Отговори
# 450
Вили споко всичко ще е наред Blush
Да шийката ми е скъсена, но не е само това за съжаление. Буквално се свлича надолу и изпъква, това най много ме притеснява. Аз си мислех че имам оток там долу( отвора на вагината) извинявам се откровенноста. Но се оказа че е шийката Cry
Милата 😔 звучи сериозно, както го описваш.. Довери се на лекарите, всичко ще бъде наред! Много жени износват със серклаж. Просто ще трябва да лежиш повече и да не се натоварваш. Най-важното е да си спокойна. Септември като гушнеш малкото вързопче, ще видиш, че всичко си е заслужавало! Стискам палци, да мине гладко интервенцията ❤

# 451
pepina, честито за прекрасните новини! Blue Heart Все такива да са!

cecinka, с теб сме! Повече почивка и всичко ще е наред Flowers Hibiscus

Момичета, ако искате нещо да се добавя или променя на първа страничка, пишете. Попаднах на много интересни статии и за другата тема ще ги добавя. Гледам и по другите теми какво се публикува и се ориентирам Animal Bee

П.С. Вече си имаме 4 сигурни мъже и 1 дама People Baby

# 452
Здравейте момичета, аз съм с първа бременност, и съм в 11,5 г.с, дават ми термин 19.09, но съм с нередовен цикъл (на около 35 дни) и с доктора,  на БХС обсъдихме, че реално датата  трябва да е 21.09. Относно феталната морфология ходих в Ин Витро център "Димитров" при д-р Механджиев (защото една позната е била при него), много е внимтелен и обръща внимание, а резултатите са нормални. Имам една лека болка в таза отляво, но ми се получи вчера, смятам че се дължи на това че трябваше да направя нещо клекнала и май постоях повече време така 🤔 И я осещам все едно леко съм се схванала. Иначе долу горе се чувствам добре, като изключим, че и аз в 22 часа вече умирам за сън....

# 453
Здравейте,Честит 8ми март! От 1 седмица усещам пулсиране под ребрата горе в ляво все едно съм в 9ти месец и бебето рита. Не ме боли просто си го усещам как тупти и четох че може да е доста опасно,заради аортата,която се намира там. На някоя от вас случвало ли се е ? Да се обадя ли на лекарката ми да и кажа?

# 454
  • Terra incognita
На мен ми се беше случвало с първото нещо подобно, пулсации в подребрието. Изобщо не обърнах внимание, не знаех, че може да е ооасно. Отшумя си.

# 455

Честит празник, момичета! Нека всички да сме живи и здрави, много щастливи и силно обичани! И септември да посрещнем живи и здрави бебенца 🍀👣💗

# 456
Честит празник и от мен ☺️ бъдете здрави, обичани и удовлетворени ❤️

# 457
Честит празник! 😊
Имате ли наблюдения относно лекари във Фемина? Предстои ми фетална  и незнам дали има значение при кой лекар ще се запиша.

# 458
Честит 8ми март, дами,  желая ви много обич и приятни моменти! Аз съм си в Русе, при нашите, обаче почвам леко да се психясвам, не съм била на доктор, сега и с тези грипове не смея.  Поотминапа ми симптомите, спадна ми корема и реално не усещам нещо специално, дискомфорт, абе нз какво се случва. Не искам да изпадам в тежки мисли, знам че само на доктор мога да проверя, но мислите ли, че има нещо притеснително, нямам кървене или нещо... май ми.идва в повече мисленето. Трябва да наблегна на позитивните мисли.

# 459
  • Terra incognita
Моят корем расте главоломно 👀

# 460
  • София
Моят корем расте главоломно 👀
Същата работа, 11 гс, а съм като в 5 месец. Но и моето гадене не се е връщало, пу-пу. Не знам дали е ОК сега на лекар, аз имам час за ФМ в петък и ще звъня да видя отменяме ли го или какво.

# 461
Честит 8ми март, дами! Живи, здрави и обичани!
С тази паника около короната, вече ми омръзва. Цял ден за това слушам и вече психясвам. Каката е в грипна, ама малката от утре е на градина, че 2 седмици си беше вкъщи. Иска детето да ходи, ама на мен не ми се иска да я пусна. Ще видя сутринта в градината какво ще ни посъветват. Аз съм на БХС във вторник и утре ще звънна на доктора, да видя ще я отменяме ли. Дано не... Направо ще ни вземат акъла с тези вируси..

# 462
Честит 8март! Бъдете здрави и много обичани! Догодина всички /тези с първа бременност / да празнуваме празника на майката Simple Smile

Мика, не се притеснявай аз между 11-14 г.с се чувствах все едно не съм бременна, корема ми никакъв го нямаше, всички неразположения и дискомфорт изчезна. Днес влизам в 15 г.с и цял ден нещо усещам дискомфорт в областа на матката, предполагам от разтягането.

Честит 8ми март, дами,  желая ви много обич и приятни моменти! Аз съм си в Русе, при нашите, обаче почвам леко да се психясвам, не съм била на доктор, сега и с тези грипове не смея.  Поотминапа ми симптомите, спадна ми корема и реално не усещам нещо специално, дискомфорт, абе нз какво се случва. Не искам да изпадам в тежки мисли, знам че само на доктор мога да проверя, но мислите ли, че има нещо притеснително, нямам кървене или нещо... май ми.идва в повече мисленето. Трябва да наблегна на позитивните мисли.

# 463
С първата бременност спря да ми се гади около 9та-10та седмица, а беше и по-леко. Сега в 11та още ми става лошо на моменти...
Вече се вижда коремче, но все така е повече подуване 😂
Аз ходя на работа, детето на градина - не можем да си позволим в момента да отсъстваме...

# 464
  • Terra incognita
За какво ще си отменяте бхс?

Общи условия

Активация на акаунт