👶Готините мамчета на месец юни, учат се от 4 да са ранобудни! 2020 - 🌞Тема 10

• 37 022
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
За изследванията - хубаво е да се правят, защото дори в началото да са били ок, в последствие дефицитите нарастват лавинообразно. И както някой писа - не е задължително да се чувстваш зле, промени в някои от стойностите може да има и без индикации.

Поздравления за хубавите резултати от прегледите днес!
Лемънс, страхотни дрешки!
За изписването - ще я облекла само с боди-рокля и пелена. Предполагам ще е топло тогава.

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 17:55 от Аmélie

# 301
Супер новини, Лимонче!
Много е сладко комплектчето 🍋🍋🍋
За момиченца има мнооого сладки, шаренки неща и смятам избора е по-голям от за момченца.
И аз искам да направим новородена фотосесия от тези до 14тия ден, които с правят. Смятам, че повече си заслужава от бременна фотосесия. 😂🤰
За изписването и аз не искам костюми с папионки и т.н. Търся нещо в беличко или бледо синьо съвсем бебешко и изчистено. Пелената съм взела бледо синя. Даже първите дни смятам само с бели/светли неща да го обличам. Толкова са нежни новородените бебчета, че най-са ми сладки и чистички в беличко. Разбира се съм взела и шаренки за лятото 😁

# 302
И аз последния път от некст взех само бели неща, много ми харесват. Бях до магазина им в ринг мола, имаше доста избор и всякакви размери. Не ми се сториха по-скъпи от сайта. Не са типично момичешки, но като знам колко розови неща ще получа, ми се иска някакво разнообразие.
Скрит текст:

# 303
Лимонче браво. Ти си супер. 6см шийка си е направо не знам 😁 Много хубави новини. А дрешките са трепач ❣

# 304
  • Варна
Мистик и аз мисля,че по-добре да направя за новородено, отколкото бременна фотосесия. Много са ми сладички как ги наместват фотографите Heart Винаги съм се прехласвала по такива снимки на новородени.
Виж има такова гащеризонче и за момче-моряче хихи Heart

# 305
Ейй, много е сладко!
Ще разгледам по-късно и може да го поръчам. ММ все харесва такива с котви и корабчета. Да се знаело, че е от морето, нищо че ще е записано софиянче 😂 Ние сме си варненци и двамата и изпитваме голяма любов към морето. Ако беше по-близо тая Варна със сигурност щях да се прибера и да родя там! ⛵⚓☀️🏖

# 306
За дрешките за изписване, мисля синът ми да е с един памучен комплект от ХМ с Куки Монстър Simple Smile

# 307
Шийката и на мен са ми я мерили само веднъж - на ФМ. Док гледа води, плацента, кръвоток, после подробно бебето и така, май не гледа шийката. Или поне не ми е казал.
Лимонче, много готино лимонено комплектче. Heart А за 6те см направо си идеална.

Да си кажа, че днес пак цял ден обикаляхме с ММ. То времето направо си беше пролетно - слънчево и чудесно. Изпращам ви поздрави от гребната в Пловдив! Heart

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 08:03 от Анонимен

# 308
И аз много харесвам новородените бебета в най-нежните цветове като самите тях.
Лимонче,страхотен лимонен гащеризон🍋
За сега съм избрала 2 варианта за изписването.Първия е гащиризон със зайчето Питър(любимото зайче),а втория е на морска тематика.Май клоня към зайчето ама като се замисля колко много време има до тогаваа.....хаха,май сме много нетърпеливи😁

# 309
  • Варна
Лемънс, радвам се за добрите резултати ❤️
Нямах търпение да споделиш впечатление за доктора. Колко време беше прегледа?
Аз нещо се филмирам стоя корона вирус, само това, чета и се психирам. Като чуя някой да кашля и се озъртам.

# 310
Всички споделяте такива прекрасни комплектчета за изписване! Heart Май и аз си мисля да облека бебка с нещо беличко и не толкова натруфено. Може би боди с късо или дълго ръкавче, според това как ще е температурата, панталонче и пеленка.
Лоренка и аз яко съм се психясала с короновируса. Страх ме е да ходя на места, където има много хора. До сега се бях изолирала заради грипа, а от сега заради коронавируса... И с тоя непрестанен човекопоток от и към България.

# 311
  • Sofia, Bulgaria
Портбебето е най-голямата щуротия дето може да се измисли Grinning хич не ви трябва. Аз имам зимно и е ползвано 2-3 пъти и то разкопчано вместо пелена. Личното ми мнение ,за комплекта за изписване е че колкото по изчистено и от качествена материя е, толкова по добре. Все пак вниманието трябва да е върху детето, а не върху облеклото му. А пък и те са толкова малки и нежни, че ако е натруфено с някакви фръц дрехи направо е смешно. Идеята с носията е хубава, но аз съм виждала как изглежда на изписване и ми беше странно и не особено красиво. Но вижте една фотосесия с носии и бебе на 3-4 месеца ми изглежда супер.

# 312
Gift Heart
Момичета не мога да ви изчета. Няколко дни не съм влизала и вие сте изписали света:gift_heart:

Lemons страхотно комплектче си купила. Аз смятам да е със боди ританки и пеленка. За баткото бях купила специален комплект, който не успяхме да ползваме, защото се роди по - голям.

Някои писаха , че правят обременяване. Моито резултати за глюкозата излязоха по - високи и ендокринолог ми назначи това изследване. Май е ужасно:laughing:

Аз май от толкова четене се психясах, получих нещо като подмокряне, по - скоро беше като вода и помислих, че ми изтичат водите. И бегом до АГ болница.За щастие не беше това, за което си мислех.

# 313
Много сладки дрешки сте взели. Аз още нищо не съм купила, но за изписване определено мисля нещо изчистено. Ние вкъщи сме в ремонт и нямам търпение да приключи и майка ми да докара всички детски неща, които е запазила от племенниците ми, че и от мен 😄
Бременна фотография ми се струва доста странно. Представям си все едно на един бесен тийнеджър да му сложиш снимка на бременната му майка в стаята... 😄
В понеделник бях на фетална ехокардиография при д-р Христов от Варна. Очарована съм от него, много внимателен и обяснява. Разбрах, че практикува и като педиатър и ако не беше на другия край на града, щях при него да се запиша.
Вече нямам търпение да дойде петък за ФМ 😊

# 314
  • Варна
Малее, Пламъче, много се радвам, че те видях! Hug Ти нали не се присъедини в групата във фб и не съм те виждала. Когато общуваш с някого без да знаеш как изглежда е доста странно, всеки проявява въображение Grinning Супер мама със супер коремче Heart

Общи условия

Активация на акаунт