Рак на белия дроб - тема 5

• 51 721
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
Таня, нямахме никакви проблеми с пътуването! Бяхме се подготвили с много екземпляри от декларацията и мадам Градинарска успешно беше закарана на село заедно със значителни хранителни запаси!
Вместо да отиде веднага да включи хладилника, за да приберем храната, хукна да нагледа градината! Grinning Днес я чух - гласът й звънтеше от радост!

За прогнозите на лекарите напълно те подкрепям! Януари 2016 даваха на майка шест месеца...

# 76
Зиги, майка ти е опасна. Все така да е.

# 77
У дома и стените помагат , Зиги ! Представям си човек , живял в къща , с тежка диагноза и го затваряш в апартамент .

# 78
Здравейте, влизам тук с молба за помощ и ориентир накъде сега.
На мой роднина днес му поставиха диагноза след скенер - ракови образувания в белите дробове, нямам достъп до самите изследвания за да видя по-точно.
Никой няма идея сега на къде да тръгнем и какво трябва да очакваме. Четох в темите назад , но още повече се обърках.
Благодаря и съжалявам, че нахълтвам така.
Желая на всички вас и вашите близки здраве и успешна борба!

# 79
Веднага среща с онколог .

# 80
Таня е права. Записвате си час при онколог. Взимате всички документи и отивате със или без болния. Написвате си въпроси на един лист и записвате отговорите, защото в стреса всичко се забравя.

# 81
Здравейте , баща ми от неделя е диагностициран с едностранна пневмония . Няма оплаквания освен болки в гърлото и храчки с кръв . Първите дни беше лекуван за Ковид , но се оказа , че резултата му е отрицателен . Минал е скенер . Днес говорих с лекуващия лекар , който се съмнява за рак на белия дроб . Каза , че в момента има възпаление и трябва да мине курс за антибиотично лечение , за да огледат дроба по-добре . Не знам какво да мисля . Дали се касае за това ? Някой имал ли е подобни симптоми , моля за мнения ... шока е голям , знаете ... не знам какво да мисля ...

# 82
Мери, това са само предположения, не се шашкай Hug
Мисля, че може да се направи тест за рак и от храчка. Поинтересувай се за това. Но вероятно наистина трябва да изчакате да се овладее възпалението и тогава да предприемат други мерки за изследване. Добре е, че е в болница и е под лекарски контрол.

# 83
Благодаря за успокоението ☺ Ще потърся информация . Интересното е , че той казва , че храчките му идват от гърлото , не кашля , когато храчи , за да ги изкара от по-навътре . Не знам възможно ли е ? Имам един куп въпроси в главата и няма към кой да се обърна ... и все пак , ако е това , защо няма никакви други симптоми 🤦♀

# 84
Мари, дано не е това.
Иначе е възможно, мъжът ми беше така половин година възпаления, антибиотици... После чак се сетиха, че може да е рак. Но ето две години и нещо и е добре.
Като овладеят положението, бронхоскопия, скенер и тогава ще знаят.

# 85
Няма смисъл , мъжът ти също ли имаше пневмония ? А задух или кашлица ? И също искам да попитам за едно изследване , което правят в болницата . С някакъв апарат са му мерили кислорода и са казали , че е чудесен . При рак , нарушен ли е притока на кислород , или това е без значение ?

# 86
Мери, мъжът ми си има и други белодробни заболявания от които същи има задух, но не кашляше. Ще стискам палци да се окаже само пневмония. За кислорода не знам.

# 87
Добро утро , пак съм аз ... как е кръвната картина при болните ? Има ли изменения ?

# 88
Мери, този рак се доказва с бронхоскопия не с кръвни изследвания.

# 89
Мери, този рак се доказва с бронхоскопия не с кръвни изследвания.
Не съм Мери, но ако всички лекари казват че болния няма да оцелее бронхоскопия на къде да се насочим?

Общи условия

Активация на акаунт