Що се отнася до Емир, ако разбере първи какво се случва, сериалът ще трябва да приключи скоропостижно...😜 Ами Рейхан, не я ли държаха на границата с малоумието с неадекватните и реакции в любовния им живот през първия сезон. И пак ще опра до думите на Емир - значи можеш да легнеш с нелюбим мъж, защото си дал обещание, а не можеш да се държиш нормално, когато знаеш, че чувствата са взаимни. То това неадекватно приемане и изразяване на обич продължава и през втория сезон, та чак до престоя в затвора. Аз затова съм толкова изумена от невероятната реализация на замисъл клише. И затова гледам детайлите, наистина съм впечатлена от качеството на режисьорските решения и актьорските превъплъщения в тривиалния и максимално лишен от фантазия сценарий. Артистите са чудесни, страхотно изразителни очи имат. Но каквото и да кажа, Демирджито си ми е слабост. 😜

Тази песен, появила се в последния епизод от първия сезон и която има изключително значение в тежките серии, е дело на съпруга на телевизионната водеща, изявяваща се като актриса, Ендер Гюндюзлю, обявен и за официален композитор на новия сериал на Назмие Йелмаз и Канал7.