Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 393

• 43 840
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Може да е ужасен фрагмана, но накрая Санджар прошепва Наре 😁

Миранда, Ако Зехра е изнасилена, ми е все тая вече, съжалявам 💔
Изобщо не допускам такова нещо 😉

# 631
  • Пловдив

Пак ни хвърлят из маслините.
Но трейлърът е ужасен - така вероятно ще се привлече вниманието на зрителите.
Надявам се на Зехра да не се е случило лошото. А да е предупреждение към Наре от Акън. Надявам се.

# 632
  • Варна
оолеле, какъв фрагман  Imp
мисля, че няма да е толкова лошо, колкото ни го представят, но определено ще е интересно и стресиращо в следващия епизод Tired Face

# 633

Пак ни хвърлят из маслините.
Но трейлърът е ужасен - така вероятно ще се привлече вниманието на зрителите.
Надявам се на Зехра да не се е случило лошото. А да е предупреждение към Наре от Акън. Надявам се.

В противен случай нещата стават неизбежно необратими, Санджар видял в целия и "блясък" грозната истина от ми налото и настоящето, изнасилени те любимо момиче и сестра, мислиш ли че ще остане с разума си, абсурд. Ще приключи с Акън и със себе си и няма какво да го спре.

П. П. Мистерия ми е блузата на Санджар, сякаш е една и съща, Но на скалата е с отпечатък, а пред къщата седнал и като разбива вратата е с чиста блуза?🤨

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 22:33 от araselia

# 634

Да не забравяме, че в него също бушуват чувства, за които никой не знае или не го е грижа!

Мисля си, че пропускаш нещо. Санджар знае за чувствата на Гедиз към Наре. И много го е грижа. Почти няма епизод да не показва и предупреждава Наре и самия Гедиз, дори само с предупредителен поглед.

Мислиш ли, че мога да забравя боя, който си спретнаха със Санджар след признанието на Гедиз Stuck Out Tongue
Нищо не съм забравила Smirk
Санджар рече и отсече Smirk Тя е моя, не пипай и не чувствай Simple Smile
Как се трият чувства само един Господ и Гедиз трябва да знаят Simple Smile
За това го сложих в графа "не го е грижа"
Наре е в графа "не знае"
Основната ми мисъл беше, че Гедиз е сам с чувствата си без да може да сподели с никого, и как бих постъпила аз на негово място.
Очаквах, при интерес и вие да се включите с отговори на," какво бих направила аз ако бях на мястото на...", но сигурно съм останала неразбрана (нали днес всички сме така) или просто, никой не желае да се постави на мястото на Гедиз Smirk
Напълно съм ОК и с двата варианта.

araselia, разбирам те, понякога и аз трудно се изразявам Smirk

Нуше, благодаря за отговора и се радвам, че не си приела поста ми, като провокация, струваше ми се излишно да го пояснявам Hug

# 635
Джули07, аз съм в графата не правещи първа крачка по принцип, ще си стоя, ще ми е криво, но не бих предприела нищо. А и имам тоя дефект, че ми пука какво мислят другите, така че ще гледам да не ми личи. Но може да си сигурна, че надеждата умира последна, За Гедиз също, така че ще гледа да е около Наре, няма да се отдалечи, човещина.

# 636
  • Пловдив

Скалата, хотелът, бараката, Мюге в колата с Акън - много за един епизод.
Сега не можем да подредим събитията, но ако Мюге е разбрала за Зехра, е взела това решение.
Така трябва обаче, да има интерес.
Нашите сценаристки, писала съм и по-рано, имат този похват: от страшно лошо към хубаво.
Дано не изневерят и този път.

Наре дали няма отново да се почувства виновна заради Акън? И на нея ще й е трудно...
Абе двамата със Санджар са си един за друг, само страдат и, когато това спре или се изяснят, всичко ще се подреди. Нищо че му каза в този трей: "Никога няма да разбереш, кое е лъжа и кое е истина!" Да гори в ада, ама си противоречи вероятно под емоции... Колко ядове ще берем до края...

Juls1, поздравления за напомнянето на казаното от Енгин за "Ако бях облак".
Такъв е Енгин, но това го знаят феновете му и дано те се увеличават, не че са малко.
Визирам тези, които тепърва се срещат с него в този сериал.

Juliya07, много го е грижа Санджар. Тази графа не е за него. Рече, ама колко пъти. Не е един, а много.
Така разчитам написаното. Само напомних - нищо лошо. Не съм написала, че си забравила, а че пропускаш. И аз съм се обърквала, доста събития вече, 11 епизода...

# 637
Относно трейлъра съм спокойна Grinning
На Зехра, толкова и се спеше отивайки към апартамента с Акън, че едва ли се е случило нещо. Просто са заспали Smirk Санджар може да е видял картина подготвена от Акън или просто, че лежат един до друг, което си е достатъчно.
Важното е че научава истината! Или поне така ни се внушава.
А, това всички го искахме Blush

# 638
  • Варна
Вие нищите фрагмана, но аз да си продължа с епизода  Satisfied

А какво ли искаше да каже на Наре Гедиз с това „ и аз съм ти благодарен”   Вашите предположения? Thinking Thinking

Не можа да се доизкаже човека.В главата и устата на Наре дори и да не иска и тя самата е само Санджар. Чувствата трудно се контролират  Rage

А за раздаването на картите, да мисля, че Гедиз успя с раздаването за тази игра, накара Наре да отстои правото си да работи където й се иска, и колкото й трудно да беше тя успя да се справи, но защото пак водещата нишка беше да спаси Санджар с това си действие, за да й даде Гедиз парите за баща й  Simple Smile

Няколко думи за Зехра, колкото и ненатрапчиво да е нейното присъствие, прави впечатление нейната балансираност. Няма човек с който да не се разбира добре, независимо от кой лагер е, но едновременно с това и прави това, което тя смята за редно и не се страхува да се изправи   пред великата Халисе  и да си казва отрито мнението, както и да застава открито зад Елван, независимо от мнението на майка си и брат си Яхя.

Мелек, страхотно дете е , но наистина носи товар неотговарящ на възрастта й. Да оставим това, че не ходи на училище/ недоглеждане на СЦ? / , но на това дете се налага да мисли и се държи  като възрастен човек, даже на моменти е по-зряла и от възрастните покрай нея . Но нали всички се учим от децата си, те са най- добрия учител  Simple Smile

# 639
Аниста, точно за Мелек се притесних, тя къде е докато майка и така крещи истерично във фрагмана и накрая чупи стъклото, то и заспал ще се събуди 🙄 никое дете не трябва да е свидетел на такива сцени.

# 640
Аниста,точно за Мелек се притесних, тя къде е докато майка и така крещи истерично във фрагмана и накрая чупи стъклото, то и заспал ще се събуди 🙄 никое дете не трябва да е свидетел на такива сцени.

Сигурно с Каврук Smile

# 641
  • Варна
Аниста, точно за Мелек се притесних, тя къде е докато майка и така крещи истерично във фрагмана и накрая чупи стъклото, то и заспал ще се събуди 🙄 никое дете не трябва да е свидетел на такива сцени.
ами не е много нормално държанието на възрастните около това дете, ама турски сериал  Satisfied
макар, че не мога да не спомена за желанието им да не я правят свидетел на сцените помежду си и все се изкарват на двора да си кажат някоя и друга  дума  Smiley

дано  да е с Каврук, Джули 

# 642
  • Пловдив

Относно трейлъра съм спокойна Grinning
На Зехра, толкова и се спеше отивайки към апартамента с Акън, че едва ли се е случило нещо. Просто са заспали Smirk Санджар може да е видял картина подготвена от Акън или просто, че лежат един до друг, което си е достатъчно.
Важното е че научава истината! Или поне така ни се внушава.
А, това всички го искахме Blush

Не вярвам Акън да е там. Значи да си чака смъртта.
Дано е постановка от Акън
.

В момента върви акция в туитър с таг: GururKaynağımız EnginAkyürek/Нашата гордост Енгин Акюрек.

Източник: https://twitter.com/CTelevizyoncu/status/1235648265405763584

Та, Çakma Televizyoncu написа: Събитието(акцията) е хубаво, скоро ще разберете защо се гордеете. Много голям актьор е Енгин Акюрек. Не мога да дам повече информация.

# 643

Лека да е.Hearts

# 644
Здравейте, мили дами честита баба марта малко със закъснение. Нека сме здрави 🤗🤗🤗
И честит 3 март, отново със закъснение!!

Не съм писала, но си следя темичката... ☺️☺️☺️☺️
Изнервериха на стила си да пускат фрагмани в края на седмицата, нормално рейтинга си е рейтинг, независимо, че в турция  беше траур... Simple Smile
Колкото до серията тя беше ключова от страна на Санджар...  Направи ми впечатление музиката... Типично турската музика малко ми развали настроението, но не много, леко ми е стил Тойгар Simple Smile
 Ся пак ще си разхвърля мислите... Извинявам се предварително!!!
 Гедиз само където не и каза, че заради това, че се влюбил в нея и благодари!!!
Колкото и да съм уж с акъл, не разбирам нерешенито на Наре да каже, добре се измъкна 1 път с майка му, за да го заболи ли, или, за да не рови сигурно да не се рови, колкото до повечето не общи сцени... М..... А му че ги е нямало Simple Smile така било писано... Имам някое и друго притеснение за посещението в Цюрих....
Всички мислим, че уж нещата се представят, че приятеля ( врага), е Акън, и се чудя дали сц няма да завиват после в посока... Санджар, Наре, Гедиз, не ме разбирайте погрешно, искам ми се да не мисля правилно, но сц не са с акъла си, защото аз лично искам сериала да е
1  сезон ама те не 😁😁 така че това ще го очакавам по нантък Simple Smile
Гледам турски сериали от достатъчно време, за да  си мисля какви са из***и и как обръщат всичко Simple Smile
Елван милата тя доста страда и ще продължава... Sad
Останалите герои тепърва започват да отпускат едвам едвам нещата към тях Simple Smile ще има да гледаме панайри Simple Smile
Новият фрагман... На мнение съм, че Зехра си беше понапита от страна на Акън, ако сц завият в тази посока да е изнасилена от Акън жална му майна на господина... Ще ме прощавате, но затова ще обвинявам само и единствено Наре, не за друго, а защото още когато акън каза изиграла си ме, играла си игра с мен, тогаванастръхна, а финала до разви фантазиите ми, които няма да са никак цветни!!! Дали ще я е пипнал ще гадаем, защото все пак режисьора избира дадени моменти... Акън се беше зарекъл, че ще и съсипе живота на Нарето в действие е всичко, вярвайте ми колко ме е хванал на тясно.... Как знае с какво да превлече някого към себе си не слбости използва, а не знам какво, дали края на 1 сезон ще е смъртта му предстой да разберем. Свалям му шапка на актьора, подбрали са го страшно добре, но не го пиша за 1 път Simple Smile
Санджар на скалата, след разговора с Наре ли ще е или, ще е всичко, което разбира от случващото се със собствената му сестра, защото сяе ме плюете предполагам, ама семейството на Санджар с какво е виновно?  И най-вече Зехра, тя какво е направила на Наре?? Защото заради неща в миналото, които Наре върна в настоящето, цялото му семвйство страда и точно това май ще се осъзнае, но прекалено късно....
Никой ама никой няма да спре Санджар да направи това, което иска, даже и Наре и Мелек Simple Smile
А и да ви кажа след леко за мен скучния епизод 11, дали ще продължи сериала по сц не знам, но толкова много събиятия в една серия, не е на добре, аз си мислех, че Ефето ще и кажа чак към края Наре, а то кога и тя ще е до него, за да му натрива после сол как той не бил до нея... Ама нейсе Simple Smile
Не схващам лудостта на моменти в сериала... Ама в понеделник ще има рейтинг до небето Simple Smile
Замислям се, че и
Мюге ще рани Акън и няма да е леко🙄🙄, защото Ефето вече знае.... всичко се губи, ама  Шекспировата история е друга, да не забравяме, че Санджар сам разбра точно къде и как и защо е трън в очите на Наре!!!
Мелек, милото дете ще страда да видим до колко ще понесв псхиката й, да не тръгне при Мюгето... Визирам я в ролята и на психолог Simple Smile
В някои от предните постове писах... На този етап от сериала аз не искам Санджар и Наре да са заедно, не защото не го искам, напротив, но да не забравмяе думите на Наре за повярването къде отидоха  и какъв инстумент ще ги ползват сц?
Знаем, че Санджар е луд по главата си, мой много любим израз и няма да се поколебае да си види сметката и сам 🤭🤭🤭🤭
Само да вметна, че чета всички постове и не винаги имам време да коментирам сегаа съм го намерила,но и доста неща харесвам и следя Simple Smile
Класацията за най популярни двойки, сега ги има явно  сн/гн, защото жестокия Истанбул прави финал след няколко епиозда 🤭🤭🤭 там двойките бяха не сменяеми 🤭🤭🤭
Та направи впечатление, тези прически ще се лъжат едни други ли 🤭🤭🤭🤭
Хайде дами лека от мен... Извинявам се за дългото ми съчинение расъждение ама да не остана по назад 🤭🤭🤭🥰🤩🥰

Общи условия

Активация на акаунт