Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 393

• 43 987
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Аз не смятам че има щастливи деца с нещастни родители, а Санджар без Наре е нещастен, за нея вероятно не е проблем, Гедиз е насреща, къде със сладолед, къде с друго.
  Каквото и да го бистрим, сценаристите са го написали вече 🙂

# 226
  • Pleven, Bulgaria
Всъщност,Санджар подсъзнателно знае,че Наре казва истината за случилото се,както преди много години,така и сега.Но се страхува да признае тази истина,защото това ще означава за него краят.Той и го каза в колибата,че се страхува от тази истина.Представяте ли си,оказва се,че цял живот спазваш кодекса на честта и справедливостта.И внезапно се оказва,че най-голямото зло,което си извършил,е на човека,когото най-много обичаш!Не би поправил това със съжаление и извинения.Тук идва ред на изводите на Марта-или на скалата или някакъв друг план за самоубийство.Но аз много искам сценаристките ни да ни представят едно опрощаване на миналото и намиране на път в тъмнината.Винаги съм казвала,че всеки има право на покаяние и опрощение.Нека и Санджар има такова.Надявам се на този в момента почти невъзможен край!!!

# 227
  • Пловдив

София, ами щом като според теб Санджар е най-големия враг на Наре, поне му остави правото да изгори в този пламък.

"Като е единствената му любов,нека я възприема като такава ,а не като /НЕГОВ /враг "
Не съм си и помислила ,че той е неин враг ,НЕ !
araselia , а защо трябва да е мъртъв ,след като може да е щастлив с Мелек и тя с него ? Мелек не е ли достатъчен повод за живот ???
====================================================================================================
Да ! И двамата са жертви на болни мозъци и интереси и  ще продължават да бъдат ,ако Санджар продължава да не ѝ вярва . Защо поне за миг не допусне ,че това което Наре казва е  истина .

Решението на Наре да се хвърли  от скалата  е от безизходица ....Акън е изрод , баща ѝ комарджия и я продаде , Санджар я обвини в съзнателна измяна, подигравка с честта му  .......Къде да  отиде ,при кого ????

Айдаааа - пак.
В каква съзнателна измяна. Съзнателна...
Това вече е обяснено в предишни епизоди. Преди да влезнат в затвора. Каза й, че проблемът не е в коланчето. А защо не му е казала преди ПБН....
И за истината - и това е показано вече. Обяснено е защо...
Относно безисходицата. От всяка такава има поне три изхода, само здравият разум може да открие поне един.
Дано гледате внимателно преведените епизоди - много неща са показани и изяснени между Санджар и Наре. Вървим напред, защото има още много лъжи да се опровергават.
Има една разлика между персонажите на Санджар и Наре до момента. Наре лъже и Санджар знае, че лъже. Скенер, както го определи Ваня.
Наре може да лъже с добри намерения, да го предпази, но лъже.
За историята им, сценаристките са преценили, че така трябва.

# 228
# 229

Страхотен Санджар.Heart

Лека да е, момичета.HugHearts

# 230
Привет по нощите, момичета.
Нямате настигане, но успях да ви изчета.
Добре е, че имаме различни виждания, за да има и какво да си конушваме.
В тази серия видях поне три лица на Гедиз и се питам: Кое е истинското?
Когато е с Мюге и се чувства излъган?

Когато флиртува с Наре и се прави на шут?

Или когато крои планове зад гърба на приятеля си?

Но иначе е убеден, че приятелството им няма да сърши.

Спете спокойно, момичета, младежите ни пазят. Само вятърът дано не отвее Каврук под прозореца ми.

А това е за новия ден.

# 231
Добро утро!

Ваня, когато всичко свърши ще ми липсва четенето на  сутрешните ти размисли и страсти, като си пия първото кафе за деня.

Положението със сериала е offf, дано реала да ви е добре!

# 232

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!

# 233
Добро утро,

Гьоте: "Когато двама се карат, виновен е по-умният!"

Гъоте:"Когато се заблуждавам, всеки може да го забележи, когато лъжа - не."

Момичета, Hearts

Лек и приятен ден.

# 234
Ваня_С,

Чудя се, къде ги видяхте тези флиртове сред цялата драма Smile
Сигурно е флирт, че я прие в дома си, когато тя го помоли да говорят. Thinking
Или може би сладоледа е флирт, но аз не съм схванала Smirk
Или може би в ценните приятелски съвети- да се грижи повече за себе си, отколкото за другите и да не се задоволява с малко в живота си Stuck Out Tongue Closed Eyes

Впрочем, вчера нямах време да пиша, но според мен видеото, което Наре показа на Санджар си беше много на място. Отлично обясняваше шока и плача на Мюге в онзи момент. Не е лесно да видиш и чуеш дългогодишната си любов, как ти се подиграва и те нарича глупачка пред хората. Ако Санджар не беше в колата на Мюге, когато Наре и се обади в предния епизод, щеше да се задоволи напълно с това видео. Но, късмет! Наре нямаше представа, че той е чул разговора им.

Изненада ме, че Гедиз позволи на Санджар да притиска сестра му с въпроси още на другия ден. Беше тъпо! Аз не бих го допуснала за моята сестра..., поне не веднага.

Санджар няма да умре, нито сега, нито на финала! Това е моето мнение.
Може и да се качи на скалата, за да се поотрезви, но не би скочил.
Този път неговата спасителна сламка си има име- Мелек.

Наре обича Санджар и Санджар обича Наре. Любовта им е на парчета, но разкаянието, прошката и Мелек могат да я съберат отново.

# 235
  • Пловдив

Здравейте и добро утро в ден четвъртък.
Успешен да е.
Дали ще ни изненадат с нещо???

Не ме напуска мисълта, че този брак също е валиден.
Дано и това е резервен коз в сценария, нищо че Менекше държи в ръцете си брачното свидетелство.
И така Санджар да свали халката без развод. Дали????

Описание от Гедиз за Санджар.

Снимка от вчерашния сет. В далечината галиба е Санджар.

# 236
Мариянче, това за невалидния брак изобщо не ми е хрумвало Thinking Нали беше направен по всички традиции...
Аз мисля, че Санджар не е решил, не се е развел. Той няма да реши, докато не намери основателна причина и скоро Локи и Неждет може да му я предоставят на поднос.

Не мога да пропусна да отбележа Менекше, колко самодоволно излизаше от съда Smirk
Загрижена съм за обслужващия персонал на конака през следващите дни Grinning

Аз пък друго се сетих да питам Stuck Out Tongue
Само на мен ли ми е странна Изабел? Поведението и нормално ли ви се струва? Thinking

# 237

За четвъртък.Heart

Много случайности, в сериалчето.

Случайно, Гедиз взе телефона на посланика.

Случайно, Наре го взе от него.

Случайно, посланикът е записал много видеа.

Случайно,, Санджар на терасата, първо отиде да успокоява Гедиз, за да може Наре, да изтрие правилното видео.

Случайно, Санджар отиде с Мюге да купуват кола.

Случайно, Санджар и обясняваше как да използва телефона си.

Съдбата ми говори.Hug

# 238
  • Пловдив

Juliya07, и на мен ми се струва, че около Изабел има нещо. Отначало си мислех, че с Акън са се забъркали в любовни отношения, но след превода, той едвам се сети коя е. Има и друга вероятност, тя също като Мюге да го харесва... Оххх.. Пустата му несподелена любов. Но около нея се крие някое зайче...

А и в новия трей, разбира се подвеждащо ще е, таман Санджар я намери, някой го цапардоса. И за този момент имам мое си обяснение. Някой от пациентите, нали сме в рехабилитационен център, чувайки разговора между двамата - Санджар и Изабел, ако той е повишил тон, да е цапардосал Санджар, за да "спаси" Изабел. Е, тогава и Акън го видяхме над Санджар. Предположих, че ще се направи на спасител или знам ли на какъв... А може и просто да се покрие Акън, като му стане ясно, че Санджар търси истината.

# 239
Съгласна съм!

Позвъняванията на Изабел към Наре зачестиха- просто да я чуе...
Това непрекъснато вторачване върху празния стол също не ми се вижда нормално...
Странно, но и Санджар се вторачваше в същия стол преди да види Акън. Дали тя не му е казала, че това е било любимото място на Наре? Изобщо, какво му е казала?

След сцената с падналия Санджар и стоящия до него Акън имаше друга, в която Акън беснееше в хотелската стая.
Не знам, защо съдя, че Акън е духнал преди Санджар да дойде в съзнание...,вероятно предупреден да бяга от Изабел. Тя нали знае, че Санджар е тръгнал в преследване на истината.
Някак така ги фантазирам нещата Smirk
Бедна ми е фантазията, обаче да измисля, какво ще се случи, когато Санджар се освести Grinning

Общи условия

Активация на акаунт