Обещание - сериал (bTV/Kanal 7)

• 108 027
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Мисля, че имаше и други двойки от сериали, дето са и в живота... Халит Ергенч и Бергюзар Корел, също Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен... Wink

# 136
Артистичните двойки са доста нестабилни, според мен, особено тези, които се случват на снимачната площадка. Нещата продължават до следващите снимки, в повечето случаи. Дано тук не е така. Много харесвам поведението на Гьокберк Демирджи, не се изживява като звезда, рисува, пее, не се взема насериозно. В последното интервю го питаха какви са му плановете, а той отговори, че няма планове, иска близките му да са добре и никой да не постъпва нечестно с тях. Мениджърът на Озге вчера каза, че тя няма други предложения, просто ролята и се е изчерпала, но аз не вярвам. Той е доста пробиван и непрекъснато я лансира тук и там. Явно още не е дошло времето да го споделят, а след изтечката на журналистката, прави опити да изкара клиентката си жертва. Но това е моето мнение. Аз, така или иначе, заради ГГ започнах да гледам сериала, и ще продължа да ги гледам, без значение в кой проект

# 137
Здравейте и от мен!
Случайно започнах да гледам сериала по btv миналата седмица и много ми хареса, изгледах всички серии до сега, качени във Voyo. Много ми хареса как започва самата история, как малко по малко изграждат връзката между героите и как въпреки отсъствието на сцени с целувки и т.н. , се усеща силна любов и химия между тях. Според мен актьорската игра е много добра, особено на Г. Демерджи.До колкото разбрах, няма преведени на български следващите серии и ще ги чакаме по Бтв и Voyo. В Youtube прегледах промо-тата на следващите серии, но не успях да намеря епизодите с английски субтитри. Не разбирам нито турски, нито руски, някой да е срещал следващите епизоди с английски субтитри? Благодаря.

# 138
Актьорите, които играят Емир и Рейхан  са Гьокберк Демирджи и Озге Въз. В разстояние на две седмици и двамата имаха открит ефир в Инстаграм и недвусмислено показаха, че са двойка в реалния живот. Еуфорията на феновете трая твърде кратко, защото журналистка разкри плановете на актрисата да напусне сериала след края на 2 сезон. В интервю преди 10 дни актьорът заяви, че остава в 3 сезон. Днес вече има публикации, че и той го напуска. Днес от 17 ч мениджърът на Озге Въз е обявил отворен ефир в Инстаграм и всички очакват, че той ще разсее всички съмнения. Що се отнася до 2 сезон, финалните серии са заснети по бързата процедура, останали са да снимат една седмица след всички други. Снощи беше 230 серия, казват че са 239.

Не ви разбрах, Озге и Гек, двойка ли са в живота? В какъв смисъл са загатнали? А защо крият връзката си? Знаете ли повече за тяхните отношения! Ако са двойка в живота, много бих се радвала, защото много си отиват, а и има химия, привличане между тях! Разбират се само с погледи! Дано е вярно! Откъде предполагате, че са двойка?

# 139
Попитахте ме, отговарям. Преди две седмици Озге Яъз имаше отворен ефир в Инстаграм, който осъществи от стаята с антики в дома на Гьокберк Демирджи (той е запален събирач на антични предмети, които редовно поства в сторито си в Инстаграм, а мечтата му е да направи антикварен магазин). По някое време на записа се чу и неговият глас. По време на ефира майка и и писа, че много са се затъжили за нея. Естествено, какво друго можеха да си помислят феновете, освен че ГГ живеят заедно. На следващата седмица беше ефирът на Гьокберк Демирджи, от същата стая. Отново писа майка и като се обърна много галено към него. Рускините преведоха "агънце" и обясниха че било мило обръщение към по-млад близък човек. Включи се и Гюл Арджан, която и двамата много обичат. Най- напред му написа да предаде поздрави на Озге, а след това изписа и името и като вик. Самата Яъз също писа, че са спортували и много я е изморил. Казват, че не обявяват открито връзката си заради клауза в договорите им. В превода, който четох на изявлението на мениджъра на Озге след като излезе инфото, че напуска сериала с финала на втория сезон, казва че има и причини от личен характер, които в момента не могат да се коментират. Това е, което знам. Не говоря турски и всичко чета в превод на руски или с Гугъл преводач. На рожденния ден на Озге Яъз, преди да духне свещите, Гюл Арджан и напомни да си пожелае нещо и Гьокберк я помоли да включи и него в желанията си. Актьорът, който играе Хикмет (Беркант М...) ги предупреди да не коментират повече, че клипът ще стане популярен. А на филмовата им сватбена снимка, която постна в личния си профил, Гюл Арджан написа: ето нещо, което не мога да коментирам, но не мога да не споделя. Защо не могат да коментират личните си отношения не знам, може би да не играят ролята на реклама.

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 23:22 от dani_pop

# 140
Много Ви благодаря за изчерпателния отговор! Много ще се радвам, ако са заедно  и в живота! А Вие сте събрали много инфо за тях, аз се опитах, но не мога много да разбера, защото турски не разбирам! А Вие явно следите отношенията им отдавна, много ми хареса разказа Ви за тях! Напълнихте ми душата! Ако разберете нещо друго, пишете! Много се вълнувам за тях, все едно ми станаха близки приятели и много искам да са щастливи! От сърце желая на Гек, Озге да го направи щастлив и да запазят и съхранят отношенията, връзката и любовта си! Знам, че в живота му има много драматични моменти, свързани със загуба на любими хора! Той заслужава любов и щастие, и дано Озге го направи истински щастлив и обичан, и да остане с него! Ще следим отношенията им!

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 11:14 от vendolina

# 141
Ако разберете нещо ново, пишете!

# 142
Попитахте ме, отговарям. Преди две седмици Озге Яъз имаше отворен ефир в Инстаграм, който осъществи от стаята с антики в дома на Гьокберк Демирджи (той е запален събирач на антични предмети, които редовно поства в сторито си в Инстаграм, а мечтата му е да направи антикварен магазин). По някое време на записа се чу и неговият глас. По време на ефира майка и и писа, че много са се затъжили за нея. Естествено, какво друго можеха да си помислят феновете, освен че ГГ живеят заедно. На следващата седмица беше ефирът на Гьокберк Демирджи, от същата стая. Отново писа майка и като се обърна много галено към него. Рускините преведоха "агънце" и обясниха че било мило обръщение към по-млад близък човек. Включи се и Гюл Арджан, която и двамата много обичат. Най- напред му написа да предаде поздрави на Озге, а след това изписа и името и като вик. Самата Яъз също писа, че са спортували и много я е изморил. Казват, че не обявяват открито връзката си заради клауза в договорите им. В превода, който четох на изявлението на мениджъра на Озге след като излезе инфото, че напуска сериала с финала на втория сезон, казва че има и причини от личен характер, които в момента не могат да се коментират. Това е, което знам. Не говоря турски и всичко чета в превод на руски или с Гугъл преводач. На рожденния ден на Озге Яъз, преди да духне свещите, Гюл Арджан и напомни да си пожелае нещо и Гьокберк я помоли да включи и него в желанията си. Актьорът, който играе Хикмет (Беркант М...) ги предупреди да не коментират повече, че клипът ще стане популярен. А на филмовата им сватбена снимка, която постна в личния си профил, Гюл Арджан написа: ето нещо, което не мога да коментирам, но не мога да не споделя. Защо не могат да коментират личните си отношения не знам, може би да не играят ролята на реклама.
А аз прочетох в Инстаграм в една руска фен група, че са писали съобщение на Гюл Арджан, дали Озге и Гьокгберк са заедно, и тя е отговорила - да, те двамата се обичат и аз ги обичам двамата!

# 143
И аз прочетох това, не знам как да коментирам. Рускините са изключително безпардонни в мненията и действията си. Видях и снимка на отговора на Гюл Арджан, но странно ми е някой да коментира чужди отношения пред непознати хора. Аз лично в такива случаи, обръщам внимание само на коментарите, в които участват тези, за които иде реч. Между другото, за да не изглежда, че си противореча, ще допълня, че за същата тази сватбена снимка, за която писах по-горе как реагира Гюл Арджан, преди това бе публикувал и Гьокберк Демирджи с коментар: заповядайте на сватба. Половин час след това коментарът му бе изтрит. Явно, действат много сериозни правила какво може и какво не да се публикува, още повече че телевизионният канал е държавен.

# 144
И аз прочетох това, не знам как да коментирам. Рускините са изключително безпардонни в мненията и действията си. Видях и снимка на отговора на Гюл Арджан, но странно ми е някой да коментира чужди отношения пред непознати хора. Аз лично в такива случаи, обръщам внимание само на коментарите, в които участват тези, за които иде реч. Между другото, за да не изглежда, че си противореча, ще допълня, че за същата тази сватбена снимка, за която писах по-горе как реагира Гюл Арджан, преди това бе публикувал и Гьокберк Демирджи с коментар: заповядайте на сватба. Половин час след това коментарът му бе изтрит. Явно, действат много сериозни правила какво може и какво не да се публикува, още повече че телевизионният канал е държавен.
Коментарът на Гьокберк на тази снимка, е бил като отговор на Гюл Арджан, или само коментар към снимката!
А Вие, как смятате имат ли връзка, заедно ли са или не? От всичко, което сте чели, какво мислите? Какво Ви казва интуицията? Аз, много се радвам, ако са заедно! Като знам за загубите, които в личен план е имал Георкберк, заслужава да е щастлив и влюбен! Дано да е така, много ще се радвам за тях двамата, защото са красиви, интелигентни, нежни, и скромни едновременно! И много си отиват, някаква хармония има между тях! Дано връзката им, издържи във времето!
Аз, доколкото знам, Гьокберк, има разностранни интереси и дарби! Явно е много талантлив!

# 145
Коментарът на Гьокберк на тази снимка, е бил като отговор на Гюл Арджан, или само коментар към снимката!
А Вие, как смятате имат ли връзка, заедно ли са или не? От всичко, което сте чели, какво мислите? Какво Ви казва интуицията? Аз, много се радвам, ако са заедно! Като знам за загубите, които в личен план е имал Георкберк, заслужава да е щастлив и влюбен! Дано да е така, много ще се радвам за тях двамата, защото са красиви, интелигентни, нежни, и скромни едновременно! И много си отиват, някаква хармония има между тях! Дано връзката им, издържи във времето!
Аз, доколкото знам, Гьокберк, има разностранни интереси и дарби! Явно е много талантлив!
Какви загуби има Гьокберг в личен план?

# 146
Какви загуби има Гьокберг в личен план?
Имал е по - малък брат, с 6 години по - малък от него, който е загинал на 18 години, при катастрофа с мотоциклет! И двамата професионално са се занимавали с мотоциклетизъм, след този случай, той спира, заради родителите си! А лятото на 2019г., майка му е починала, а месец след нея и баба му, майката на майка му! Брат му е починал 2015г.

# 147
Между сватбените снимки, споделени от Гьокберк Демирджи и Гюл Арджан няма никаква връзка, никой на никого не отговаря, просто са доказателство, че наистина имат вето на това, което могат да разгласяват.
Що се отнася до това имат ли връзка според мен, мисля че да. През лятото, когато майка му беше в болница, Озге Яъз беше плътно до него и баща му. След това и двамата намериха начин да споделят колко много и дължат за подкрепата в това трудно за тях време. Около Коледа майката на Озге публикува снимки от дома на другата си дъщеря, която малко преди това роди момченце, което нарекоха Емир. Имаше снимки на Озге с малкия и "големия" Емир, снимка на Гьокберк с майката. Само след половин час снимките вече бяха изтрити от профила и. От време на време се появяваха кадри от съвместни обяди или усамотявания в сета на сериала. В същото време в интервюта казваха, че нямат нужда да репетират. Дадат ли им начало на кадър, те не играят, а съпреживяват случващото се с героите им. Имат ли връзка със сигурност? Скоро ще разберем. Казват, че са заснети 239 епизода, тази вечер ще излъчат 232. След финала на втория сезон всичко ще стане ясно. Мисля, че и те нямат вече търпение да спрат да се крият. Много са приятни за гледане двамата и много хубаво звучат. Тембрите на гласовете им са контрастни и топли, той звучи ниско и с много обертонове, тя високо и нежно, красота. Една от причините да не мога да си наложа да гледам първия сезон по бТВ е дублажът. Не вярвах, че някога ще го кажа, но оригиналните гласове са много по-въздействащи.

# 148
Между сватбените снимки, споделени от Гьокберк Демирджи и Гюл Арджан няма никаква връзка, никой на никого не отговаря, просто са доказателство, че наистина имат вето на това, което могат да разгласяват.
Що се отнася до това имат ли връзка според мен, мисля че да. През лятото, когато майка му беше в болница, Озге Яъз беше плътно до него и баща му. След това и двамата намериха начин да споделят колко много и дължат за подкрепата в това трудно за тях време. Около Коледа майката на Озге публикува снимки от дома на другата си дъщеря, която малко преди това роди момченце, което нарекоха Емир. Имаше снимки на Озге с малкия и "големия" Емир, снимка на Гьокберк с майката. Само след половин час снимките вече бяха изтрити от профила и. От време на време се появяваха кадри от съвместни обяди или усамотявания в сета на сериала. В същото време в интервюта казваха, че нямат нужда да репетират. Дадат ли им начало на кадър, те не играят, а съпреживяват случващото се с героите им. Имат ли връзка със сигурност? Скоро ще разберем. Казват, че са заснети 239 епизода, тази вечер ще излъчат 232. След финала на втория сезон всичко ще стане ясно. Мисля, че и те нямат вече търпение да спрат да се крият. Много са приятни за гледане двамата и много хубаво звучат. Тембрите на гласовете им са контрастни и топли, той звучи ниско и с много обертонове, тя високо и нежно, красота. Една от причините да не мога да си наложа да гледам първия сезон по бТВ е дублажът. Не вярвах, че някога ще го кажа, но оригиналните гласове са много по-въздействащи.
Благодаря! Много увлекателно разказвате, направо ме завладяхте! И за мен са много хармонични, нежни, интелигентни, скромни, красиви! Докоснаха ме! Аз също го гледам филма с руски субтитри, защото гласовете са им много въздействащи! Ако знаете още инфо за тях, го споделете, много ми е интересно и все едно с тях съпреживявам развитието на отношенията им! А и за Гьокберк Демирджи, много ще се радвам, защото е имал много трудни моменти, загубата на брат му, на майка му, а след нея и баба му! Предполагам, че сега при карантината са заедно, в апартамента на Демирджи!

# 149
това е страхотна новина че Озге и Гьокгберк са заедно, такава химия помежду им.

Общи условия

Активация на акаунт