Как да забравя за изневярата му?

• 5 310
  • 85
  •   1
Отговори
# 60
Това да напомняш на някого чуждата грешка (да, беше грешка, но онази си беше глупава, sorry-not-sorry), не намалява автоматично твоите грешки! Simple Smile

# 61
  • Варна
Аз отново ще попитам как 50 г мъж, сменя рязко любовта си от любовница към съпругата? Не Ви съветват да се разведете Надя, а да не сте в другата крайност. Забелязала съм, че всички парадипащи с дълги и здрави семейства са заблудени. Предполагам, че е болезнена истината. Широко затворените очи и позитивни мантри може би са полезни. Но защо съпругите научават последни за прегрешилия, когото познават добре?

# 62
  • волно калдъръмче
А, не бих разчитала на това. Хората и на 60+ се срещат с други хора, не си сядат никъде.
Въобще не съм казала, че самолета се е приземил завинаги, а че амплитудата му е друга.

# 63
  • София
Това да напомняш на някого чуждата грешка (да, беше грешка, но онази си беше глупава, sorry-not-sorry), не намалява автоматично твоите грешки! Simple Smile
Аз нямам вътрешно усещане за допусната грешка, твоите усещания слабо ме вълнуват.
Моля, ако има нещо го отнасяй на ЛС. Благодаря.

Момичета, не сме на въпроса дали да прости, а как да забрави.

# 64
  • волно калдъръмче
Момичета, не сме на въпроса дали да прости, а как да забрави.
Мен ако питаш, никак. Щом не се получават нещата, да се насилва и залисва е най-голямото предателство срещу самата нея.

# 65
Моето лично обяснение за действията на над 50 годишен е андропауза.
Убедена съм, че се обичат двамата.

Същото явление наблюдавах при наше близко семейство, за което се кълнях и когато разбрах за мъжа ми увисна ченето.
Всичко се случва в тоя живот.
_-_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Мисля, че посети, психолог. А тя е малко по -консервативна и не говори по въпроса. За психолога визирам.
Та и това ще мине.
Кой от менопауза, кой от андропауза иска нещо по, пО, или пак да си спомни младостта.
Дано да съм ти в помощ, защото дълго мислех дали споделя, даже може би ще редактирам след малко да не се разпознаят описаните.
Успех!🍀

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 18:54 от Билян@

# 66
Е, като не ти изнася, да минавам на ЛС - хайде няма нужда. Казах си мнението, и смятам, беше по-полезно, отолкото да ясно-свам потребителката Simple Smile

# 67
Наистина не малко усилия сте положили и двамата - за което само може да се радвате. Много хора няма да ги разберат тези усилия, но това в случая няма никакво значение. Такива неща правят отношенията още по-здрави.
Аз мога само един съвет да Ви дам - тренирайте мислите си. То е малко като медитацията. Когато усетите, че мислите за цялата ситуация в миналото, върнете мислите си в настоящето. Известно време ще имате чувството, че не се получава, но и мислите (както всяко друго нещо) се тренират. В един момент ще се автоматизира този процес. Не малко взаимоотношения си заслужават да бъдат запазени, а никой не е безгрешен, така че не е никак лошо да се борим за хората, които желаем да останат в живота ни...които заслужават да останат в живота ни Simple Smile)) Успех и...сигурна съм, че всичко ще бъде наред!

# 68
lorinupi като каза "тренирайте мислите", точно за това давам съвети за психолог, защото точно те знаят такива техники и ги дават като домашно на хората с подобни проблеми. Наистина има техники за справяне с натрапчиви мисли, подобно и в случаите на "обсесивно-компулсивно разстройство", които техники помагат много. Просто винаги давам съвета обаче, да се търси добър и доказан психолог, защото няма как всички да са на едно ниво.

# 69
  • София
Сталионе, честно казано, приятелите ми йогисти и други с подобна насоченост преподават тези практики (на високо ниво). Практиките са много енергийни и не само на духовно, но и ментално ниво.
За психолозите съм с особено мнение, защото масата има практическото познание, но не могат да направят "контакта". Или терапията наистина трябва да е професионална и дългосрочна. Тук пък българина няма култура за това и.....

# 70
Най - елементарен подход в психологията - ако имаш нужда да обсъждаш нещо, не си го преживял.

# 71
Остава и духовни практики да се приложат, за да се забрави изневяра Simple Smile Ама поне за следващата ще е отработен метода.

# 72
  • София
Няма да се забрави, просто няма да те гнети омразата.

# 73
Изневери и ти. Аз така бих постъпила, ще сте квит и ще можеш да се успокоиш нараненото си честолюбие.

# 74
  • София
И да отключи чувство за вина - да бе, да.

Общи условия

Активация на акаунт