Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Въпроси как да подходя към нея във връзката ми

 • 3 790
 • 135
 •   1
Отговори
 • Мнения: 24
фдсадса

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 20:46 от gorki55

# 1
 • Варна
 • Мнения: 26 660
Виждам двама човека, които не искат еднакви неща. Ти искаш сериозна връзка с нея. Тя иска да живее, но в същото време не й се ще да изтърве финансово стабилния човек в твое лице.

Истерии, фасони, не можела да види майка си, нямала време... Това са оправдания и колкото по-скоро го разбереш толкова по-добре. Според мен мацето не те обича. Или поне не те обича достатъчно. Живее й се и рано или късно ще изгърмите.

Направи ми впечатление, че не пишеш тя да е искала нещо повече. Ти си решил и си се преместил там заради нея, но тя не го е искала. Мен ако питаш, мацето я задоволява връзка от разстояние, колкото повече те няма толкова по-хубаво за нея, тя си живее, а като си тук пак си отживява - заведения, почивки и всичко на твои разноски. Но нещо повече от теб не вярвам да иска.

# 2
 • Мнения: 3 194
Ти си с човек, който не само не те обича, не те понася. Какво очакваш, не знам.

И е доста невъзпитана мацката.

# 3
 • Мнения: 2 576
Ами докато има интерес е била мила с теб. Водиш в по ресторанти, кино, почивки. След като няма интерес и не си в града, за да и осигуряваш някакво забавление то дава хикса.. какво иЗобщо го мислиш не знам. Интереса и е само финансов и нищо друго.

# 4
 • софия
 • Мнения: 3 851
Мисля, че сте коренно различни един от друг- ти разбираш връзката ви като прекарване на колкото се може повече време един с друг, а тя като нещо, което не й отнема толкова време. Има два варианта - или е човек, който има нужда от повече пространство за себе си, или просто не й е приятно и не иска да е с теб и това че има нужда от време за себе си е само оправдание. Кое от двете е само ти можеш да кажеш, защото само ти я познаваш. Казваш,че не търпи критика и забележки -има такива хора-или го приемаш или се карате по цял ден заради тези критики или си хващаш шапката и си намираш някоя, която приема забележки и иска да прекарва много време с теб. Планираш почивка, но тя не се интересува - а защо тогава продължаваш-щом няма интерес значи не й се ходи на почивка. Според мен момичето просто е загубила интерес към теб. Имайки предвид и това и фактът, че и ти очевидно се тормозиш от поведението й защо още се занимаваш с нея и продължаваш да настояваш?

# 5
 • Мнения: 704
Лелеее, такова животно няма!
Ти си партия, която не се изпуска, джакпот. То майка й заради такъв като теб няма да я вижда по собствено желание целогодишно.
Така че...зарязвай квартирата, гледай си приятелите. Ако всичко е както казваш за теб се редят на опашка. На тази си и паднал в краката, следователно и в очите. Жените не обичат лесни мъже, а ти си й прекалено лесен, чак досаден.

# 6
 • Варна
 • Мнения: 26 660
Ти я виждаш като основния човек в живота си, а тя теб като развлечение помежду другото в нейния.

# 7
 • Мнения: 143
Ако насочваш всеки един разговор, към нещата, които не харесваш в поведението й, е нормално да не иска да разговаряте. За времето ви заедно важи същото. Аз също бих се задушила от постоянното дуднене само на тема "до къде сме", "защо не прекарваш повече време с мен" и т.н. Изобщо няма да сгрешиш ако се отдалечиш малко. Спри да я търсиш и остави нещата в нейни ръце. Нека бъде известно време по нейния начин. След този тест ще си направиш изводите дали си струва или не и ще предприемеш съответните действия.

# 8
 • Мнения: 8 966
Класическа посредствена използвачка. Класически номера на цупене, сърдене, кифленски драми. Не влагай излишни емоции и пари, а вдигай гълъбите от града ѝ. Спирай да ѝ се молиш и търси друг човек, който ще търси същото като теб.

# 9
 • Мнения: X
Класическа посредствена използвачка. Класически номера на цупене, сърдене, кифленски драми. Не влагай излишни емоции и пари, а вдигай гълъбите от града ѝ. Спирай да ѝ се молиш и търси друг човек, който ще търси същото като теб.
+1.
Не мога да преценя обаче дали тя си е била такава или той я е развалил с поведението си. Все пак похвално, че се е усетил навреме. Като цяло това се случва с щедрите добри мъже, които плащат всички сметки и ги е срам да изискват от жената  Blush
.

# 10
 • Мнения: 8 966
Братан, то не е до изискване. До възпитание е.

# 11
 • Мнения: 24
дадасдса

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 20:46 от gorki55

# 12
 • Мнения: 648
Харчиш си времето и парите за много неподходящ човек!
Я си намери жена, влюбена в теб и ще видиш разликата.С  каква лекота ще върви връзката, как ще говорите с часове, тя ще те търси непрекъснато.
Това 25 годишното какво време няма като не прочетох да бачка?Живее като на 17 г.-без отговорности.
Направо я разкарвай още сега.

# 13
 • Мнения: 3 194
Всъщност майката те харесва за зет. Затова го е казала.

# 14
 • Мнения: 683
Авторе, като Ви чета...ами Вие й правите забележки постоянно. И мен някой все да ми казва как си противореча на всяка крачка, как трябва да съм с него непрестанно, щото видиш ли, утре си тръгва, постоянно забележки и да ми мрънка едно и също, на обсебване ми прилича...И аз ще гледам да разреждам времето с него. Откъде вадя заключение? От Вашия ферман и подредбата му.  Изобщо не целя заяждане, а добронамерен съвет към Вашия подход. Може би тогава и тя ще е по-спокойна с Вас и ще се разгърне във връзката. Далеч не мисля, че е животно и Ви използва. Може би се притеснява от притежателното Ви отношение. Отпуснете се малко, не ходете на почивки по команда, нека няма срокове кое място докога да разгледа...

Общи условия

Активация на акаунт