Продукти които рядко предизвикват алергии
Зеленчуци
Варени моркови
Консервиран грах
Варени броколи
ето от тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=6843.0

Само си коментираме.

даже мисля дали да не го заведем и на друг доктор. педито казала че до годинката нямало смисъл от кожен, нищо неможело да се прави 
щах да те питам, ти намери ли кой да гледа Бобче?
...мамите веднага да приготвят по една мини торта с макси вкус...
черпя ви по една 

Първо го измачках с бурканче.Итака,първия ден не стана ,на втория ден вместо в бурканчето та помен ,цялата ме нопика.Казаха ми че се продават в аптеката специални пликчета за урина.Та изпращам мъжа ми и той купи .Слагам ги тези пакетчета ,след 1 час очакваща с +резултат ,нищо подобно ,отлепено и празно .А то какво се оказва в последствие това са били колектори за момичета.

Стискаме палци !
! Не се тревожи от сега прекалено! Може пък да се оправи от самосебеси. Знае ли човек
?

.Аз бях писала де,ама пак да кажа,майка ми иска да я учи - съответно след ставането от него вътре няма нищо.А иначе тя си седи и не протестира,а аз се заливам от смях като я гледам
Стискам палци всичко да се развие добре с вашият проблем при Ники 

Голям смях

за мой ужас.
Не мога да ти помогна със съвет. Не знам почти нищо по въпроса и за щастие до сега не ми се е случвало. Всъщност май трябваше да се наблюдава ,дали няма да заспи извендъж
( не както обикновено), поне това съм чула
Много се изкефих. И мен един колега още преди време ме съветваше да я свиквам вече да седи на гърнето, или поне да я държа над него. Сухи тренировки, така да се каже. Но още не съм предприела тази решителна стъпка 
Аз мисля,че трябва да си луд за да даваш всичките тези неща
,но се отказах,че и без това имаме винаги някакви спорове
.