С какво ви дразнят свекървите? – 120

• 27 082
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Питате преди срещата: здрави ли сте? Ако и двамата са, срещата се състои. Ако не, няма среща с никого.
Разболяване на следващия ден обаче може и да не е от срещата с уж здравия.

# 271
Питате преди срещата: здрави ли сте? Ако и двамата са, срещата се състои. Ако не, няма среща с никого.

След 3 поредни такива срещи и 3 разболявания точно тогава, на мен ми говорят друго обаче.

# 272
Разбирайте така. Единия е болен, другия уж не. Този, който уж не е болен вижда детето. В следствие на това детето се разболява още на следващия ден. Мамин златен имаше възможност да им каже, че  когато са болни няма срещи с детето. Е да ама познайте. Той не взе мерки. Аз казах и сега от 2 месеца не ми говорят.
Много добре си направила. Чудесно, че не ти говорят - тъкмо няма да ти лазят по нервичките. А за Мамин Златен вземай мерки и теглилки да си опича акъла.

# 273
  • Варна
Нали за приятелка беше Simple Smile

# 274

След 3 поредни такива срещи и 3 разболявания точно тогава, на мен ми говорят друго обаче.
Ти, сериозно ли? Колко често боледуват тези баби и дядовци? Всяка седмица? Навън не излизате ли? Само с бабите и дядовците ли се срещате?

# 275
Ядосвам се, че всички сме големи хора и се предполага, че мислим със сивото си вещество. Е,  май не всички го използваме по предназначение. Надявам се сега да си вземат поука, защото не знам какво ще стане следващия път. Като не видят детето 5 дни и се почва едно мрънкане на мм, че видите ли не били виждали детето. Окей, ама и ние си имаме живот и планове. Да не говорим, че те виждат повече детето от нашите. Защото нашите те съобразяват дали ще ходим някъде и тн. Е щом може за едните така, значи и за другите ще е така.

# 276
  • София
Ох, научете се да казвате "не". Мрънкащи за едно или друго винаги ще има.

# 277
Почти е сигурно, че не е Simple Smile
Заразяването не става от ден за ден.
В това болно и грипаво време отвсякъде може да дойде.
Като е болнаво детето, за известно време просто не го събирай с други хора. Не само баби и дядовци, но и приятелчета, твои приятелки. Поне докато не мине грипната вълна.

# 278
  • Варна
Това дете като е болно кой го гледа вкъщи? На бас да се хвана ли, че е майката? Я таткото да опъва с криво и болно дете един път, втори път и да видим трети ще има ли като му е широко около врата болните му родители да се врат там.

# 279
  • София
Почти е сигурно, че не е Simple Smile
Заразяването не става от ден за ден.
В това болно и грипаво време отвсякъде може да дойде.
Като е болнаво детето, за известно време просто не го събирай с други хора. Не само баби и дядовци, но и приятелчета, твои приятелки. Поне докато не мине грипната вълна.
Разболяване на следващия ден при малко дете е напълно възможно. Наблягам върху "малко дете".

# 280
  • при късмета
Ядосвам се, че всички сме големи хора и се предполага, че мислим със сивото си вещество. Е,  май не всички го използваме по предназначение. Надявам се сега да си вземат поука, защото не знам какво ще стане следващия път. Като не видят детето 5 дни и се почва едно мрънкане на мм, че видите ли не били виждали детето. Окей, ама и ние си имаме живот и планове. Да не говорим, че те виждат повече детето от нашите. Защото нашите те съобразяват дали ще ходим някъде и тн. Е щом може за едните така, значи и за другите ще е така.
Да де, права си, но мъжа ти има вина и той. Да не кажа повече от техните, защото не е казал след предишните случаи. А и здравия се е видял с детето, като не е за първи път вие трябва да упражнявате контрол да не се повтяра нещо, което не искате.
И Хай е права, следващия път остави болното дете на баща му, да му дойде акъла

# 281
Таткото предполагам, не си седи в къщи и има контакт с всякакви хора. Може и той да донесе зараза.

# 282
Това дете като е болно кой го гледа вкъщи? На бас да се хвана ли, че е майката? Я таткото да опъва с криво и болно дете един път, втори път и да видим трети ще има ли като му е широко около врата болните му родители да се врат там.

Да, аз го гледам. В майчинство съм. Детенцето е на годинка.
Ами да, само аз си знам какво ми беше предния пък като беше с 39+гр. температура.

# 283

Ти, сериозно ли? Колко често боледуват тези баби и дядовци? Всяка седмица? Навън не излизате ли? Само с бабите и дядовците ли се срещате?

Бабата и дядото и от лек вятър се разболяват. Има ли грип, вирус те са го лепнали. За 10години в това семейство имам наблюдение върху здравето им. Излизаме разбира се, ходим по площадки, детски кътове, играе с дечица, но досега нито веднъж не се е разболявал детето след това.

# 284
Значи, от много неща може да се разболее детето, но няма нужда да се носи вода от сто кладенеца вместо да се спазва простото правило, когато някой е болен, да не се навира при детето.

Общи условия

Активация на акаунт