Въпроси как да подходя към нея във връзката ми

• 4 645
  • 135
  •   1
Отговори
# 15
  • софия
Ами ако си пишете рядко и в тия рядки моменти ти само дуднеш как не ти обръща внимание и я караш все да планирате нещо нормално да се изнервя. Ти самият казваш, че като си бил в страната тя е прекарвала много време с теб и е пренебрегнала някои неини неща. Очевидно сега иска да си навакса. Аз си мисля, че си бил твърде обсебващ  докато си бил при нея и като си заминал тя го е осъзнала и се е отдръпнала. В комбинация с това, че като говорите ти все й натякваш как не отделя достатъчно време за теб и ей го на-на момичето му е писнало.  Трябва да си намериш някоя, която разбира връзките като теб-да се въртите един около друг по цял ден. Няма лошо в това,просто разбирате връзката по различен начин съответно имате различни очаквания как да се случват нещата.

# 16
Нищо няма да помогне, човекът търси и изисква сериозно отношение, набарал е златотърсачка. Еми, няма да се получи, колкото и дълги фермани да пише тук. Като иска, да продължи да чука на затворената врата. Може да е мазохист.

# 17
А тя коя зодия е? Smiley

Базила, ако неговата любов досажда, а тя иска по-лежерен гаджелък? Защо да е златотърсачка?

# 18
дада

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 20:47 от gorki55

# 19
Ами, влюбен в безиходица по-скоро. Ще влачи още, тук вероятно е само да се оплаче Wink

Според мен има индикации, че докато го няма, някой друг топли леглото на милейдито му 😬

# 20
Не е изключено. На мен това милейди ми иде типичната "лягам си с когото ми е по-забавно в момента". Живее при мама и тате, някакъв ѝ плаща масрафа, че иска и да ѝ дава допълнително. Ми то момето не смогва от угаждане, на кого да смогне по-напред?

# 21
Това "противоречие" го наричам лъжа. Не се занимавай с такива хора, щом те дразни. На практика си лъжат за всичко и не им прави впечатление.

Майка ми е подобна и ми е познато.

# 22
Аз Ви дадох друга перспектива, но Вие я отхвърляте с това типично мрънкане, за което говоря...
Теглете й, кой Ви е спрял,  и без това търсите проблеми само в нейното поведение, намерете някоя без мнение и готово.
bratan, маслото в огъня от Вашия хладилник ли е? 😀
Успех, авторе, каквото и да решите!

# 23
Авторе, жал ми стана за теб. Това момиче не е готово да мине в зрял етап на отношения.
И според мен не те обича. Влюбен човек търси контакт, споделя, бърбори дори глупости, само защото има взаимност и щастие от простичкото общуване с желания обект. Как сте интимно? Отказва ли ти секс под някакви предлози ? И защо да не е могла да спортува, докато сте заедно ? По своя или по твоя воля ? Тя , ако използва отсъствието ти, за да наваксва липсите си, хич не  едобре това. Хич. Преосмисли отношенията ви. Много лоша прогноза давам аз.

# 24
  • софия
Единственото,което прави е да ходи на работа.Иначе  аз не и правя постоянно забележки,но като виждам,че си противоречи какво да и кажа?За дребни битовизми си противоречи как да и имам доверие така?Аз от 2 месеца не съм в странта и имам периоди без телефон и интернет как може да я обсебвам?Още 2 няма да ме има.Винаги съм я питал къде и се ходи не я грабвам с мен където ми падне.Аз затова и казвам и я питам постоянно къде иска да отидем и какво да правим,а тя не полага никакво усилие да планираме заедно,даже не ми разглежда предложенията.Не и правя постоянно забележки.За последните 20 дена сме се чули 4-5 пъти за по 15-20 минути.През другото време сме на емайли и малко чат.Нямам техническа възможност за повече,а и тя не показва желание.Разпитвам я как и е минал деня и какво мисли да прави като почива,а тя си мисли,че искам да ми докладва и  да ми дава отчети.Много странно възприема всичко.В една връзка трябва да има споделяне,не може само аз да споделям,а тя да се цупи.2 пъти ми е нахвърляла много груби обиди,от които всеки мъж щеше да и тегли една майна.Аз и казах,че друг не би търпял такива думи.

Е та да ходи на работа малко ли е? нали и ти ходиш на работа и казваш,че "За последните 20 дена сме се чули 4-5 пъти за по 15-20 минути.През другото време сме на емайли и малко чат.Нямам техническа възможност за повече" - а и ти ходиш само на работа. Значи за теб това е оправдано, ама за нея не, защото тя просто работи.
Казваш "Аз затова и казвам и я питам постоянно къде иска да отидем и какво да правим,а тя не полага никакво усилие да планираме заедно,даже не ми разглежда предложенията." - ами ако те няма от два месеца и като си говорите все я питаш къде ще ходите като си дойдеш...и на мен щеше да ми е досадно. Говори с нея за тези планове чак като наближи да си идваш. А и като виждаш ,че няма интерес към предложенията ти за почивка защо продължаваш да я караш да ходите някъде. На мен ми изглежда сякаш ти имаш някаква идея какво да правите, тя не иска, но ти продължаваш да я побутваш и да мрънкаш,че тя не е ентусиазирана.
И ако толкова неща не харесваш в нея и ти е "нахвърляла много груби обиди,от които всеки мъж щеше да и тегли една майна.Аз и казах,че друг не би търпял такива думи." тогава какво правиш при нея. За мен самото изказване към нея, че друг не би търпял такива думи,а ти ги търпиш , те превръща в един мрънкащ и недоволстващ мъж. Или търпиш или си хващаш пътя и не се занимаваш. Ама неща от сорта на Аз те търпя,а друг не би... не е подходящо за мъж на място.

# 25
дасса

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 20:47 от gorki55

# 26
Братле, яката си хлътнал в грешния човек, класически случай. Всеки би се припознал в тази история, защото такива "болезнени" и едностранни любови трябва да се случват, за да натрупаме опит. Въпросът е, защо толкова късно ти се случва. Със сигурност имаш много опит в други сфери в живота, но тук определено не е така. Сега всеки тук ти казва "зарежи я, ясна история", но аз единствено бих те посъветвал да не слагаш от най-розовите очила . Иначе си го изживей докрай, после си го изстрадай. Не бъди толкова обсебващ, не угаждай на всяко желание, защото това също се счита за досадно и скучно. В една връзка има 2-ма, както тя се засяга и сърди за нещо (дори и нарочно), ти също трябва да не оставаш по-назад. Така можеш да разбереш, дали на другия му пука. Ок, платежоспособен си, но остави я понякога и тя да покрие някой разход, нали уж работи. Тествай хората малко. Пък ако се нацупи нещо, тогава пак го направи, пак я ядосай. Успех! Wink

# 27
dsadas

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 20:48 от gorki55

# 28
Спри да и пишеш и да и звъниш. Бас ловя, че като наближи да си идваш, сама ще те потърси...
Но като цяло е изпята песен вашата връзка, ако може въобще да се нарече така. Каква е тази нейна свята майка, дето толкова трябва да и обръща внимание, че няма 20 минути в рамките на 2 месеца да се чуете.
На 99% съм сигурна, че не си ляга сама докато те няма...

# 29
Не те използва, а се възползва. От добрината ти , щедростта ти и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт