си време, далеч няма да съм толкова търпелива, колкото лирическата героиня.

Ти може и да си изтрил всичко (много умно, браво, поздравления), обаче по реакциите наа съфорумниците, косвено си вадя изводи, че се мъчиш да я препрограмираш тази девойка... много незряло от твоя страна. Преориентирвай се и остави момичето на мира.

(Не мислех да коментирам, ама много се издразних, мамка му)

Общи условия

Активация на акаунт