Въпроси как да подходя към нея във връзката ми

• 4 653
  • 135
  •   1
Отговори
# 90
dadsa

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 20:52 от gorki55

# 91
  • Варна
Насилва се щото знае, че друг такъв няма да й падне скоро и лесно в краката. Да я обича, да я търпи, да търси контакти, да плаща сметки, ето, сега е навит и в чужбина да я води.

Авторе, я разкарай момата и си пусни тука една снимка. Ще се бият за тебе, вярвай.

# 92
Насилва се щото знае, че друг такъв няма да й падне скоро и лесно в краката. Да я обича, да я търпи, да търси контакти, да плаща сметки, ето, сега е навит и в чужбина да я води.

Авторе, я разкарай момата и си пусни тука една снимка. Ще се бият за тебе, вярвай.

Е щом ме оценя за кое да се насилва.Ако и е приятно ще е с мен,ако не и е приятно няма.Не знае какво иска аз така я усещам.Може да е от поредните неорентирани,които искат 1 тъпкач,един да ги забавлява,един с пари е то такава комбинация няма. Тя реално какво ми дава насреща овсен единия секс?Нерви......Сега не съм при нея и секс няма даже Grinning Малко внимание искам и да се чуваме ама и това не става по нормалния начин.... малко като получаваш трябва и да даваш така мисля аз.Да показваш загриженост,обич,заинтересованост,внимание.

# 93
Има го и варианта просто да й е доскучало с мъж, който я харесва и иска общо бъдеще с нея. Това е често срещано явление при жените.
Друго си е да се чуди 24/7 дали я харесваш, дали я искаш, обичаш... В началото е било интересно, защото е било ново, но в момента, в който си е постигнала целта... вече няма за какво да се напъва и както казах - станало й е скучно.
С какъв тип мъже е била преди теб? Знаеш ли?

# 94
Ами за тази коренна промяна сигурно има причина. Или е психопатка, която е неблагодарна на късмета си да те срещне  или със задълбочаване на опознаването ви е решила, че не си нейния човек.
Мисля, че ако тя беше писала тук, историята щеше да звучи по съвсем друг начин, най-малкото защото си мислиш, че е в реда на нещата да правиш забележки. Забележка може да прави родител на дете. Забележка мъж да прави на приятелката си, заначи че се мисли за по-горе от нея.
Няма как да ти се получи, въпреки почивките и ресторантите.

# 95
Скрит текст:
Благодаря за подкрепата и на теб и на Ели-Мели Grinning .  Явно ме разбирате.
Искам спокойни и приятени отношения,
Скрит текст:
а не постоянно да се чудя какво става.Тя да не ми казва въпреки,че я питам.Няколко пъти я питам дали иска да  е с мен все казва,че иска.Поведението и коренно се промени в един момент,в началото беше съвсем друга.Моето си е същото аз не съм се променил с нищо.Нито съм се преструвал пред нея държа си се естествено както си ми е характера още отначало.

С жена - спокойни и приятни отношения???
И казваш, че си, на колко беше, абе зрял човек?
Или лъжеш, или си нaивен до безобразие.

# 96
saddsa

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 20:53 от gorki55

# 97
Като не и харесва авторът, да му го каже. Би било честно.
А не да лъготи и да се лигави, да му губи времето и чувствата.
За какво се насилва, ако няма интерес.

Няма друг клон още, но и това ще стане, а авторът ще стане горчив женомразец заради собствената си тъпотия.

# 98
Ако беше жена щяха да ти отговорят - ами виж сега не го кефиш. При теб понеже покриваш повечето женски мечти за дечица, екскурзии и ресторанти, не могат да разберат, че просто не я кефиш.
Не я кефиш въпреки заявленията за сериозни неща, дечица, нищо че я водиш тук и там.
Просто не я кефиш, не защото е инфантилна, неориентирана, а защото не я кефиш.
Може да е ориентира с някой, който харесва. Теб не те харесва и поради това не те "оценя" ли беше там.
Сега ако трябва всички да кажем, че не става, че е инфантилна, неориентирана, за да ти стане по-добре...

# 99
  • Варна
Авторе, звучиш като свестен, кротък човек ама лапнал по абсолютно неподходящия човек. Чак ми става жал за теб.

Спри да си задаваш въпроси, понякога при нас жените отсъства всякаква логика. Момата не е за теб, остави я, не си удължавай агонията. Липсата на чувства при нея е очевидна. И да намериш обяснение за поведението й, и да не намериш, все тая. Няма да те заобича.

# 100
Загледах се в ника на автора, любопитен ми е генезисът му. 😎

# 101
И аз искам с мм всеки ден да си говорим за нормативната парадигма на обществото, да слушаме Вивалди на свещи и да обсъждаме Владетелят на Макиавели, но все стигаме до това кой къде е бил през деня, какво предстои, какво ни мъчи и дотам. Проза Joy
Той не е нейният мъж.

# 102
Ясно е, че не виждаш проблема и след десетките отговори. Повтаряш като мантра, колко рядко и кратко говорите и как това не е причина да я задушаваш. Причина е! Може да говорите 5 минути и за това време да я изкараш извън нерви със задушаващите си питанки. В този случай ако съм аз няма й да ти вдигна. А може да говорите и по цяла нощ и пак да не ви е достатъчно. Не сте на една вълна. По думите ти относно поведението й... не мисля, че те обича. Може би няма смелост да прекрати връзката. Стопирай инициативите от твоя страна, дай си време и прецени дали има смисъл.

# 103
Тя ти казва, че я задушаваш и не издържа психически, а ти продължаваш да се държиш по същия начин като преди. Вече виждаш ли проблема? Тя ти казва да спреш да й повтаряш, че я обичаш постоянно, а ти продължаваш. Ако по няколко пъти на ден й го казваш или във всеки разговор наистина за някои хора може да е пресилено и да си загуби смисъла. Може би не за някой като теб, но хората са различни. Само в поста си повтори сигурно десет пъти, че й правиш "забележки". "Забележки" правят родителите и даскалите в училище. Партньорите обсъждат и провеждат разговори, не си й наставник, не й прави забележки. Обсъждай с нея и я питай как тя вижда нещата, какво иска да се случи, колко често и дълго иска да говорите по интернет. След това ти й кажи ти как виждаш нещата и какво искаш да се случи. Трябва да постигнете някакъв баланс, ако не, няма смисъл от тази връзка. Също имай предвид, че някои хора не обичат да живеят в интернет, може за това да не ти пише постоянно. Когато сте заедно, не е редно да пренебрегва напълно обичайния си начин на живот, не го изисквай от нея.

Като цяло и аз мисля, че тя не те харесва толкова, колкото ти нея и наистина я задушаваш. Може би е по-добре да намериш такъв тип човек като теб, за когото това поведение да не е задушаващо. Мен лично също ме дразнят подобни неща, които и твоята приятелка, но има много жени, които са пълна противоположност и биха те оценили. Тази ти връзка вероятно ще е много конфликтна. Гледаш от високо на нея, не е достатъчно зряла според теб, а разликата ви е само 4 години. Не мисля, че си прав за това в случая, тя вероятно го вижда това и се дразни. Според мен ще имате много конфликти за в бъдеще. Обсъди с нея тези неща, ама без да я порицаваш и помислете дали има смисъл да продължавате.

# 104
  • BG
Има го и варианта просто да й е доскучало с мъж, който я харесва и иска общо бъдеще с нея. Това е често срещано явление при жените.
Друго си е да се чуди 24/7 дали я харесваш, дали я искаш, обичаш... В началото е било интересно, защото е било ново, но в момента, в който си е постигнала целта... вече няма за какво да се напъва и както казах - станало й е скучно.
С какъв тип мъже е била преди теб? Знаеш ли?

Ами имала е 2 връзки.Едната още като студентка,а другата като завършила университета,но я прекратила понеже работата и била по важна.Така ми каза.  Говорихме си доста в началото.Каза ми,че иска сериозна връзка, а аз и казах,че номера и шикалкавения не харесвам.Искам нормални и зрели отношения. И аз я виждам,че е изгубила интерес.Явно не е зряла за нормални отношения. Аз затова се чудя какво да правя. Не е имала сериозна връзка със сериозен мъж така ми се струва.А мъжете,с които е била са били на нейната възраст предполагам състудент някой.
Пич, много се обесняваш бе. Ако и с мацката си толкова многословен, както тук - лошо. Посъветваха те, каките, какво да правиш. Ти също гледам си решил. Действай! Обяснявайки се тук, отново и отново, почваш да приличаш на комплексар искащ съчувствие. Не си причинявай това, почваш да изглеждаш жалък. Жените не прощават такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт